QUOTE (paiduke @ 2004 10 19, 21:37) | ||
Dekui uz atsakymus Pasidarysiu ta C-reaktyvu baltyma privaciai,o pas inkstu gydytoja tik po dvieju savaiciu,anksciau nera talonu Galvoju gal pasidaryti inkstu echoskopija privaciai ,kur ir praita karta dare,bet ten mane nuvede urologas,o jei pati nueisiu ir pasiulysiu padaryti uz pinigus,gal neisvarys Man praita karta echoskopuotoja liepe pripildyti pusle,kad geriau matytu,(o poto pasake,kad geldeles issiplete gali buti del perpilnos slapimo pusle)tai ar tikrai reikia pripildyti pusle? |
Tik insktų echoskopijai šlapimo pūslės kiek žinau pildyti nereikia. Bet vat jeigu nori kartu pažiūrėt šlapimo pūslę - tada reikia
Įtakos išsiplėtusioms geldelėms tai neturi - bent jau tiesiogiai.
QUOTE (paiduke @ 2004 10 19, 21:40) | ||
Tai jei tie tyrimai geri,tai gal tikrai nelabai stiprus uzdegimas.O ar gydoma kokiais kitais vaistais ar kuo nors inkstu uzdegimas,nes man nuo tu antibijotiku vis grybelis atsiranda,kad ir priesgrybelines zvakutes naudoju |
Jeigu būtų blogi inkstų funkcijos rodikliai ir tą būtų pamačiusi tavo gydytoja - jau seniausiai gulėtum ligoninėj su inkstų funkcijos nepakankamumo diagnoze. Džiaukis, kad jie geri ir neužsileisk, kad nepablogėtų.
Inkstų uždegimas yra kelių rūšių ir gydomas priklausomai nuo sukėlusios priežasties.
ai dar norejau paklausti kolibriuke,
gal reiketu pasidaryti ir to testerono ar kaip jis ten tyrima. kodel man jo nepaskyre? ar jis nebutinas?
gal reiketu pasidaryti ir to testerono ar kaip jis ten tyrima. kodel man jo nepaskyre? ar jis nebutinas?
QUOTE (ricija @ 2004 10 19, 21:53) |
ai dar norejau paklausti kolibriuke, gal reiketu pasidaryti ir to testerono ar kaip jis ten tyrima. kodel man jo nepaskyre? ar jis nebutinas? |
Nėra jis būtinas - daromas kai kuriais atvejais, esant tam tikriems įtarimams, kad yra policistinių kiaušidžių sindromas ir kt.būklėms.
Ir vadinasi jis testosteronu
nu va kaip tai nepatogu pasidare, pavadinimu nezinau
QUOTE (bonda @ 2004 10 20, 09:11) |
dare man hormonu tyrimu LSH, LH, T, PRL ir SHBG... na pirmi 4 man aiskus, o kas tas SHBG? |
SHBG (lytinius hormonus sujungiantis globulinas) -nmol/l
vyrai 13-71
moterys 18-114
nėštumas: pirmi 3 mėn. 26-241
kt. 85-491
Sveika, Kolibriuke
Noriu paklausti nepavojingo klausimo: kas yra ordinatorė? Nes eidama pro savo gydytojos kabinetą perskaičiau užrašą ant durų Vyriausioji ordinatorė. Smalsu.
Noriu paklausti nepavojingo klausimo: kas yra ordinatorė? Nes eidama pro savo gydytojos kabinetą perskaičiau užrašą ant durų Vyriausioji ordinatorė. Smalsu.
laba diena Kolibriuke,
zinau, kas galiu susilaukti moralo uz tokius delsimus, bet noriu paklausti...
paskutiniu metu patyriau labai daug streso, buvo be galo daug rupesciu, kasdiena reikia deti didziules pastangas, kad nepravirkti... pries keturis menesius dingo menesines tikrai nesu nescia, nors su vyru del nestumo tik apsidziaugtume...
ar tai labai rimta problema? manau, kad menesines dingo tiesiog nuo streso... o gal kas rimto?
zinau, kas galiu susilaukti moralo uz tokius delsimus, bet noriu paklausti...
paskutiniu metu patyriau labai daug streso, buvo be galo daug rupesciu, kasdiena reikia deti didziules pastangas, kad nepravirkti... pries keturis menesius dingo menesines tikrai nesu nescia, nors su vyru del nestumo tik apsidziaugtume...
ar tai labai rimta problema? manau, kad menesines dingo tiesiog nuo streso... o gal kas rimto?
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 10 19, 21:29) |
C-reaktyvus baltymas yra vienas tiksliausių uždegimo žymenų. Jau jeigu jis neinformatyvus įrodant uždegimą, tai aš namo kampas. C-REAKTYVUS BALTYMAS (CRB) - taip jis vadinasi iš tikrųjų |
Pirmiausiai siandien buvau pas nefrologe,pasidariau pakartotinai slapimo tyrima,buvo tik PRO +1,visa kita gerai,tai ji nesugalvojo ka man pasiulyti tai nusiunte i ligonine(poliklinikoj nedaro) pasidaryti izotopine renograma,pamatys ar sutrikusi inkstu funkcija.
Dar buvau pasidaryti Geromedoj ta CRB tyrima,na ir virsina normas,norma iki 5,o pas mane 6.8mg/l.Taigi kaip suprantu cia rodo,kad kazkur yra uzdegimas.Ar taip??
O ta nefrologe isitikinusi kad man su inkstais viskas gerai,bet as pristojau,kad kai bus visi tyrimai padaryti,tai ir nuspres
Dar norejau paklausti kokie pojuciai ir ar gali buti temperatura,jei yra kiausidziu ar gimdos uzdegimas,ir kaip ji galima nustatyti???
QUOTE (Laiminga @ 2004 10 21, 09:28) |
Sveika, Kolibriuke Noriu paklausti nepavojingo klausimo: kas yra ordinatorė? Nes eidama pro savo gydytojos kabinetą perskaičiau užrašą ant durų Vyriausioji ordinatorė. Smalsu. |
vyr.ordinatorė ar vyr.ordinatorius - tai kartais būna kaip skyriaus vedėjo analogas, kartais tiesiog kaip vadovaujantis asmuo tame skyriuje.