kiek laiko temos laikomos Archyve ir kaip jas rasti? Negaliu rast nei vienos temos kuriose diskutavome si pavasari.. Ta pacia tema kalbames ir toliau, ankstesnese temose turim sukaupe milziniska ir itin svarbia informacijos dali ir visa ji - nebepasiekiama. KAIP rasti tas temas????
Buciau dekinga uz atsakyma
Gal kokios naujienos ir pakeitimai yra skyrelyje Paslaugos, kad neleidzia man atidaryti naujos temos?
Paaiskinkite prasau, as neturiu ten sukurtos temos.
QUOTE(Landrita @ 2009 09 05, 22:04)
Gal kokios naujienos ir pakeitimai yra skyrelyje Paslaugos, kad neleidzia man atidaryti naujos temos?
http://www.supermama...?...2104&st=156
QUOTE(Letis @ 2009 09 14, 15:14)
nesuprantu, ivedu i paieskos laukeli fraze nieko neranda. Ta pacia fraze ivedu i google ismeta tai ko ieskau supermamu klubas(tik ten visiskai baltas puslapis tinklapio, o cia su gelytem. Tai cia tas pats forumas ar ne, nes ir ten ir cia supermama raso tik apipavidalinimas skirias)
Tai tas pats forumas, tik supaprastinta versija Apačioje užkrautos temos paspauskite nuorodą ir viską rodys normaliai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Temose, kazkodel galima skelbtis senbuvems arba (piveligijuotam luomui) Senos temos kazkodel išimtos nejau ir cia korupcija ir tik geriems pazystamiems aš tau tu man
QUOTE(Ambrozija @ 2008 08 07, 10:24)
Dažnai manęs klausia, ką duoda tas žinučių skaičius
Surinkus tam tikrą skaičių, narys gauna tam tikrą priėjimą forume:
20 žinučių - gali jau balsuot, susikurt Galerijoj savo albumą.
100+ žinučių - gauna priėjimą į skyrelį "Už miegamojo durų", gali skelbtis Skelbimų lentoj Paslaugos ir Rankdarbiai. Atsiranda browse laukelis forume (tik ne visuose skyreliuose).
Pagal žinučių sk nustatyta, kiek laiko gali narys redaguot savo žinutes:
Naujokams ir nariams (tie kurie turi iki 100 žinučių) - 10 min. nuo paskelbimo.
Dalyviams - 30 min. nuo paskelbimo.
Senbuviams - 40 min. nuo paskelbimo.
Surinkus tam tikrą skaičių, narys gauna tam tikrą priėjimą forume:
20 žinučių - gali jau balsuot, susikurt Galerijoj savo albumą.
100+ žinučių - gauna priėjimą į skyrelį "Už miegamojo durų", gali skelbtis Skelbimų lentoj Paslaugos ir Rankdarbiai. Atsiranda browse laukelis forume (tik ne visuose skyreliuose).
Pagal žinučių sk nustatyta, kiek laiko gali narys redaguot savo žinutes:
Naujokams ir nariams (tie kurie turi iki 100 žinučių) - 10 min. nuo paskelbimo.
Dalyviams - 30 min. nuo paskelbimo.
Senbuviams - 40 min. nuo paskelbimo.
QUOTE(Pievos19 @ 2009 10 12, 12:01)
Temose, kazkodel galima skelbtis senbuvems arba (piveligijuotam luomui) Senos temos kazkodel išimtos nejau ir cia korupcija ir tik geriems pazystamiems aš tau tu man
apie ką jūs čia?
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 12, 14:57)
apie ką jūs čia?
geriau dėmesio nekreipt, šis narys mėgsta žinutes ne į temą ir neaiškias...
Pvz, Mezgimo nėrimo forume vis ką nors panašaus parašo...
QUOTE(zinulė @ 2009 10 12, 14:04)
geriau dėmesio nekreipt, šis narys mėgsta žinutes ne į temą ir neaiškias...
Ypatingai siandien,eina per visas temas ir siaip kazka paraso,beprasmes frazes(kokiu galetu ir nebuti)
Tai kaip aš tą 100 žinučių surinksiu, jeigu sakote, - tokių gali ir nebūti...
NEGI, gimdyti mane vesitės, cirkininkės ąąąąą.
Čia naujokas kalamas prie kryžiaus, nes jis ir taip dar nieko nesusigaudo, o senbuviai, viską jau puikiai mokėdami, tyčiojasi iš jų...
Manau, kad čia Kubilienių forumas, o tas tai sugeba pasityčioti iš visos LIETUVOS
NEGI, gimdyti mane vesitės, cirkininkės ąąąąą.
Čia naujokas kalamas prie kryžiaus, nes jis ir taip dar nieko nesusigaudo, o senbuviai, viską jau puikiai mokėdami, tyčiojasi iš jų...
Manau, kad čia Kubilienių forumas, o tas tai sugeba pasityčioti iš visos LIETUVOS
QUOTE(muntas @ 2009 10 16, 16:09)
Tai kaip aš tą 100 žinučių surinksiu
Jums ką - TEMŲ trūksta?
Čia naujokas kalamas prie kryžiaus
Toli gražu
Manau, kad čia Kubilienių forumas
Toks sarkazmas - nei į tvorą, nei į mietą Jei būtent tokia yra Tamstos nuomonė, tai juk nėra jokio reikalo šį forumą skaityt