Jei gerai supratau, tai nuo 2008 m. sausio 01 d. mokes vaiko pinigus iki 18 m. Tai ko gero ir vel visus dokumentus is naujo reiks tvarkytis, nes mums mokejimas jau nutruko.
Perskaiciau laikrastyje, kad nuo siu metu liepos menesio mokes vaiko pinigus iki 12m. (52 lt) .
kaip visada lakstymas per instancijas su popieriukais,o naudos iš to..
QUOTE(A-Lika @ 2007 06 20, 23:43)
kaip visada lakstymas per instancijas su popieriukais,o naudos iš to..
Didelio lakstymo nebereikia, jei mokejo anskciau ir buvo nutruke - tai tik nauja prasyma reikia parasyti, na dar reikia atsinesti savo ir vaiko dokumentus. Popieriuko del gyvenamosios vietos deklaravimo nebereikia, nes Soc.rupyba turi "priejima" prie migracijos tarnybos duomenu (bent jau Klaipedoje taip).
Na, o jei nematai naudos ... tai zinoma neverta "lakstyt"
O vaikams, nuo 9m., iki 18m., dar nera igaliotas toks pratesimas pinigu???
QUOTE(Gitatuka @ 2007 07 17, 15:16)
O vaikams, nuo 9m., iki 18m., dar nera igaliotas toks pratesimas pinigu???
Reikia issiaiskinti
Čia rašo, kad dėl išmokų mokėjimo pratęsimo reikia kreiptis, jei 7 metai suėjo iki 2006-09-01, o maniškėms 7 metai suėjo šiais 2007 m., ir iš karto nutraukė mokėjimą . Paskambinau ir pasakė, kad nesvarbu, kada suėjo, vis vien reikia iš naujo rašyti prašymą. Teks gaišti laiką. Ir kam jiems tie popieriai papildomi?
Skaiciau, kad mokes nuo 2008 m. sausio 1 d. nuo 9 m. iki 18 m. ar tai tiesa? Manajam vel nutruko mokejimas. Kazkaip keistai jie vis pradeda moket, matyt sutaupo nuo vaiku, kurie gime 1998 m., nes manajam vis po metus nemoka, o po to vel moka (aisku dokumentus vel reikia tvarkytis)
nu va skaitau skaitau ir nesuprantu nieko .Mano vaikui suėjo 7 metai sausio 26 diena,nuėjau į paštą vasario mėn.man sumokėjo už sausio kelias dienas ir vasario 10 dienų ,aš paklausiau ar tai buvo paskutinis pervedimas iš sodros ,tą {pensininkė } paštininkė paklausė už ką gaunat ,sakau vaikas gauna 50 lt iki 7 metų ,ir jinai man sako panaikino tą įstatymą ir vaikams iki 9 metų pinigų nemokės ,gerai ,kad aš įlindau čia ,ir žiūriu dabar akis išpūtus nieko nesusigaudau ,kas vyksta ,įsiaiškinau dabar viską iki galo, kad tie pinigėliai yra mokami pasirodo , nu bus jai kaip nueisiu ,kam tada kalbėti jei pati nežino nesuprantu aš tokiu žmonių,bet iš kitos pusės tai gerai pasitaupė vaikui pinigėlių ,džiaugsis kaip pareis iš kiemo
Sveikos
noriu pasitikslinti:
mano dukra gimė 1999 m. iki 7 metų gaudavo 50 Lt. o dabar perskaičiau, kad yra mokama nuo 2006 m. rugsėjo 01 d. iki 9 metų 52 lt.
O kažin ar jeigu kriepsiuosi dabar ar bus sumokėta ta suma už prabėgusius mėnesiuskus? bet man teko nuogirdas girdėti yra sumokama jei nepavėluoji į 12 mėnesių laikotarpį?
Gal kam buvo tokia situacija?
Tik dar toks kėblus klausimas jeigu mano dukros deklaruota gyvenamoji vieta yra pas tėtį (mes isšiskyrę) vilniuje (dėl mokyklos musm taip reikėjo) o mano kito miesto raj. Į kurią savivaldybę man reikėtų kreiptis?
noriu pasitikslinti:
mano dukra gimė 1999 m. iki 7 metų gaudavo 50 Lt. o dabar perskaičiau, kad yra mokama nuo 2006 m. rugsėjo 01 d. iki 9 metų 52 lt.
O kažin ar jeigu kriepsiuosi dabar ar bus sumokėta ta suma už prabėgusius mėnesiuskus? bet man teko nuogirdas girdėti yra sumokama jei nepavėluoji į 12 mėnesių laikotarpį?
Tik dar toks kėblus klausimas jeigu mano dukros deklaruota gyvenamoji vieta yra pas tėtį (mes isšiskyrę) vilniuje (dėl mokyklos musm taip reikėjo) o mano kito miesto raj. Į kurią savivaldybę man reikėtų kreiptis?
[quote=erikule,2007 08 09, 15:25]
Sveikos
noriu pasitikslinti:
Kiek as zinau, yra grazinama nedaugiau kaip uz paveluotus 12 men., pvz. jei praleidai 14 men., gausi tik uz 12 men.
Sveikos
noriu pasitikslinti:
Kiek as zinau, yra grazinama nedaugiau kaip uz paveluotus 12 men., pvz. jei praleidai 14 men., gausi tik uz 12 men.
SVEIKUTĖS
jei neklystu viena ausim per žinias girdėjau, kad nuo rugsėjo bus mokami pinigėliai vaikams iki 12 m. Tik bijau paskleisti klaidingą informaciją neišgirdau ar jau patvirtino, ar dar planuoja
jei neklystu viena ausim per žinias girdėjau, kad nuo rugsėjo bus mokami pinigėliai vaikams iki 12 m. Tik bijau paskleisti klaidingą informaciją neišgirdau ar jau patvirtino, ar dar planuoja