Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

QUOTE(*VICI* @ 2008 03 25, 12:54)
Labutis, su praėjusiom 4u.gif
aš tai pikta kaip velnias žinokit, MB buvo pas tėvus, tai dabar iš savo kaimo per Vilnių važiuoja ir veža mano monstrę uošvienę 200 kg jei ne daugiau svorio, sulaužys man tigriuką mad.gif  gun_bandana.gif mes labai nesutariam... o kur ir sutarsi su tokia monstre, kai dar studentais būdami nusipirkom pirmą maškę Mazdą kiek ėdė, kiek nervų gadino, o savo šykną po to į ją irgi kišo, kad kur pavešti rolleyes.gif o kai pasikeitėm į Tigrą, tai vėl skandalijo, kišosi ne į savo reikalus, o dabar vėl kaip niekur nieko savo šykną į ją bruka blink.gif velnio boba blink.gif

sorry, kad išsilieju blush2.gif ale gi lengviau taip ax.gif

užuojauta dėl monstrės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 25, 13:54)
Labutis, su praėjusiom 4u.gif
aš tai pikta kaip velnias žinokit, MB buvo pas tėvus, tai dabar iš savo kaimo per Vilnių važiuoja ir veža mano monstrę uošvienę 200 kg jei ne daugiau svorio, sulaužys man tigriuką mad.gif  gun_bandana.gif mes labai nesutariam... o kur ir sutarsi su tokia monstre, kai dar studentais būdami nusipirkom pirmą maškę Mazdą kiek ėdė, kiek nervų gadino, o savo šykną po to į ją irgi kišo, kad kur pavešti rolleyes.gif o kai pasikeitėm į Tigrą, tai vėl skandalijo, kišosi ne į savo reikalus, o dabar vėl kaip niekur nieko savo šykną į ją bruka blink.gif velnio boba blink.gif

sorry, kad išsilieju blush2.gif ale gi lengviau taip ax.gif

console.gif bet tu, mergyt, papsakok, kaip jinai i ta tigriuka tilpo... ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 25, 15:17)
console.gif bet tu, mergyt, papsakok, kaip jinai i ta tigriuka tilpo... ?  g.gif

matyt bagažinėn tik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dėkui, kad suprantat 4u.gif
nežinau, kažkaip įsirango blink.gif

mano MB dar nėra doh.gif ir taip visas šventes buvo pas tėvus kaime, tai dar į Vilnių juos vežė, dabar dar ten kompą taiso blink.gif visai jiems nusispjaut, kad ir mum kartu reikia pabūti doh.gif o tas kaip durnelis jų klauso, ot aš pikta esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 25, 17:45)
dėkui, kad suprantat 4u.gif
nežinau, kažkaip įsirango blink.gif

mano MB dar nėra doh.gif ir taip visas šventes buvo pas tėvus kaime, tai dar į Vilnių juos vežė, dabar dar ten kompą taiso blink.gif visai jiems nusispjaut, kad ir mum kartu reikia pabūti doh.gif o tas kaip durnelis jų klauso, ot aš pikta esu blush2.gif

tai biškiuką balsą pakelk...ko jie ten jį išnaudoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 25, 18:45)

VICI, as irgi ziauriai su SB susipykau per velykas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 25, 22:45)
VICI, as irgi ziauriai su SB susipykau per velykas..  verysad.gif

sb tai čia koks vertimas...tundra aš, nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 25, 21:45)
VICI, as irgi ziauriai su SB susipykau per velykas..  verysad.gif

dėl ko? unsure.gif verysad.gif
aš tai nemoku ilgai pykti doh.gif tai jau nebepykstu, tik naktį jam niekas nešvietė, turėjo nusiraminti ir miegoti ramiai tongue.gif mirksiukas.gif plius dar žalių svogūnų laiškų prisivalgęs buvo, šakės, 2 kartus dantis valėsi ir vistiek nepadėjo doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(A&S @ 2008 03 26, 08:00)
sb tai čia koks vertimas...tundra aš,  nežinau doh.gif

internetiniai trumpiniai, kad greičiau būtų rašyti mirksiukas.gif
MB - mano brangusis
su SB - su savo brangiuoju
TB - tavo brangusis
smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
na rodos greit ir as prisijungsiu jusu kluban smile.gif ruosiuosi pirkti OPEL ASTRA, 99metu hecbeka..
Tik dabar va jau kai susiruosiau, prisiklausiau visokiu nuomoniu... opeliai rudyja, o dar raudona spalva - blunka, sunku parduot po to ir t.t...
butu idomu isgirsti jusu nuomone ax.gif
o gal kas vazinejat su tokiu modeliuku, ar nuomone pasikeite pavazinejus? smile.gif
Atsakyti
As irgi ilgai pykti nemegstu ir nemoku.. doh.gif Bet kol as Lietuvoj, o MB Turkijoj, tai jei jau vakare susipykom ir nuejom miegot, tai ji pamatysiu per skype tik kita vakara, tai ir prasikankinau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2008 03 26, 12:00)
Sveikutes  4u.gif 
na rodos greit ir as prisijungsiu jusu kluban smile.gif ruosiuosi pirkti OPEL ASTRA, 99metu hecbeka..
Tik dabar va jau kai susiruosiau, prisiklausiau visokiu nuomoniu... opeliai rudyja, o dar raudona spalva - blunka, sunku parduot po to ir t.t...
butu idomu isgirsti jusu nuomone  ax.gif
o gal kas vazinejat su tokiu modeliuku, ar nuomone pasikeite pavazinejus? smile.gif

man regis jau tokių metų Opeliai neberūdija, būna jau pacinkuoti, o spalva raudona mano mylimiausia wub.gif man tai kažkaip regis, kad maniškė neblunka, ir manau, kad daug kam patinka raudonos, tai tikrai parduosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2008 03 26, 12:00)
Sveikutes  4u.gif 
butu idomu isgirsti jusu nuomone  ax.gif

Aš kaip tik važinėju jau metai su 99 metų Astrike - esu labai labai ja patenkinta ir į nieką jos nekeisčiau. O nuomonių yra visokių, bet nereiškia, kad jos yra vienintelės ir teisingos. Kai rinkausi Opelį, mane visaip durnino, kad opelis ne mašina. Manau, tai požiūrio reikalas, aš tą patį galiu sakyti apie BMW (ką paprastai ir darau lotuliukas.gif )
Atsakyti