Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

QUOTE(tasha @ 2008 03 18, 16:02)
Pas mane ne Tigra, pas mane Corsiukas wub.gif

ir kaip tau Corsiukas? Kokių metų? Aš esu pakankamai seną vairavusi (gal 12 metų), tačiau buvo visai nebloga mašinytė. nedidelė ir maloniai vairuojas. Nors galingumo man jai trūko blush2.gif
Mes su Mb planuojam Corsiuką kaip vieną iš variantų naujai mašinai žiūrėti, nes ji nedidelė ir pakankamai ekonomiška. Šiuo metu uriu Civiuką, bet teks man jo atsisakyti, nes kraustysimės...
Atsakyti
Frinja ir tau atsisveikinimas su masina gresia.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 21, 13:31)
Frinja ir tau atsisveikinimas su masina gresia..  verysad.gif

taip sad.gif na mes dar svarstom, kad metams šiaip galiu ir mašinytę perkraustyt, bet vėliau teks baisius mokesčius už ją mokėti...
Atsakyti
Aš irgi prieš metus vairavau Corsytę. Ir labai patenkinta ja buvau. Labai gera mašinytė ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2008 03 21, 14:32)
taip sad.gif na mes dar svarstom, kad metams šiaip galiu ir mašinytę perkraustyt, bet vėliau teks baisius mokesčius už ją mokėti...

Ir man lygiai tas pats.. doh.gif o sirdi skauda skirtis.. verysad.gif o ten toks pat tigras kaip mano 2 ar tris kartus brangesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 21, 18:40)
Ir man lygiai tas pats..  doh.gif o sirdi skauda skirtis..  verysad.gif o ten toks pat tigras kaip mano 2 ar tris kartus brangesnis  doh.gif

rimtai, o dėl ko ten tokie mokesčiai? nesitikėjau, kad už skandinavijos ribų irgi panaši situacija...
Atsakyti
Lietuvoje ir Turkijoje automobiliu kainos skiriasi beveik dvigubai.. doh.gif tai irgi galvojau vaziuot su savo ir kas pusmeti isvaziuot is salies ir vel ivaziuot.. cool.gif
Atsakyti
Oho! Kaip aptilo musu opeliukai.. verysad.gif
Visas su Sv.Velykom! 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sveikos.
Noreciau ir as i jusu gretas isilieti blush2.gif As vairuoju Opel Zafira. Labai patenkinta:) Pirma masina buvo Opel Ascona irgi liuks masinyte buvo, neskaitant rudijimo bigsmile.gif
Atsakyti
Meskene, welcome 4u.gif
Atsakyti
Labutis, su praėjusiom 4u.gif
aš tai pikta kaip velnias žinokit, MB buvo pas tėvus, tai dabar iš savo kaimo per Vilnių važiuoja ir veža mano monstrę uošvienę 200 kg jei ne daugiau svorio, sulaužys man tigriuką mad.gif gun_bandana.gif mes labai nesutariam... o kur ir sutarsi su tokia monstre, kai dar studentais būdami nusipirkom pirmą maškę Mazdą kiek ėdė, kiek nervų gadino, o savo šykną po to į ją irgi kišo, kad kur pavešti rolleyes.gif o kai pasikeitėm į Tigrą, tai vėl skandalijo, kišosi ne į savo reikalus, o dabar vėl kaip niekur nieko savo šykną į ją bruka blink.gif velnio boba blink.gif

sorry, kad išsilieju blush2.gif ale gi lengviau taip ax.gif
Atsakyti
turejau vectra, senute 1991 m, bet kokia nuostabi masina buvo - minkstai vaziuoja, mazai benzo ryja, manevringa.....kai pradejo rudyti - pardavem...dabar be masinos - tiksliau su MB masina vazineju biggrin.gif
Atsakyti