Kolibriuke, noriu ir as pakalusti, nezinau, ar zinosi, koks turi buti min spermos judrumas naturaliam apvaisinimui, jei pas moteri viskas gerai? Ir naudingi turbut tik tie, kurie juda i prieki Ar galima kazkaip ta judruma padidinti?
Aciu.
Kazkaip musu Kolibriuke nesirodo. Matyt kitais reikalais uzsiemusi
QUOTE (linasi @ 2004 10 04, 10:16) |
Labutis Kolibriuke, Labai noreciau taves paklausti. O tai pas gydytoja tik po savaites eisiu, tai dar turiu laiko prisigalvoti. Taigi, man 27 c.d. prasidejo mmm, kaip ir viskas tvarkoj, tik labai stiprus skausmai, bet man normalu. Bet kas mane neramina, kad kraujuojant "isejo" apie 1 cm kresiuliukas (kaip lervute), bet ne kraujo, per jo viduri ejo kraujagysle. Ar tai galejo buti persileidimas? Jei taip, ar tai galejo itakoti skridimas lektuvu pries ir po ovuliacijos. Tiesiog, man tai is galvos neisena. Busiu labai dekinga, jei atsakytum. Linasi |
Vargu, ar tai buvo persileidimas - labai jau keistai atrodė. Šiaip ankstyvo persileidimo moterys net nenutuokia, kad jis įvyko. Tiesiog vyksta mėnesinės, kurios gali būti kiek gausesnės, gali būti krešuliuotos.
Visgi manau, kad tai tiesiog atsidalinusios gleivinės gabalas - tas 1 cm gabaliukas su kraujagysle. Arčiausiai tiesos.
Toks ankstyvas persileidimas retai lydimas kažkokio ypatingo skausmo. Tas skausmas - tai stiprus gimdos spazmas - susitraukė, atsidalino didelis gabalas gelivinės ir išėjo ta "lervutė".
Jeigu tai ir buvo persileidimas - tai skridimas lėtuvu tikrai jokios įtakos neturėjo. Ankstyviems persileidimams įtakos turi implantacijos defektai, genetika, estrogeninis fonas. Visi kiti faktoriai veikia vėliau stipriau.
Pas gydytoją tikrai nueik, bet neprisigalvok visokių baisybių be reikalo iš anksto. gydytoja apžiūrės ir pasakys, kaip buvo iš tikrųjų.
Laikykis
QUOTE (Muse @ 2004 10 04, 10:43) |
Kolibriuke, noriu ir as pakalusti, nezinau, ar zinosi, koks turi buti min spermos judrumas naturaliam apvaisinimui, jei pas moteri viskas gerai? Ir naudingi turbut tik tie, kurie juda i prieki Ar galima kazkaip ta judruma padidinti? Aciu. |
Nelabai ką žinau apie spermos kokybę ir jos standartus.
Mano paprasčiausias patarimas, jei vyrui daryta spermograma - pasižiūrėk ,ten turėtų būti nurodytos normos. Į jas reiktų tilpti, kad būtų įmanomas natūralus pastojimas.
Dėl judėjimo į priekį.....kai skaičiau miriau juokais, kažkaip įtartimai man skamba
Nebūtinai jie turi judėti į priekį. Tas tai jau tikrai. O judrumą galima didinti vaistais, vitaminais visokiais.
Spermos kokybės specės yra sukūrusios atskirą temą - "Spermos kokybė" - ten gal plačiau parašyta yra.
QUOTE (linasi @ 2004 10 04, 16:34) |
Kazkaip musu Kolibriuke nesirodo. Matyt kitais reikalais uzsiemusi |
Vat ir ne
Vėlai parsitrenkiau iš darbo, tai prie neto tik giliai įvakarėjus atsisėdau
O norėtųsi ir linksmesniais dalykėliais užsiimti
Aciu tau labai Kolibriuke uz atsakyma. Nuraminai Jau kita antradieni eisiu pas gydytoja.
