o kodel mano temperatura taip skirias ryte ir vakare? ryte 36,4, o vakare iki 37,2 pakyla? testukas aisku pastovejes kelias valandas tai ir antra juostele neryskia parode, bet po tu nurodytu minuciu ryte tai tik 1, nors dabar jau tikiuos, kad gal apsimiegojus neiziurejau
na zodziu savijauta tai puikiai iliustruojama situo veideliu
na zodziu savijauta tai puikiai iliustruojama situo veideliu
Aišku jei ilgai psatovi tai gal ir ne tiesa, bet iš mano skaudžiosios praktikos, tai kai budavo viena, tai ir vakare viena - visada patikrindavau...
Kai dariausi prieš paskutinį - antrasis buvo vos vos įžiūrimas, abu su vyru abejojom, bet jis neparyškėjo ir daugiau pastovėjęs. O kitą rytą tai puikiai švietė dvi juostelės.
Gal pabandyk dar vieną testą?
Aš tai prieš temperatūras - man niekada nieko gero nerodė, tai paskui ir nebematavau. Tuo labiau, kad labai jau daug įvairių faktorių veikia - mano atveju taurė vyno iš vakaro ir temp virš 37 ryte garantuota...
Kai dariausi prieš paskutinį - antrasis buvo vos vos įžiūrimas, abu su vyru abejojom, bet jis neparyškėjo ir daugiau pastovėjęs. O kitą rytą tai puikiai švietė dvi juostelės.
Gal pabandyk dar vieną testą?
Aš tai prieš temperatūras - man niekada nieko gero nerodė, tai paskui ir nebematavau. Tuo labiau, kad labai jau daug įvairių faktorių veikia - mano atveju taurė vyno iš vakaro ir temp virš 37 ryte garantuota...
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 09 30, 17:59) |
o kodel mano temperatura taip skirias ryte ir vakare? ryte 36,4, o vakare iki 37,2 pakyla? testukas aisku pastovejes kelias valandas tai ir antra juostele neryskia parode, bet po tu nurodytu minuciu ryte tai tik 1, nors dabar jau tikiuos, kad gal apsimiegojus neiziurejau na zodziu savijauta tai puikiai iliustruojama situo veideliu |
Nu mergos....
Nematuokit BT vakare - nu taigi pievas rodo...Prisimatuoja, nesąmoniu prisižiūri, o po to nervai ima....
BT - tai bazinė temperatūra - ji matuojama ryte tik prabudus, kai organizmas yra tame baziniame lygyje. Nu kaip jums į makaules šitą tiesą įmušt. Būkit gerutės, neskaudinkit savęs - vakare temperatūra visada yra didesnė ir gan ženkliai.
Kolibriuke, bet siaip, kiek zinau, isangej temperatura matuoja. Ypac vaikams. Ar tada normos buna kitos, ne 36,6 norma, 37,0 jau rodo karsciavima?
Beje ar BT galima matuoti elektroniniu termometru? Ir ar labai iskreipia situacija tai, kad pav. nepavyksta ismiegoti 6 val..?
Beje ar BT galima matuoti elektroniniu termometru? Ir ar labai iskreipia situacija tai, kad pav. nepavyksta ismiegoti 6 val..?
QUOTE (aistukas @ 2004 10 01, 08:48) |
Kolibriuke, bet siaip, kiek zinau, isangej temperatura matuoja. Ypac vaikams. Ar tada normos buna kitos, ne 36,6 norma, 37,0 jau rodo karsciavima? Beje ar BT galima matuoti elektroniniu termometru? Ir ar labai iskreipia situacija tai, kad pav. nepavyksta ismiegoti 6 val..? |
Taip, vaikiukams matuojama tempertūra išangėj. Logiškai vertinant ten ir normos gali būti šiek tiek aukštėlesnės, bet tiksliai pasakyti negalėčiau.
Bet ir vėlgi - nu nemaišykit dviejų situacijų - kai matuojat BT pažiūrėt, ar nėra karščiavimo ir kai matuojat bazinę temperatūrą - įvertinti hormoniniam fonui. Yra forume užvesta net atskira tema - temperatūros matavimas. Ten jau tiek ir tiek diskutuota ir aiškinta - kaip kas kur ir kodėl. Nenoriu kartotis. Ir man kartais atrodo, kad čia aš kaip žirnius į sieną pilstau Vistiek jums kvirba matuot vakarais...
BT galima matuoti ir elektroniniu termometru, bet rezultatai tikrai bus netikslūs - skiriasi 0,1 - 0,3. Bet jei visą ciklą matuosit tuo pačiu elektroniniu termometru - vistiek tendenciją matyti bus galima.
BT gali iškreipti daugelis faktorių - tame tarpe ir neišmiegojimas 6 valandų, vakarinis vyno taurės išgėrimas, lengvas peršalimas ir tt.
QUOTE (Titti @ 2004 10 01, 10:39) |
Kolibriuke,gal dar galetum atsakyti i viena klausima.As nelabai suprantu termino "rezus konfliktas".Ka tai reiskia,kada jis atsiranda ir kokia itaka daro nestumui?Mano kraujo grupe yra B Rh+,o vyro A Rh-.Ar del to reikia rupintis del busimo nestumo? |
QUOTE (Titti @ 2004 10 02, 13:15) |
Ačiū,Kolbriuke,ką mes darytume be Tavęs! |
Be manęs gyventumėte ramiau
Aciu, kolibriuke.
Bandysiu paieskot tos temos ir pasiskaitinet daugiau.Kazkaip iki siol neuzmaciau, kad tokia yra.
Bandysiu paieskot tos temos ir pasiskaitinet daugiau.Kazkaip iki siol neuzmaciau, kad tokia yra.
Labutis Kolibriuke,
Labai noreciau taves paklausti. O tai pas gydytoja tik po savaites eisiu, tai dar turiu laiko prisigalvoti.
Taigi, man 27 c.d. prasidejo mmm, kaip ir viskas tvarkoj, tik labai stiprus skausmai, bet man normalu. Bet kas mane neramina, kad kraujuojant "isejo" apie 1 cm kresiuliukas (kaip lervute), bet ne kraujo, per jo viduri ejo kraujagysle. Ar tai galejo buti persileidimas? Jei taip, ar tai galejo itakoti skridimas lektuvu pries ir po ovuliacijos. Tiesiog, man tai is galvos neisena.
Busiu labai dekinga, jei atsakytum.
Linasi
Labai noreciau taves paklausti. O tai pas gydytoja tik po savaites eisiu, tai dar turiu laiko prisigalvoti.
Taigi, man 27 c.d. prasidejo mmm, kaip ir viskas tvarkoj, tik labai stiprus skausmai, bet man normalu. Bet kas mane neramina, kad kraujuojant "isejo" apie 1 cm kresiuliukas (kaip lervute), bet ne kraujo, per jo viduri ejo kraujagysle. Ar tai galejo buti persileidimas? Jei taip, ar tai galejo itakoti skridimas lektuvu pries ir po ovuliacijos. Tiesiog, man tai is galvos neisena.
Busiu labai dekinga, jei atsakytum.
Linasi