Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

QUOTE(Mazge200 @ 2010 01 29, 22:27)
kodel neleidzia man paskelbti naujos temos

Tam tikruose skyreliuose leidžiama skelbti temas surinkus 20 ir daugiau žinučių.
Atsakyti
Noriu paklausti, kodėl jau kuris laikas man neveikia funkcija "Ieškoti temoje"?
Kad ir kokį žodį bandau įvesti, kuris tikrai kartojasi toje temoje ir ne po vieną kartą, o išmeta paaiškinimą, kad "Deja, nerasta jokių rezultatų.
Bandykite patikslinti paieškos parametrus.
Atsiminkite, jog galima naudoti simbolį '*' paieškos tikslinimui. Mam* rodys rezultatus tokius kaip Mama ir Mamą.
" g.gif

Papildyta:
Skelbimų lentos vaikiškos technikos temose (labai daug temų ten man aktualios, tai praktiškai visose ir problemos). Jeigu ir atranda paieška, tai parodo 1-2 mėn. senumo žinutes, kai įdedu žodį, kuris tikrai yra tarkim šios dienos ar vakar dienos skelbime, nebūtinai mano.

Labai norėčiau, kad pradėtų veikti paieška skelbimų lentos temose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanyserda: 30 sausio 2010 - 12:27
Sveiki smile.gif

niekaip negaliu rasti senos temos, kuri buvo uždaryta maždaug prieš 10 dienų... prie naujų temų jos nėra, o archyvuose dar neperkelta g.gif

man reikia susirasti Ovuliacijos stimuliacijos temą, kuri buvo prieš dabar esančią... kai per Google įvedu žodžius, išmeta reikalingas nuorodas, bet jas paspaudus, tos temos neatidaro, o tik šiaip kažkokius SM sąrašus...

Gal kas padėtų išsiaiškinti, kaip atrasti prieš tai buvusią temą?
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 01 31, 18:50)

Gal kas padėtų išsiaiškinti, kaip atrasti prieš tai buvusią temą?

parašykit Agai smile.gif
Atsakyti
ačiū, Vitulka smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite pataisyti temos pavadinimą, kažkur dingo viena raidelė 4u.gif (trūksta raidelės "s")
Skelbimuose:
Knygos tėveliams auginatiems vaikus
Bendra tema: perkam, parduodam, keičiamė
Ačiū
4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors sutvarkys temu paieska? Neveikia realiai nifiga. Prasai "dviratis", ismeta dvi temas, parasai "dviratukas" jau nieko neismeta. Tipo zodziai skirtingu saknu gal? Ar cia tik skundikai ir moderatoriai-trynejai beliko? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cosma @ 2010 02 11, 14:36)
Gal kas galite pataisyti temos pavadinimą, kažkur dingo viena raidelė  4u.gif  (trūksta raidelės "s")
Skelbimuose:
Knygos tėveliams auginatiems vaikus
Bendra tema: perkam, parduodam, keičiamė
Ačiū
4u.gif

sutvarkiau 4u.gif raidelė tiesiog nebetilpo
QUOTE(rainiukas @ 2010 02 13, 10:43)
Gal kas nors sutvarkys temu paieska? Neveikia realiai nifiga. Prasai "dviratis", ismeta dvi temas, parasai "dviratukas" jau nieko neismeta. Tipo zodziai skirtingu saknu gal? Ar cia tik skundikai ir moderatoriai-trynejai beliko? cool.gif

o man veikia, įvedžiau ir va ką išmetė. Matyt bambeklėm neveikia hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 14, 00:45)
o man veikia, įvedžiau ir va ką išmetė. Matyt bambeklėm neveikia hihihi.gif
user posted image

Aciu uz izeidinejimus, matyt super moderatorems tai yra leistina, as turbut gauciau ispejima, jei tamsta taip pavadinciau.
Paieska nieko verta. Jei giriates, kad ta pati rasiu ivedus dvirat, dviratukas ir dviratukai, tai bandykit laime pacios biggrin.gif As ta norejau pasakyt, o ne kad as nerandu. Paskaitykit mano zinute pries atsakydama.
P.S. O jums kaip, kai dviratuku tema padeta prie zaislu? Normaliai? Tik ten ir ieskojau lotuliukas.gif Kita karta kur nors prie religijos pameginsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 15 vasario 2010 - 01:53
QUOTE(rainiukas @ 2010 02 15, 01:37)
As ta norejau pasakyt, o ne kad as nerandu. Paskaitykit mano zinute pries atsakydama.

Taigi skaitom, ką rašėt:
QUOTE(rainiukas @ 2010 02 13, 10:43)
Neveikia realiai nifiga. Prasai "dviratis", ismeta dvi temas,parasai "dviratukas" jau nieko neismeta.

QUOTE(rainiukas @ 2010 02 15, 01:37)
O jums kaip, kai dviratuku tema padeta prie zaislu? Normaliai? Tik ten ir ieskojau lotuliukas.gif Kita karta kur nors prie religijos pameginsiu rolleyes.gif

Galit ieškot kad ir "už miegamojo durų".

Sutinku, kad paieška nėra tobula, tačiau nei moderatės, nei s-moderatorės čia niekuo dėtos, todėl nėra jokio reikalo ant jų "varyt" schmoll.gif Jums bandoma padėt, o jūs ironizuojat unsure.gif

Kai pati noriu ką nors rasti, tai IEŠKAU tiek visame forume, tiek atitinkamuose skyreliuose.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 02 15, 12:36)
Taigi skaitom, ką rašėt:
Sutinku, kad paieška nėra tobula, tačiau nei moderatės, nei s-moderatorės čia niekuo dėtos, todėl nėra jokio reikalo ant jų "varyt" schmoll.gif Jums bandoma padėt, o jūs ironizuojat  unsure.gif

Moderatoriu darbas priziureti subforumus, kad juose butu tinkamos temos. Joms taip pat nederetu saipytis.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2004 09 10, 20:23)
Forume yra paieškos sistema. Galima ieškoti visam forume iškarto, arba jei maždaug žinote kur tema turėtų būti iškokite tik tame forume. Kaip tai padaryti?

Viršutinėje "meniu" juostoje (po supermamos logotipu) yra mygtukas
user posted image Paspaude šį mygtuką patenkate i atskirą langą - "Paieškos formą". Jeigu žinote (arba bent nuspėjate) žodį temos pavadinime įrašykite jį į langelį "Ieškoti pagal raktažodžius" Išsirinkite kuriame forume norite iškoti, žinučių "amžių, galite nurodyt ir kitus filtrus. Raktažodis turi būti netrumpesnis kaip 5 simboliai.

Kiekvienam vidiniam forume - skyrely, yra savo paprastesne paieska:
Po temu sarasu  yra laukelis  "Paieška šiame forume" , įvedat raktazodi, ir ieskot. Ismeta visas temas, kur buvo paminetas jusu ivestas raktazodis, ne tik pavadinime, bet ir paciuose postuose.
user posted image

Atsakyti