Siaip pas maniski tai rado butent spermoj. Siaip aisku nepamaisytu jei pasidartu. Kad pas ji yra pamate pries IUI. tada parode, kad per daug leukocitu. tada ir nutare daryti paseli ir rado du kokus. Nu pas mane kaip ir nera. Nors nzn.
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 09 27, 08:04) |
Nu va čia mane į neviltį įvarėt Koks dar išskyrų pasėlis Pas mano vyrą be spermos jokių kitų išskyrų nėra Gal jam kas negerai? |
Tai yra panašiai, kaip ima vyrui tepinėlį. Labai skauda, kiša vamzdelį į vidų. Tai jūs mane dabar subalamutijote, reikės dar babkių išmest, nes to - spermos pasėlio - dar nedarėm.
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 09 27, 09:50) |
Viltis, hiperstimuliacija tiesiogiai susijusi su kiaušialąsčių augimu. Kuo daugiau kiaušialąsčių, tuo didesnė hiperstimuliacija. |
man Bogdanskienė sakė, kad ilgoj schemoje daugiau kiaušialąsčių užauga, tai gal trumpoj per daug ir nepriaugs, vadinasi nebus hiperstimuliacijos - kaip gerai
Kolibriuke, nepyk, kad prirašinėjom Tau skirtą temą
siaubas o as vyrui sakiau kad jums visi tyrimai neskausmingi, anaiptol tik malonus
Isskyru paselis daromas, man rodos, kai kisa vyrui vatos pagaliuka, paimav iskyru ir tada rezultatas. bent jau mano vyrui buvo dar ir toks darytas. bent jau jis tai pasakojo, dar kiso kazkoki metraliniu vamzdeli. Sake laaaabai skauda ir girdejau kaip sauke. tai manau cia buvo imamas isskyros paseliui. o spermos tai kai pridave sperma buteliuke, be jokiu skausmu
Pamiršau parašyti, kad vyrai turi sekreto viduje, tai jūs čia neišprususios pasirodo. Daug žinot, bet tik apie moteris, laikas apie vyrus pasidomėt, o mane tie kokai - "šmokai" jau užkniso. Kiek jie gali varginti mane.
Papildyta @ [mergetime]1096272650[/mergetime]
Tai Mallena, kokį darė pasėlį tavo vyrui, ar tu čia nesusipainiojai?
Papildyta @ [mergetime]1096272815[/mergetime]
Kolibriuke, na paaiškink merginoms, kad ir vyrams tepinėlį daro. O čia juokiasi iš manęs.
Papildyta @ [mergetime]1096272650[/mergetime]
Tai Mallena, kokį darė pasėlį tavo vyrui, ar tu čia nesusipainiojai?
Papildyta @ [mergetime]1096272815[/mergetime]
Kolibriuke, na paaiškink merginoms, kad ir vyrams tepinėlį daro. O čia juokiasi iš manęs.
nu aš saviškį varysiu spermos pasėlį darytis. paprasčiausiai todėl, kad tai yra sudėtinė vyro tyrimų dalis. o jam padarė tik tą pirmąjį, pagrindinį. bliamba, visą laiką tuos gydytojus kontroliuoti reikia
QUOTE (vilte @ 2004 09 27, 11:10) |
Pamiršau parašyti, kad vyrai turi sekreto viduje, tai jūs čia neišprususios pasirodo. Daug žinot, bet tik apie moteris, laikas apie vyrus pasidomėt, o mane tie kokai - "šmokai" jau užkniso. Kiek jie gali varginti mane. Papildyta @ [mergetime]1096272650[[b]*Rimanta rgetime] [/b] Tai Mallena, kokį darė pasėlį tavo vyrui, ar tu čia nesusipainiojai? Papildyta @ [mergetime]1096272815[[b]*Rimanta rgetime] [/b] Kolibriuke, na paaiškink merginoms, kad ir vyrams tepinėlį daro. O čia juokiasi iš manęs. |
vilte, mes pasitaisysim
paskutini karta dare spermos paseli. o pries kokis keturis menesius dare isskyru paseli. tik neatsimenu ar tada kanors rado