Įkraunama...
Įkraunama...

Pokalbiai su Kolibriuke

QUOTE (svajukė @ 2004 10 12, 12:39)
Labas, Kolibriuke. as irgi turiu tau klausima. gal tu kartais zinai, kokie yra gimdosarba kiausidziu uzdegimo pozymiai? man pradejo keistai skaudeti pilvo apacia. sad.gif slapimo testas neparode jokios infekcijos. bijau, kad nebutu kas labai blogai. g.gif ryt einu pas gydytoja. unsure.gif nesijaudinkit, merginos, pati sau diagnozes nenustatinesiu biggrin.gif

Atsiųsk man į AŽ savo e-mailą - aš išsiųsiu medžiagos ir nurodysiu keletą www kur gali pasiskaityti ir suprantamai parašyta.
Atsakyti
Kolibriuke pries uzdarydama, jei nesunku paaiskink, mano tyrimo rezultatus 1,82 mikroIU/ml o leistinumas 0,27-4,20
tai man jau dziaugtis beveik kad sitas tyrimas geras, wink.gif
man pas endokrinologe po savaites, gal galetum tart zodi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 12 spalio 2004 - 18:18
QUOTE (DAISY @ 2004 10 12, 19:17)
Kolibriuke pries uzdarydama, jei nesunku paaiskink, mano tyrimo rezultatus 1,82 mikroIU/ml o leistinumas 0,27-4,20
tai man jau dziaugtis beveik kad sitas tyrimas geras, wink.gif
man pas endokrinologe po savaites, gal galetum tart zodi wink.gif

Tariu žodį - tyrimas geras, gali džiaugtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 10 12, 19:21)
Tariu žodį - tyrimas geras, gali džiaugtis thumbup.gif

bis.gif dekui
zinai is dalies dziaugiuosi, is dalies ne, nes galvojau, kad bedos su skydliauke trukdo nestuke.gif patapt, maniau pasigydysiu ir baigsis rupesteliai
na dabar laukiu vizito pas daktare kai paaiskins viska g.gif
Atsakyti
Toliau klausime, toliau lauksime atsakymu.
Klausiu : ar galetu nuo aspirino skaudeti skrandi ? Atsakyma beveik zinau ,bet neturiu ko daugiau paklausti, o labai noriu, kad betvarke baigtusi smile.gif))

Žinutę redagavo moderatorė
Atsakyti
Idomu ar dar daug bus nukrypimu nuo temos?

Visos zinutes neatitinkancios temos buvo pasalintos.
Atsakyti
Kolibriuke,
noriu paklausti, ką reiškia sumažėjęs prolaktinas? Pasidariau kraujo tyrimą 5 c.d., visi kiti tyrimai lyg ir geri
Nuorodas internete radau tokias:

Norma
· suaugę
moterys 72 – 511 mU/L

o pas mane prolaktinas 26,6 ng/ml

21 c.d progesterono 8,56

Ar čia viskas normaliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linka: 16 spalio 2004 - 17:11
QUOTE (Linka @ 2004 10 16, 17:03)
Kolibriuke,
noriu paklausti, ką reiškia sumažėjęs prolaktinas? Pasidariau kraujo tyrimą 5 c.d., visi kiti tyrimai lyg ir geri
Nuorodas internete radau tokias:

Norma
· suaugę
        moterys 72 – 511 mU/L

o pas mane prolaktinas 26,6 ng/ml

21 c.d progesterono 8,56

Ar čia viskas normaliai g.gif

Atsiprašau, kad už Kolibriukę atsakau (gal labai nepyks):

Pasižiūrėk į vienetus, kuriais išreikštas prolaktinas smile.gif

Pagal tavo normą - mU/L, o tavo tyrimas - ng/ml
Pasižiūrėjau pas save normas, tai nurodoma, kad folikulinėje fazėje (iki ovuliacijos) norma 4,5-33 ng/ml.

Tai kaip ir įtelpi smile.gif sveikinu clap_1.gif
Atsakyti
norejau paklausti, jeigu pas mane yra struma pirmo laipsnio ar kaip ten vadinasi, siek tiek padidejusi vienu zodziu, ar tai gali tureti itakos mano nepastojimui? arba IVF darymuisi? nes gydytojai nieko apie tai nesako ir netiria, bet bendros praktikos gydytojai aiskina, kad yra sioks toks padidejimas, bet gydyti nebutina. ka daryti?
Atsakyti
Sveikutės,
Atsakymus į savo klausimus nuo šiol gausite AZ pavidalu. Kad nekiltų nieko įžeidžiančių ir skaudinančių kalbų cool.gif
Atsakyti
Kolibriuke tik ne tai. Nes atsakymai domina ne tik tas kurios klausia, bet ir kitas, kurias liecia tos pacios problemos.
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 10 18, 00:04)
Kolibriuke tik ne tai. Nes atsakymai domina ne tik tas kurios klausia, bet ir kitas, kurias liecia tos pacios problemos.

Kol nebūsiu apsaugota nuo visokiausių užgauliojimų, tol taip darysiu.
Daugiau nesileisiu įžeidinėjama. O kol rašau viešai į forumą, tol visada atsiranda tokių, kurioms be galo knieti man įgelti. Įgelti piktai. Galima diskutuoti, bet įžeidinėjimo aš nepakęsiu. Kodėl man reikia gadinti savo sveikatą? Kad kai kam smagu būtų?
Atsakyti