Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

Nu bet ir sugalvot.. Klijais priklijuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 19, 23:03)
Nu bet ir sugalvot.. Klijais priklijuot  biggrin.gif

na matai ir dar ruuuzava zomsa biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif bet tai nelabai isivaizduoju, kaip turejo atrodyt... doh.gif

o beje, tigrose visose ta galinej sedynej skyle yra ar tik pas mane? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 19, 23:26)
biggrin.gif bet tai nelabai isivaizduoju, kaip turejo atrodyt...  doh.gif

o beje, tigrose visose ta galinej sedynej skyle yra ar tik pas mane?  rolleyes.gif

***** gaila nenufotkinau kaip atrode tas ruzavas salonas doh.gif biggrin.gif buciau parodzius tongue.gif

aha ir pas mane yra ta skyle...as ir vis galvojau ar tik pas mene ar visose taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2008 03 19, 23:31)
***** gaila nenufotkinau kaip atrode tas ruzavas salonas doh.gif  biggrin.gif  buciau parodzius tongue.gif

aha ir pas mane yra ta skyle...as ir vis galvojau ar tik pas mene ar visose taip smile.gif

visose ta skylė... bigsmile.gif manau tik salonas tau ir tepadės, ypač dar tokie orai šalti, tai pati tik pelėsį bevalydama įvarysi doh.gif kur išdžiovinsi normaliai? o sausu būdu pati tų dėmių neįveiksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2008 03 19, 15:57)
Merginos o gal jus zinot ar yra koks skystis ar kokios putos valyt veliuro salona?
***** kai nupirkau masina, jos salonas buvo aptrauktas tokia kaip ruzava zomsa, as sugalvojau ja nulupt, nes man nepatiko...bet beda ta kad tas zomsas buvo kaip priklijuotas vietomis ir kai nulupau liko ant sedyniu klyju ir labai sunkiai gramdosi doh.gif ir dabar tai ziauriai atrodo...

ojej doh.gif nepasisekė... turėtų būti visokių valiklių, blizgiklių smile.gif kokiam Akropolyje ar kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2008 03 20, 00:31)
***** gaila nenufotkinau kaip atrode tas ruzavas salonas doh.gif  biggrin.gif  buciau parodzius tongue.gif

MNu tikrai gaila! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 20, 14:10)
ojej doh.gif nepasisekė... turėtų būti visokių valiklių, blizgiklių smile.gif kokiam Akropolyje ar kur g.gif

O as manyciau,kad geriausia butu Opeliu salone paklausti su kuo nuvalyti galima butu rolleyes.gif

Man siandien nukrito galinio valytuvo gumyte doh.gif O lietus kaip is kibiro pliaupe, per galini stikla O matesi, biskutka baisu buvo unsure.gif unsure.gif MB sake sutvarkys ax.gif
Atsakyti
As tai gaunu galvon uz sugadintas valytuvu gumytes laugh.gif
klausykit, jau uzkniso savo opeli nusikasinet ir ratlankiu normaliu noriu, kada vasarele ateis..? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki! va,as taipogi vairuoju opeliuka astryte universala. thumbup.gif tai modelis-amfibija laugh.gif kur nepraeisi ten pravaziuot imanoma tongue.gif superine masina,gyvenu kaime,o kelias iki namu nuo pagrindinio tragiskas doh.gif bet man gelbeja astra bis.gif nei ji kieta,nei rudija,cia prieziuros reik ,kaip jau kazkas minejo ax.gif mano tai jau senute,negaliu pasigirt jauna masinyte ,bet pagal metus lyginant su audi kokia,tai liuxusine astra.turiu 1994m 1.7 dyzeliuka,pirkom nuo tralo is vokietijos atvezta 4u.gif bet salona kol issivaliau tai galvojau przilsiu doh.gif radau ten visko; grudu,pusu spigliu pinigeliu siek tiek ax.gif ax.gif mirksiukas.gif bet issivaliau,daba skraidau jau daugiau nei puse metu,esu patenkinta,bet biski naujesnes noreciau ax.gif flirt.gif va cia astrai first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 03 21, 00:40)
Sveiki! va,as taipogi vairuoju opeliuka astryte universala. thumbup.gif tai modelis-amfibija laugh.gif kur nepraeisi ten pravaziuot imanoma tongue.gif superine masina,gyvenu kaime,o kelias iki namu nuo pagrindinio tragiskas doh.gif bet man gelbeja astra bis.gif nei ji kieta,nei rudija,cia prieziuros reik ,kaip jau kazkas minejo ax.gif mano tai jau senute,negaliu pasigirt jauna masinyte ,bet pagal metus lyginant su audi kokia,tai liuxusine astra.turiu 1994m 1.7 dyzeliuka,pirkom nuo tralo is vokietijos atvezta 4u.gif bet salona kol issivaliau tai galvojau przilsiu doh.gif radau ten visko; grudu,pusu spigliu pinigeliu siek tiek ax.gif ax.gif mirksiukas.gif bet issivaliau,daba skraidau jau daugiau nei puse metu,esu patenkinta,bet biski naujesnes noreciau ax.gif flirt.gif va cia astrai first.gif first.gif first.gif

smagu thumbup.gif , bet tokių metų ir taip gerai išslaikiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 21, 09:43)
smagu thumbup.gif , bet tokių metų ir taip gerai išslaikiusi g.gif

aciu ax.gif na matote ji priziureta buv daug maz,vokieciai senukai vazinejo,tai nedraske ir arimais nevazinejo kaip as blush2.gif tik tiek kad labai supykau,nes praeita savaite subirejo granata doh.gif nuvarau i servisa("ten MB pusbrolis dirba) isardo viska,varau pirkt naujos nuperku,griztu sako ne ta nupirkai,atgal i parde,vos neapsaukiu jaunuoliu,kad ikiso ne ta granata ax.gif ax.gif o tie sako pas tave cia benzinine granatke ideta doh.gif doh.gif (nusiveziau senaja) tai va ax.gif kas smagiausia ,kad detales paliginus lb pigios opeliukam thumbup.gif
Atsakyti