Įkraunama...
Įkraunama...

Kriaušės

QUOTE(bumbasi @ 2009 09 04, 18:28)
kokie tie budai?
o kaip tik i kaima turbut vaziuosiu, tai rewiks kriausiu vel prisireinkt.buciau zinojus apie zieveliu naudinduma , tai jau kiek arbatos tureciau biggrin.gif

Aš,dėl muselių:
ištirpinti vandenyje cukraus,įpili truputėlį acto ir pastatyti,bet ,neturi būti kitų produktų,kur jos maitintūsi.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 04, 21:08)
Aš,dėl muselių:
ištirpinti vandenyje cukraus,įpili truputėlį acto ir pastatyti,bet ,neturi būti kitų produktų,kur jos maitintūsi.

Dulkiu siurblys efektingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 04, 22:08)
Aš,dėl muselių:

dekui 4u.gif Bandysim.nes jauciu ju atsiras dar kai parsivesiu vel kriausiu doh.gif

QUOTE(d-oncek @ 2009 09 04, 22:26)
Dulkiu siurblys efektingas ax.gif

aha. bandziau jau biggrin.gif tik visu neisejo isnaikint ax.gif
prie obuoliu jos taip nepuola unsure.gif
Atsakyti
o ka manote jai kriauses dziovinti naturaliai ant siulo suverus kaip kazkadaise obuolius dziovindavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 09 11, 14:06)
o ka manote jai kriauses dziovinti naturaliai ant siulo suverus kaip kazkadaise obuolius dziovindavo ax.gif

Gal ir yra toks būdas 4u.gif ,bet kaip apsisaugot nuo muselių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 11, 18:13)
Gal ir yra toks būdas 4u.gif ,bet kaip apsisaugot nuo muselių 4u.gif

tai va ir as taip pagalvojiau ir sukisau i orkaite smile.gif
Atsakyti
Aš ryt bandysiu padžiovint kriaušių elektriniame džiovintuve smile.gif Tik jas turbut reikia pamirkyt vandenyje su citrinos sultimis, kad nepatamsėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 09 11, 18:59)
Aš ryt bandysiu padžiovint kriaušių elektriniame džiovintuve smile.gif Tik jas turbut reikia pamirkyt vandenyje su citrinos sultimis, kad nepatamsėtų  g.gif

Jeigu džiovintuve džiovinsi tai kam tu mirkysi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 09 11, 18:59)
Aš ryt bandysiu padžiovint kriaušių elektriniame džiovintuve smile.gif Tik jas turbut reikia pamirkyt vandenyje su citrinos sultimis, kad nepatamsėtų  g.gif

pazistama taip dziovino tai sake visai gerai issidziovino ir isvaizda gera paliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 12, 07:57)
pazistama taip dziovino tai sake visai gerai issidziovino ir isvaizda gera paliko ax.gif

Pasakykite,man nežinančiai,kokią naudą duodą citrinų sultys džiovinant?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 12, 08:28)
Pasakykite,man  nežinančiai,kokią naudą duodą citrinų sultys džiovinant?
4u.gif

na sito as nezinau. jinai niekur nemirke.nulupo isvale ir sudziovino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 12, 01:58)
Jeigu džiovintuve džiovinsi tai kam tu mirkysi? 4u.gif

Tam, kad spalva grazi isliktu mirksiukas.gif
Atsakyti