O gal tave kartais galima per penkiaminutes pamatyti auditorijų korpuse?
na mano ciklas paprastai buna 30 dienu, sikart buvo 29. Siaip menses tai ne itin gausios man atrodo, bet sikart tai is vis nesamone, na ryt ryte pasimatuosiu BT ir atliksiu testa.
BT as matuoju pirma menesi, tai man sunku pasakyt, ar ir anksciau kreive sokinedavo, net menses budavo laiku ir be jokiu tepliojimu ciklo vidury
BT as matuoju pirma menesi, tai man sunku pasakyt, ar ir anksciau kreive sokinedavo, net menses budavo laiku ir be jokiu tepliojimu ciklo vidury
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 09 29, 21:00) |
na mano ciklas paprastai buna 30 dienu, sikart buvo 29. Siaip menses tai ne itin gausios man atrodo, bet sikart tai is vis nesamone, na ryt ryte pasimatuosiu BT ir atliksiu testa. BT as matuoju pirma menesi, tai man sunku pasakyt, ar ir anksciau kreive sokinedavo, net menses budavo laiku ir be jokiu tepliojimu ciklo vidury |
Jei dabar šokinėja - tai gali būti progesterono deficitas. Parašyk rytoj kaip seksis testą darytis ir BT matuotis...
QUOTE (migluze @ 2004 09 29, 21:00) |
O gal tave kartais galima per penkiaminutes pamatyti auditorijų korpuse? |
Galima
Bet jose dalyvauju tik tada, kai mirtinai reikia, pvz - už budėjimus atsiskaitinėjant
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 09 29, 20:04) |
Galima Bet jose dalyvauju tik tada, kai mirtinai reikia, pvz - už budėjimus atsiskaitinėjant |
Nu reiškiasi dar atidžiau žiūrėsiu
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 09 29, 21:03) |
tiesa, Kolibriuke, mane ultragarsu tikrino birzelio menesi, sake cistiniu dariniu nera, gleivine pastorejusi, bet buvo pries pat menses, tai nekeista |
Tikrinimas birželio mėnesį ir dabartinė situacija neturi nieko bendro. Dabar rugsėjis - o cista susifirmuoja per vieną ciklą, taigi...........nespėliojam dabar - pasidaryk ryt testą
QUOTE (migluze @ 2004 09 29, 21:05) | ||
Nu reiškiasi dar atidžiau žiūrėsiu |
Tai reiks man tada atsiskaitinėjant mirkčiot visiems - gal ir tau pataikysiu
O tu dažnai penkminutėse būni?
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 09 29, 20:08) | ||||
Tai reiks man tada atsiskaitinėjant mirkčiot visiems - gal ir tau pataikysiu O tu dažnai penkminutėse būni? |
Faktiškai kasdien, išskyrus ketvirtadieniais. Na šiuo metu tikrai nelankau, mėgaujuosi užtarnautu poilsiu. Bet jau nuo kitos savaitės jau būsiu
QUOTE (migluze @ 2004 09 29, 21:10) | ||||||
Faktiškai kasdien, išskyrus ketvirtadieniais. Na šiuo metu tikrai nelankau, mėgaujuosi užtarnautu poilsiu. Bet jau nuo kitos savaitės jau būsiu |
Na aš faktiškai kartą į savaitę į penkminutę užklystu