QUOTE(regna @ 2011 08 14, 23:09)
Šiandiena aš užbaigiau virti kriaušių ir apelsinų džemą
jam reikia :
kg.kriaušių
apelsino,
500g.cukraus,
100g.šokolado,
v.šcitrinų sulčių,
paruoštas kriaušias supjaustome skersai plonomis plokštelėmis.
nutarkuojame apelsino žievelę,išspaudžiame sultis.
Sudedame į puodą kriaušias,apesino žieveles ir cukrų.
SUPILAME APELSINŲ ,CITRINŲ SULTIS.
Kaitiname,kol užvirs,tada nukeliame puodą nuo ugnies.
Šokoladą sulaužome mažais gabaliukais ,sudedame į džemą.
Puodą uždenkite ir parą palaikome šiltoje vietoj.
Kitą dieną džema vel užvirkite ir maišykite virkite-15min.
Verdantį supilkite į paruoštą stiklainį,uždarykite apverskite ir palaiykite,kol atvės.
Aš,nuo savęs viriau 25min.
šaltinis žurnaliukas"darbštuolė"
jam reikia :
kg.kriaušių
apelsino,
500g.cukraus,
100g.šokolado,
v.šcitrinų sulčių,
paruoštas kriaušias supjaustome skersai plonomis plokštelėmis.
nutarkuojame apelsino žievelę,išspaudžiame sultis.
Sudedame į puodą kriaušias,apesino žieveles ir cukrų.
SUPILAME APELSINŲ ,CITRINŲ SULTIS.
Kaitiname,kol užvirs,tada nukeliame puodą nuo ugnies.
Šokoladą sulaužome mažais gabaliukais ,sudedame į džemą.
Puodą uždenkite ir parą palaikome šiltoje vietoj.
Kitą dieną džema vel užvirkite ir maišykite virkite-15min.
Verdantį supilkite į paruoštą stiklainį,uždarykite apverskite ir palaiykite,kol atvės.
Aš,nuo savęs viriau 25min.
šaltinis žurnaliukas"darbštuolė"
ar skanu,nes receptas skamba labaaaai jau