help! neurologija
trečia savaitė skauda uodegikaulį. buvo keliso dienos, kai nesikėliau iš lovos. aštrūs skausmai praėjo, tačiau jaučiamas sunkumas ir įtempimas stojantis nuo kėdės (sėdimos padėties). labai jau ilgai šį kartą nepraeina ką daryti
trečia savaitė skauda uodegikaulį. buvo keliso dienos, kai nesikėliau iš lovos. aštrūs skausmai praėjo, tačiau jaučiamas sunkumas ir įtempimas stojantis nuo kėdės (sėdimos padėties). labai jau ilgai šį kartą nepraeina ką daryti
Vėl turiu klausimiuką
Jau antrą kartą šiais metais magnis nukrenta žemiau normos. Prieš pusmetį dariausi kraujo tyrimus - magnio tebuvo pusė normos. Pagėriau magneB6, susitvarkė. Dabar - vėl, ačiū Dievui, ne per pusę, bet vėl žemiau normos. Jau jutau, nervas ima neaišku dėl ko, širdis pasimakaluoja.
Gal yra kokios nors priežastys, dėl ko jis man krinta? Gal dėl to ir neišeina patapti?
Jau antrą kartą šiais metais magnis nukrenta žemiau normos. Prieš pusmetį dariausi kraujo tyrimus - magnio tebuvo pusė normos. Pagėriau magneB6, susitvarkė. Dabar - vėl, ačiū Dievui, ne per pusę, bet vėl žemiau normos. Jau jutau, nervas ima neaišku dėl ko, širdis pasimakaluoja.
Gal yra kokios nors priežastys, dėl ko jis man krinta? Gal dėl to ir neišeina patapti?
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 05, 08:24) |
help! neurologija trečia savaitė skauda uodegikaulį. buvo keliso dienos, kai nesikėliau iš lovos. aštrūs skausmai praėjo, tačiau jaučiamas sunkumas ir įtempimas stojantis nuo kėdės (sėdimos padėties). labai jau ilgai šį kartą nepraeina ką daryti |
Pradžiai reikia padaryti stuburo sakrokokciginės dalies rentgenogramą ir tada jau spręsti, kas yra ir kodėl. Bet visų pirma, reiktų apžiūrėti, kaip ten viskas atrodo, ar įtempti raumenys ir kas skausminga. Daug čia reiktų kalbėt
Skausmo malšinimui pagerk kokių nors nuskausminančių - kad ir to paties Ketanovo. Kol neaiški priežastis kito gydymo skirti nedrįsčiau.
šiaip jau mano stuburas truputį yra iškrypęs
QUOTE (Linka @ 2004 10 05, 12:11) |
Vėl turiu klausimiuką Jau antrą kartą šiais metais magnis nukrenta žemiau normos. Prieš pusmetį dariausi kraujo tyrimus - magnio tebuvo pusė normos. Pagėriau magneB6, susitvarkė. Dabar - vėl, ačiū Dievui, ne per pusę, bet vėl žemiau normos. Jau jutau, nervas ima neaišku dėl ko, širdis pasimakaluoja. Gal yra kokios nors priežastys, dėl ko jis man krinta? Gal dėl to ir neišeina patapti? |
Magnio gali būti sumažėję dėl kelių priežasčių -
1) Žarnyno malabsorbcijos sindromas.
2) Ūmus ir lėtinis viduriavimas
3) Lėtinis pankreatitas
4) Skydliaukės hiperfunkcija
5) Diuretikai - šlapimą varantys preparatai
Magnio kiekio sumažėjimas neturėtų būti susijęs su nevaisingumu - nebent netiesiogiai per skydliaukės hiperfunkciją.
Širdis gali makaluotis dėl milijono priežasčių. Galbūt ryškus magnio trūkumas yra to priežastis.
Aš labai rekomenduočiau išsitirti skydliaukę - nes "nervo ėmimas", širdies makalavimasis ir magnio koncentracijos mažėjimas labai "kvepia" skydliaukės hiperfunkcija.
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 05, 16:17) |
šiaip jau mano stuburas truputį yra iškrypęs |
Nu jau betrūko kad tik dėl stuburo pakrypimo taip uodegytę skaudėtų.
Marš darytis rentgenogramos ir išsitirti normaliai.
Traumos kokios nebuvo? Gal ką sunkaus kėlei? Gal nuvirtai kur nors?