Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

na va, nors ir neplanuotai, bet pas mus dabar atsirado Opel Tigra, prieš tai turėjom tik Japankes, tai po kol kas esam žali doh.gif tikiuosi, bus bendraujančių, kad dalintis patirtim ir visom Opelių subtilybėmis kartu 4u.gif
Atsakyti
O aš turiu opel astra karavaną,tik gana seną,95m.Opeliukai smagios mašinytės,tik labai jau jas rūdys mėgsta,tai prieš žiemą būtinai reikia antikorozine padengti,jei kokybiškai padengia-užteks dviem metam kažkur.Apie opeliukus sklando liaudyje tokie anekdotai-yra opelių dvi rūšys:opel remont ir opel kaput,tai va,aš galiu pasigirti,kad man pasisekė-nusipirkau opel remont lotuliukas.gif Bet šiaip jei pirkt naujesnę ir nesudrožtais viduriais-tai liux mašiniukas thumbup.gif
Atsakyti
As vairuoju Tigra smile.gif kazkokiu antgamtiniu budu vyras surado su atomatine pavaru deze, nes tokiu beveik nera smile.gif
Vazineju beveik metus.
Privalumai - labai lengva parkuotis, patogi mamaos ir vaiko masina. Bagazine, nors ir keista, bet gana talpi.
Gaila, kad plauti reikia tik rankiniu budu, automatiniu plovyklu sepeciai neuzgriebia apatiniu sparnu smile.gif
Siaip mano per mazai galios turi, kartais jau taip sunkiai ritasi i kalna... o kol kas esu patenkinta. Ir grazi ir smagi masinyte. Tik vyras sako: "negali ramiai miegot - girdi kaip rudyja" jo, rudys visu opeliu liga....
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2006 09 03, 21:47)
O aš turiu opel astra karavaną,tik gana seną,95m.Opeliukai smagios mašinytės,tik labai jau jas rūdys mėgsta,tai prieš žiemą būtinai reikia antikorozine padengti,jei kokybiškai padengia-užteks dviem metam kažkur.Apie opeliukus sklando liaudyje tokie anekdotai-yra opelių dvi rūšys:opel remont ir opel kaput,tai va,aš galiu pasigirti,kad man pasisekė-nusipirkau opel remont lotuliukas.gif Bet šiaip jei pirkt naujesnę ir nesudrožtais viduriais-tai liux mašiniukas thumbup.gif

Opelei nuo 98 m jau visi yra padengti antikoroze ir rudys ju needa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuce @ 2006 09 04, 12:05)
Opelei nuo 98 m jau visi yra padengti antikoroze ir rudys ju needa mirksiukas.gif

ne visi nuo 1998 metu. siaip tai padengti yra ir nuo 1995 metu, bet tik dalinai. nuo 1999 eina tipo visas kebulas padengtas. nors cia kaip pasakius - maciau kazkada per telika kaip nusipirktas naujas opelis greitai nuo rudziu prakiuro, nors kiek zinau dabar naujiems duoda 10 ar tai 12 metu garantija nuo kiauriminio prarudijimo. nors turiu opeli senesni nei 1995 metu gamybos, bet tikrai maciau daug labiau surudijusiu ir japonisku ir vokisku masinu:)
Atsakyti
Mes irgi turim Opel Vectra 98 m. thumbup.gif
Esame labai patenkinti ir tikrai nezadame jos keisti wub.gif
Del rudijimo - jei gerai priziuri nerudys nei vien masina, jei nepriziuresi net audine gali prakiurti taip kad ojojoi

Kaip pavyzdi imu 1 is musu masinu Audi 90 1985m. Atrodo tikrai labai gerai, nes visa laika jei nevaziuoja laikoma garaze, yra reguliariai plaunama, valoma, poliruojama, o atriedejusi jau 400 000km, tai yra daug...LABAI, o kai paziuri kokiu 95m masinyte, ka dir audi, vw, reno jau meta rudis... Nesakau, kad musu senike nerudyja, bet jau ir metai jos ohoho bigsmile.gif ir atriedejusi savo ryskiai...

Opeliuka taip pat priziurim, dabar antrus metus vazinejames, nu nerudyja ji pas mus ax.gif

Isduosiu paslapti, cia labai aktualu opeliam ir fordam, bet mes taikom visom masinytem 4u.gif kai plauni visada uzkisk pirstus uz sparno bliekos, ten toks krastelis yra uzlenktas, tai ten labai daug purvo prisikaupia, jis sunta ir sukelia masinu vezi - rūdis cool.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Teisingai,viskas nuo priežiūros priklauso.Mano mašinikė rūdžių dar nemačius,o šiandien parsivariau jau antikorozine padengtą,visą kėbulą dengiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2006 09 03, 20:47)

tai tau pasisekė bigsmile.gif o aš dar vis aiškinuos ar pas mus bus kaput ar remont unsure.gif šiaip tai ir nejuokinga schmoll.gif visada visi per š.kną mums bruko vokiškas mašinas, o dabar labai gailiuosi, kad nelikau prie savo nuomonės ir nepirkau japoniškos verysad.gif dabar tegul saugosi žmogeliai, jei man kas į akis pasakys, kad pirk vokišką - jis lavonas cool.gif
Atsakyti
Nenusimink taip baisiai,susitvarkysi ir važinėsi.Aš tai mašiną remontuot į Širvintas varau,ten labai geras servisas yra,gerai daro ir nebrangininkai.O šiaip jau nusipirkus mašiną reikia keisti tepalus,visus filtrus,visus dirželius(tai opeliams nebrangu)-o tada,jei dar kas netvarkoj,jau žiūrėti,kame reikalas.
Na,aš galiu pasakyti,kad man tik variklio beveik kapitalinį beliko padaryti,ir žiemines padangas nusipirkti,ir,tikiuosi,jau bus viskas. doh.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
metus važinėju opel tigra bigsmile.gif man ji super mašinytė thumbup.gif
Atsakyti
Tai vat aš ir sakau,opeliukai super,tik susitvarkyt viską ten kruopščiai reikia,kas netvarkoj.Patariu gerus meistrus susirast,nes tuose didžiuosiuose servisuose... blink.gif schmoll.gif Pas mane tai dyzeliukas,o jei dyzelio variklis paeina,tai žiemą doh.gif Bet va rugsėjo vidury jau skambinsiu meistrui,tvarkysim,kainuos,aišku... doh.gif blink.gif Bet myliu tą mašiniuką,tai jau dabaigsiu iki galo tuos remontus ir važinėsiu sau rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tai mes greičiausiai irgi pas tuos širvintiškius taisysim, tik kad ne pačiose Širvintose, jie turi filialų smile.gif nu aš jau kaip ir susitaikiau, kad mum nesiseka su mašinom, bet vistiek labai abydna, pinigai juk iš dangaus nebyra, o reikia vis kišti ir kišti, taip ir be atostogų normalių jauantra vasara blink.gif per tas mašinas... aišku, tai neapsakomas komfortas, vien nuo minties autobusais važinėti bloga, bet ir išlaidos milžiniškos. Mum gal ir nebūtų blogai, bet kai pirkom nieko apie Opelius nenutuokėm doh.gif man buvo kažkokia nuojauta, kad Tigroms 1,6 variklis didokas, bet nieko blogo nenumaniau... jei būtų 1,4 gal būtų viskas kitaip unsure.gif nu nieko, ju skaityk pripratom kasmet mašinas keisti doh.gif
Atsakyti