Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

kiek laiko temos laikomos Archyve ir kaip jas rasti? Negaliu rast nei vienos temos kuriose diskutavome si pavasari.. Ta pacia tema kalbames ir toliau, ankstesnese temose turim sukaupe milziniska ir itin svarbia informacijos dali ir visa ji - nebepasiekiama. KAIP rasti tas temas????
Buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Gal kokios naujienos ir pakeitimai yra skyrelyje Paslaugos, kad neleidzia man atidaryti naujos temos?
Paaiskinkite prasau, as neturiu ten sukurtos temos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Landrita: 05 rugsėjo 2009 - 21:04
QUOTE(Landrita @ 2009 09 05, 22:04)
Gal kokios naujienos  ir pakeitimai yra skyrelyje Paslaugos, kad neleidzia man atidaryti naujos temos?
Paaiskinkite prasau, as neturiu ten sukurtos temos.

http://www.supermama...?...2104&st=156 mirksiukas.gif
Atsakyti
nesuprantu, ivedu i paieskos laukeli fraze nieko neranda. Ta pacia fraze ivedu i google ismeta tai ko ieskau supermamu klubas(tik ten visiskai baltas puslapis tinklapio, o cia su gelytem. Tai cia tas pats forumas ar ne, nes ir ten ir cia supermama raso tik apipavidalinimas skirias)
Atsakyti
QUOTE(Letis @ 2009 09 14, 15:14)
nesuprantu, ivedu i paieskos laukeli fraze nieko neranda. Ta pacia fraze ivedu i google ismeta tai ko ieskau supermamu klubas(tik ten visiskai baltas puslapis tinklapio, o cia su gelytem. Tai cia tas pats forumas ar ne, nes ir ten ir cia supermama raso tik apipavidalinimas skirias)

Tai tas pats forumas, tik supaprastinta versija smile.gif Apačioje užkrautos temos paspauskite nuorodą ir viską rodys normaliai wink.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Atsakyti
Temose, kazkodel galima skelbtis senbuvems arba (piveligijuotam luomui) Senos temos kazkodel išimtos nejau ir cia korupcija ir tik geriems pazystamiems aš tau tu man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 08 07, 10:24)
Dažnai manęs klausia, ką duoda tas žinučių skaičius g.gif

Surinkus tam tikrą skaičių, narys gauna tam tikrą priėjimą forume:

20 žinučių - gali jau balsuot, susikurt Galerijoj savo albumą.
100+ žinučių - gauna priėjimą į skyrelį "Už miegamojo durų", gali skelbtis Skelbimų lentoj Paslaugos ir Rankdarbiai. Atsiranda browse laukelis forume (tik ne visuose skyreliuose).

Pagal žinučių sk nustatyta, kiek laiko gali narys redaguot savo žinutes:

Naujokams ir nariams (tie kurie turi iki 100 žinučių) - 10 min. nuo paskelbimo.
Dalyviams - 30 min. nuo paskelbimo.
Senbuviams - 40 min. nuo paskelbimo.

Atsakyti
QUOTE(Pievos19 @ 2009 10 12, 12:01)
Temose,  kazkodel galima skelbtis  senbuvems arba (piveligijuotam luomui) Senos temos kazkodel  išimtos  nejau ir cia korupcija ir tik geriems pazystamiems  aš tau tu man 4u.gif

apie ką jūs čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 12, 14:57)
apie ką jūs čia?  g.gif

geriau dėmesio nekreipt, šis narys mėgsta žinutes ne į temą ir neaiškias...
Pvz, Mezgimo nėrimo forume vis ką nors panašaus parašo...
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 10 12, 14:04)
geriau dėmesio nekreipt, šis narys mėgsta žinutes ne į temą ir neaiškias...
Pvz, Mezgimo nėrimo forume vis ką nors panašaus parašo...

Ypatingai siandien,eina per visas temas ir siaip kazka paraso,beprasmes frazes(kokiu galetu ir nebuti)
Atsakyti
Tai kaip aš tą 100 žinučių surinksiu, jeigu sakote, - tokių gali ir nebūti...
NEGI, gimdyti mane vesitės, cirkininkės ąąąąą.
Čia naujokas kalamas prie kryžiaus, nes jis ir taip dar nieko nesusigaudo, o senbuviai, viską jau puikiai mokėdami, tyčiojasi iš jų...
Manau, kad čia Kubilienių forumas, o tas tai sugeba pasityčioti iš visos LIETUVOS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muntas @ 2009 10 16, 16:09)
Tai kaip aš tą 100 žinučių surinksiu

Jums ką - TEMŲ trūksta? blink.gif unsure.gif
Čia naujokas kalamas prie kryžiaus

Toli gražu irnesakyk.gif
Manau, kad čia Kubilienių forumas

Toks sarkazmas - nei į tvorą, nei į mietą schmoll.gif Jei būtent tokia yra Tamstos nuomonė, tai juk nėra jokio reikalo šį forumą skaityt rolleyes.gif
Atsakyti