Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

QUOTE(*VICI* @ 2008 03 26, 11:35)
dėl ko?
aš tai nemoku ilgai pykti doh.gif tai jau nebepykstu, tik naktį jam niekas nešvietė, turėjo nusiraminti ir miegoti ramiai tongue.gif  mirksiukas.gif plius dar žalių svogūnų laiškų prisivalgęs buvo, šakės, 2 kartus dantis valėsi ir vistiek nepadėjo
Papildyta:

internetiniai trumpiniai, kad greičiau būtų rašyti mirksiukas.gif
MB - mano brangusis
su SB - su savo brangiuoju
TB - tavo brangusis

ačius už vertimus mirksiukas.gif

QUOTE(Bransha @ 2008 03 26, 13:00)
Sveikutes  4u.gif 
na rodos greit ir as prisijungsiu jusu kluban smile.gif ruosiuosi pirkti OPEL ASTRA, 99metu hecbeka..
Tik dabar va jau kai susiruosiau, prisiklausiau visokiu nuomoniu... opeliai rudyja, o dar raudona spalva - blunka, sunku parduot po to ir t.t...
butu idomu isgirsti jusu nuomone  ax.gif
o gal kas vazinejat su tokiu modeliuku, ar nuomone pasikeite pavazinejus?

sveika prisijungusi 4u.gif
jei patinka-tai ir pirk...kitų nuomonė tai nusišvilpt mirksiukas.gif
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 26, 15:01)
man regis jau tokių metų Opeliai neberūdija, būna jau pacinkuoti, o spalva raudona mano mylimiausia wub.gif man tai kažkaip regis, kad maniškė neblunka, ir manau, kad daug kam patinka raudonos, tai tikrai parduosi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Deta_ @ 2008 03 26, 15:36)
Aš kaip tik važinėju jau metai su 99 metų Astrike - esu labai labai ja patenkinta ir į nieką jos nekeisčiau. O nuomonių yra visokių, bet nereiškia, kad jos yra vienintelės ir teisingos. Kai rinkausi Opelį, mane visaip durnino, kad opelis ne mašina. Manau, tai požiūrio reikalas, aš tą patį galiu sakyti apie BMW (ką paprastai ir darau  lotuliukas.gif )

geras thumbup.gif o ką tu apie BMW ten taip pavarai???? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 26, 15:01)
man regis jau tokių metų Opeliai neberūdija, būna jau pacinkuoti, o spalva raudona mano mylimiausia wub.gif man tai kažkaip regis, kad maniškė neblunka, ir manau, kad daug kam patinka raudonos, tai tikrai parduosi mirksiukas.gif

va, aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Deta_ @ 2008 03 26, 15:36)
Aš kaip tik važinėju jau metai su 99 metų Astrike - esu labai labai ja patenkinta ir į nieką jos nekeisčiau. O nuomonių yra visokių, bet nereiškia, kad jos yra vienintelės ir teisingos. Kai rinkausi Opelį, mane visaip durnino, kad opelis ne mašina. Manau, tai požiūrio reikalas, aš tą patį galiu sakyti apie BMW (ką paprastai ir darau  lotuliukas.gif )

na kad nuomoniu yra visokiu tai taip... unsure.gif bet va kai reikia issirinkti auto ir kai nezinai konkreciai kokios nori, tik kad taupi ir praktiska butu, tai neklausyt kaikuriu nuomoniu sunku.. ax.gif na bet manau kad savo pirkinuku nenusivilsiu mirksiukas.gif vien jusu cia pasiskaitinejus smagu daros wub.gif
va, o kiek tavoji astrike benzino ima mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2008 03 21, 12:28)
ir kaip tau Corsiukas? Kokių metų? Aš esu pakankamai seną vairavusi (gal 12 metų), tačiau buvo visai nebloga mašinytė. nedidelė ir maloniai vairuojas. Nors galingumo man jai trūko blush2.gif
Mes su Mb planuojam Corsiuką kaip vieną iš variantų naujai mašinai žiūrėti, nes ji nedidelė ir pakankamai ekonomiška. Šiuo metu uriu Civiuką, bet teks man jo atsisakyti, nes kraustysimės...

Maniske 2002metu dvieju duru. Siaip gerai,kai visus prisiparkuoti galiu, nes i bet koki tarpeli isitelpu, bet va uzmiestyje tai galigumo truksta ax.gif Kuro labai mazai ima, net nezinau kiek, kazkaip neisejo dar apskaiciuoti.Bet kiek pasiziuriu tiek vis dar kuro yra. Vyras man ja nupirko is kart po nauju, tai dar ne taip senai ja turiu. Siaip jei tik mieste vazinesi ir viena tai tikrai liuks 4u.gif Mes jei kur toliau vaziuojam su vyro masina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 03 26, 23:57)
  Mes jei kur toliau vaziuojam su vyro masina ax.gif

drinks_cheers.gif pas mane irgi taip pat mirksiukas.gif mano mašiniukas man, o vyro-visai šeimai thumbup.gif
Atsakyti
kur dingot? ax.gif
Atsakyti
aš tai šiandien biškį be nuotaikos buvau, o dabar labai nuovargį jaučiu, labai miegoti norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 27, 19:49)
aš tai šiandien biškį be nuotaikos buvau, o dabar labai nuovargį jaučiu, labai miegoti norisi doh.gif

tai kas drįso gadinti nuotaiką???? g.gif
Atsakyti
Man irgi nuotaikos nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 27, 23:40)
Man irgi nuotaikos nera  verysad.gif

blink.gif nu čia dabu kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas blink.gif
Atsakyti
kur mūsų liūdnosios opelistės g.gif
Atsakyti
blink.gif
Papildyta:
aš dar ir Pumpurytės pasigedau g.gif g.gif g.gif gal jau nebe su opeliuku važinėja g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As savo tigriuke jau viska susitvarkiau...jau vazineju smile.gif visai smagiai vaziuoti su ja bigsmile.gif tik vat beda dabar ta kad is savo masinos negaliu iskrapstyti MB mad.gif dabar ir paeme tik i darba nuvaziuot trumpam sako greit griziu...sedziu jau valanda laiko laukiu doh.gif o paciai ir reikia isvaziuot, tai sedziu ir pyktis ima. pats savo masina ivares i garaza, pasiemes raktus doh.gif
Atsakyti