Bardakas man čia išvis šitam forume, o apie paiešką, tai išvis nėra žodžių . Jei kokioj temoj randi tai, ko reikia, tai po to tos temos niekaip neatkasi , sugaišti valandą paieškoms ir daugiau, bet rezultato jokio
Ir manau nereiktų nario statuso vertinti pagal parašytų žinučių kiekį, nes dėl to, manau, yra rašoma daug ir bile ko... o finale visame kame sunku atsirinkti... . Geriau mažiau ir kokybiškiau.
Aišku, dažnai randi nemažai naudingos informacijos, bet jau kaip minėjau - sunku atrasti skaitytą temą, LABAI sudėtinga paieškos sistema.
Nesu "žalia" IT technologijose, nes kompas yra mano kasdieninis darbo įrankis, bet čia kantrybė dažnai trūksta...
Labai tikiuosi pasikeitimo į gerą pusę...
QUOTE(Auges @ 2004 09 10, 20:23)
Forume yra paieškos sistema. Galima ieškoti visam forume iškarto, arba jei maždaug žinote kur tema turėtų būti iškokite tik tame forume. Kaip tai padaryti?
Viršutinėje "meniu" juostoje (po supermamos logotipu) yra mygtukas
Paspaude šį mygtuką patenkate i atskirą langą - "Paieškos formą". Jeigu žinote (arba bent nuspėjate) žodį temos pavadinime įrašykite jį į langelį "Ieškoti pagal raktažodžius" Išsirinkite kuriame forume norite iškoti, žinučių "amžių, galite nurodyt ir kitus filtrus. Raktažodis turi būti netrumpesnis kaip 5 simboliai.
Kiekvienam vidiniam forume - skyrely, yra savo paprastesne paieska:
Po temu sarasu yra laukelis "Paieška šiame forume" , įvedat raktazodi, ir ieskot. Ismeta visas temas, kur buvo paminetas jusu ivestas raktazodis, ne tik pavadinime, bet ir paciuose postuose.
Paspaude šį mygtuką patenkate i atskirą langą - "Paieškos formą". Jeigu žinote (arba bent nuspėjate) žodį temos pavadinime įrašykite jį į langelį "Ieškoti pagal raktažodžius" Išsirinkite kuriame forume norite iškoti, žinučių "amžių, galite nurodyt ir kitus filtrus. Raktažodis turi būti netrumpesnis kaip 5 simboliai.
Kiekvienam vidiniam forume - skyrely, yra savo paprastesne paieska:
Po temu sarasu yra laukelis "Paieška šiame forume" , įvedat raktazodi, ir ieskot. Ismeta visas temas, kur buvo paminetas jusu ivestas raktazodis, ne tik pavadinime, bet ir paciuose postuose.
Paspaude šį mygtuką patenkate i ...
Nesimato, kokį mygtuką spausti...
Gal galite pasakyti, kaip ieškoti pasisakymo, kai žinai ne temos pavadinima, o dalį teksto iš pasisakymo?
Ačiū.
QUOTE(Rasalita @ 2009 02 08, 21:53)
Bardakas man čia išvis šitam forume, o apie paiešką, tai išvis nėra žodžių
Forumo viršuje, į dešinę nuo šio logotipo yra Paieška
Va todėl ir mes prašom, kad nariai rašytų Lt raidėmis! Tada lengviau per paiešką surast. Bandykit rašyt Lt raidėmis, paskui - šveplai. Svarbi ir žodžio galūnė
Floros temoje norėjau surasti temą apie ECHMĖJAS. įvedžiau echmė* - nerasta, įvedžiau Echmė* - nerasta tai teko eiti per 29 subforumo puslapius, kol radau tiesa, radau gal 10 puslapyje. ir pavadinimas prasidėjo žodžiu Echmėja. tai ką aš blogai dariau?
QUOTE(muminukas @ 2009 02 10, 15:38)
Floros temoje norėjau surasti temą apie ECHMĖJAS. įvedžiau echmė* - nerasta, įvedžiau Echmė* - nerasta tai teko eiti per 29 subforumo puslapius, kol radau tiesa, radau gal 10 puslapyje. ir pavadinimas prasidėjo žodžiu Echmėja. tai ką aš blogai dariau?
Prieš tai mano skelbtoj žinutėj jau rašiau, kad labai svarbi ir galūnė!
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 11, 16:15)
bet juk leidžia dėti * juk gali būti ir echmėja, ir echmėjos, o esmė tai ta pati - tema apie echmėjas.
QUOTE(muminukas @ 2009 02 11, 17:29)
bet juk leidžia dėti * juk gali būti ir echmėja, ir echmėjos, o esmė tai ta pati - tema apie echmėjas.
Tai leidžia, bet po vieno apdeitinimo * nebeturi reikšmės
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 11, 19:10)
nesupratau? galima tik vieną kartą su * rašyti? ar kaip?
QUOTE(muminukas @ 2009 02 11, 19:37)
nesupratau? galima tik vieną kartą su * rašyti? ar kaip?
Gali kiek nori rašyt *, bet to ženklo neims kaip už raidę ir tiek.
per bendrą paiešką įvedžiau "namų tvarkytojos", surado kelias susijusias temas. man tinkama niekaip neatsidarė, metė klaidą. tada nuėjau į NAmai, nes rodė, kad ji ten. ir jos ten nėra paskutinė žinutė rašyta 2009-01-27, bet temos NERADAU...
kaip atidaryti temą????
QUOTE(muminukas @ 2009 02 21, 19:37)
per bendrą paiešką įvedžiau "namų tvarkytojos", surado kelias susijusias temas. man tinkama niekaip neatsidarė, metė klaidą. tada nuėjau į NAmai, nes rodė, kad ji ten. ir jos ten nėra paskutinė žinutė rašyta 2009-01-27, bet temos NERADAU...
kaip atidaryti temą????
Skelbimai apie namų tvarkytojas dedami Skelbimų lentoj -> Darbas. Jau ne kartą rašiau, kad labai svarbi žodžio galūnė
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 11, 20:11)
kaip įdomiai, nežinojau bet dabar žinosiu