QUOTE(*VICI* @ 2008 03 26, 11:35)
dėl ko?
aš tai nemoku ilgai pykti
tai jau nebepykstu, tik naktį jam niekas nešvietė, turėjo nusiraminti ir miegoti ramiai
plius dar žalių svogūnų laiškų prisivalgęs buvo, šakės, 2 kartus dantis valėsi ir vistiek nepadėjo
Papildyta:
internetiniai trumpiniai, kad greičiau būtų rašyti
MB - mano brangusis
su SB - su savo brangiuoju
TB - tavo brangusis
aš tai nemoku ilgai pykti

Papildyta:
internetiniai trumpiniai, kad greičiau būtų rašyti

MB - mano brangusis
su SB - su savo brangiuoju
TB - tavo brangusis
ačius už vertimus

QUOTE(Bransha @ 2008 03 26, 13:00)
Sveikutes
na rodos greit ir as prisijungsiu jusu kluban
ruosiuosi pirkti OPEL ASTRA, 99metu hecbeka..
Tik dabar va jau kai susiruosiau, prisiklausiau visokiu nuomoniu... opeliai rudyja, o dar raudona spalva - blunka, sunku parduot po to ir t.t...
butu idomu isgirsti jusu nuomone
o gal kas vazinejat su tokiu modeliuku, ar nuomone pasikeite pavazinejus?

na rodos greit ir as prisijungsiu jusu kluban

Tik dabar va jau kai susiruosiau, prisiklausiau visokiu nuomoniu... opeliai rudyja, o dar raudona spalva - blunka, sunku parduot po to ir t.t...
butu idomu isgirsti jusu nuomone

o gal kas vazinejat su tokiu modeliuku, ar nuomone pasikeite pavazinejus?
sveika prisijungusi

jei patinka-tai ir pirk...kitų nuomonė tai nusišvilpt

QUOTE(*VICI* @ 2008 03 26, 15:01)
man regis jau tokių metų Opeliai neberūdija, būna jau pacinkuoti, o spalva raudona mano mylimiausia
man tai kažkaip regis, kad maniškė neblunka, ir manau, kad daug kam patinka raudonos, tai tikrai parduosi 

QUOTE(Deta_ @ 2008 03 26, 15:36)
Aš kaip tik važinėju jau metai su 99 metų Astrike - esu labai labai ja patenkinta ir į nieką jos nekeisčiau. O nuomonių yra visokių, bet nereiškia, kad jos yra vienintelės ir teisingos. Kai rinkausi Opelį, mane visaip durnino, kad opelis ne mašina. Manau, tai požiūrio reikalas, aš tą patį galiu sakyti apie BMW (ką paprastai ir darau
)

geras