Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(Enigmaa @ 2013 02 18, 23:22)
50lt moka tik kurio vaikai išsiskyrę arba pajamos nesieka kažkokios tai sumos.

kas čia tokia per situacija? g.gif biggrin.gif
aš išsiskyrus, dukros gyv.vieta nustatyta su manim. tai gal man irgi priklauso? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, pas mus du vaikai.Vienam 6, kitam 7.atlyginimas bendras butu apie 2400 i rankas., tai mums niekas nepriklauso, ar kazka imanoma gaut? blush2.gif
Butu malonu, kad kas ramiai parasytu, jei zino atsakyma.ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2013 07 19, 12:23)
kas čia tokia  per situacija?  g.gif  biggrin.gif
aš išsiskyrus, dukros gyv.vieta nustatyta su manim. tai gal man irgi priklauso?  bigsmile.gif

Man taip pat aktualus klausimas, nes situacija analogiška g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Avietėlė* @ 2013 08 20, 15:19)
Man taip pat aktualus klausimas, nes situacija analogiška g.gif

Sveikos neseniai lankiausi seniūnijoje šiuo klausimu,tai atsakymas toks,reikia pasiskaičiuoti pačiam metines pajamas i rankas,ir dalinti iš šeimos narių skaičiaus,jei suma neviršyja 520 berods (galiu keliais litais klysti) vienam nariui,tuomet rašote prašymą ir gaunate pinigėlius,tačiau,jei bent litu kitu persiskaičiavot,tai metų gale turėsit gražint visą jums išmokėtą sumą.
Atsakyti
si ismoka yra pati absurdiskiausia. tarkim, siais metais, nuo rugsejo, neturiu pinigu, stoviu birzoj, ir man kaip tik tokia ismoka reikalinga. taciau pagal taisykls, turiu skaiciuoti praeitu metu???? pajamas, kuriu jau seniai nera cia ir dabar... doh.gif g.gif
toliau logikos irgi nematau. kitais metais dirbsIu, gerai uzdirbsiu, BET MAn priklausys ta ismoka uz vaikus, nes...pasiskaiciuos buvusius bedarbystes metus doh.gif irgi nesamone.... g.gif g.gif TOTALI.
Atsakyti
Labas,mano vaikui 7metai,bet as nebegaunu tu 52lt.Viena auginu 2vaikus,pajamos 720lt,DB nestoviu.Ir pinigus gavau iki kol vaikui suejo 7metai.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2014 01 24, 17:23)
Labas,mano vaikui 7metai,bet as nebegaunu tu 52lt.Viena auginu 2vaikus,pajamos 720lt,DB nestoviu.Ir pinigus gavau iki kol vaikui suejo 7metai.

O norint gauti vaiko pinigelius Nebutina stoveti DB, teisingaio supratau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė.. @ 2014 05 29, 08:34)
O norint gauti vaiko pinigelius Nebutina stoveti DB, teisingaio supratau? blush2.gif

Nebutina.
Atsakyti
VAIKO PINIGAI - KIEKVIENAM LIETUVOS VAIKUI

Nacionalinis aktyvių mamų sambūris kreipiasi į Lietuvos Respublikos Seimo Peticijų komisiją su iniciatyva, siekiančia atkurti Išmokų vaikams įstatymo formuluotę į prieš krizinį laikotarpį. Siūlomoje įteisinti formuluotėje teisę į išmoką vaikui turėtų kiekvienas šalies vaikas. Tokio pobūdžio išmokų mokėjimas sumažintų diskriminacijos apraiškas, kai pažeidžiamos vaikų teisės dėl amžiaus ar tėvų socialinio statuso.

Junkimės,pasirašykime ir paskatinkime visus,kas neabejingi:

http://peticijos.lt/visos/71645
Atsakyti
QUOTE(-auma- @ 2014 08 25, 17:10)

Man sakė pvz kad gaučiau vaiko pinigus turiu stovėt Db.ir tai 52lt/ dabar eurais 15 tik iki 7m.daugiau negausim jei nedirbsiu teks kažkaip vistiek rašyt kad gaut vaiko pinigus iki 18m.
Atsakyti
Tai iki 7 ar iki 18 m? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliuke25aa @ 2015 01 12, 11:35)
Man sakė pvz kad gaučiau vaiko pinigus turiu stovėt Db.ir tai 52lt/ dabar eurais 15 tik iki 7m.daugiau negausim jei nedirbsiu teks kažkaip vistiek rašyt kad gaut vaiko pinigus iki 18m.

Nezinau tada ka Jus vadinate vaiko pinigais?
Jei tu 52lt, tai tokia suma nuo 2 iki 7 metuku mokama iki 18 moka tik jei seimoje 3 ir daugiau vaiku.Darbo birzoje stoveti nebutina.
Kartais tevai ,,vaiko pinigais,, vadina sociaine pasalpa, nes kaikuriais atvejais ji mokama tik vaikams, pvz jei kuriam nors vaikui nenustatyta tevyste. Tada butina registruotis Darbo birzoje, tam, kad soc pasalpa butu mokama seimai, mano minetu atveju tik 1 vaikui, jei jokiu pajamu 350Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 05 vasario 2015 - 08:08