Įkraunama...
Įkraunama...

Pokalbiai su Kolibriuke

O gal tave kartais galima per penkiaminutes pamatyti auditorijų korpuse? smile.gif
Atsakyti
na mano ciklas paprastai buna 30 dienu, sikart buvo 29. Siaip menses tai ne itin gausios man atrodo, bet sikart tai is vis nesamone, na ryt ryte pasimatuosiu BT ir atliksiu testa.
BT as matuoju pirma menesi, tai man sunku pasakyt, ar ir anksciau kreive sokinedavo, net menses budavo laiku ir be jokiu tepliojimu ciklo vidury g.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 09 29, 21:00)
na mano ciklas paprastai buna 30 dienu, sikart buvo 29. Siaip menses tai ne itin gausios man atrodo, bet sikart tai is vis nesamone, na ryt ryte pasimatuosiu BT ir atliksiu testa.
BT as matuoju pirma menesi, tai man sunku pasakyt, ar ir anksciau kreive sokinedavo, net menses budavo laiku ir be jokiu tepliojimu ciklo vidury g.gif

Jei dabar šokinėja - tai gali būti progesterono deficitas. Parašyk rytoj kaip seksis testą darytis ir BT matuotis...
Atsakyti
tiesa, Kolibriuke, mane ultragarsu tikrino birzelio menesi, sake cistiniu dariniu nera, gleivine pastorejusi, bet buvo pries pat menses, tai nekeista
Atsakyti
QUOTE (migluze @ 2004 09 29, 21:00)
O gal tave kartais galima per penkiaminutes pamatyti auditorijų korpuse? smile.gif

Galima smile.gif
Bet jose dalyvauju tik tada, kai mirtinai reikia, pvz - už budėjimus atsiskaitinėjant wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 09 29, 20:04)
Galima smile.gif
Bet jose dalyvauju tik tada, kai mirtinai reikia, pvz - už budėjimus atsiskaitinėjant wink.gif

Nu reiškiasi dar atidžiau žiūrėsiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 09 29, 21:03)
tiesa, Kolibriuke, mane ultragarsu tikrino birzelio menesi, sake cistiniu dariniu nera, gleivine pastorejusi, bet buvo pries pat menses, tai nekeista

Tikrinimas birželio mėnesį ir dabartinė situacija neturi nieko bendro. Dabar rugsėjis - o cista susifirmuoja per vieną ciklą, taigi...........nespėliojam dabar - pasidaryk ryt testą smile.gif
Atsakyti
gerai, laukit ziniu ryt rolleyes.gif , jauciu, kad bus viena juostele, na bet bus matyt
gero vakaro, mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE (migluze @ 2004 09 29, 21:05)
Galima smile.gif
Bet jose dalyvauju tik tada, kai mirtinai reikia, pvz - už budėjimus atsiskaitinėjant  wink.gif

Tai reiks man tada atsiskaitinėjant mirkčiot visiems - gal ir tau pataikysiu smile.gif
O tu dažnai penkminutėse būni?
Atsakyti
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 09 29, 20:08)
Galima smile.gif
Bet jose dalyvauju tik tada, kai mirtinai reikia, pvz - už budėjimus atsiskaitinėjant  wink.gif

Tai reiks man tada atsiskaitinėjant mirkčiot visiems - gal ir tau pataikysiu smile.gif

Faktiškai kasdien, išskyrus ketvirtadieniais. Na šiuo metu tikrai nelankau, mėgaujuosi užtarnautu poilsiu. Bet jau nuo kitos savaitės jau būsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (migluze @ 2004 09 29, 21:10)
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 09 29, 20:08)
Galima smile.gif

Faktiškai kasdien, išskyrus ketvirtadieniais. Na šiuo metu tikrai nelankau, mėgaujuosi užtarnautu poilsiu. Bet jau nuo kitos savaitės jau būsiu smile.gif

Na aš faktiškai kartą į savaitę į penkminutę užklystu smile.gif
Atsakyti
na pasimatavau temperatura, po jos matavimo jau nenorejau daryt testuko, bet vyras priverte tongue.gif Sako, bent jau zinosim, tai va, BT buvo 36,4, o testas, kaip ir galima tiketis, neigiamas
na nieko nepadarysi, teks eit pas gydytoja ir vel siuntimo prasyt, gal iskart malones doh.gif
Atsakyti