Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(Dalita @ 2011 08 16, 16:30)
schmoll.gif 
pati esu daugiavaike ir  suzinuojau kad tie isimtis yra gaisras, kita nelaime..ir nemok maitinimas skiriamas tik jei pajamos neisnesa vienam  zm 525 lt . vo taip liudna ir nieko cia nepadarysi verysad.gif  cool.gif cia Vilniaus raj savivaldybei pasake..nors kitur zinau atvejus ima tuos 700 lt ir priskaiciuoja nemokama maitinima tai nezinau ir ka galvoti g.gif

Jeigu vienam šeimos nariui neišeina daugiau kaip 525 lt Jūsų vaikams priklauso po 52 lt. Nebent esate VPA ir gaunate daugiau kaip 525 lt.
Mokykloje nemokamas maitinimas skiriamas vaikams jeigu pajamos neviršija 525 lt vienam šeimos nariui. O jeigu tai daugiavaikė šeima šeima apie 700 vienam šeimos nariui. ( tikslaus skaičiaus nepamenu) 4u.gif

Tegul parodo soc darbuotojos punktą kuriuo motyvuodamos Jums nemoka. Jūs taip pat galit joms pabaksnoti į punktus pirštuku ir išsispręs bėda. Ne vieną šeimą žinau Vilniuje kurioms ir nemokamas maitinimas skaičiuojasi nuo tų 700 ir kur vaikui pinigai mokami yra daugiavaikėse šeimose. Aišku, šeima turi atitikti reikalavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalita @ 2011 08 16, 16:30)
schmoll.gif 
pati esu daugiavaike ir  suzinuojau kad tie isimtis yra gaisras, kita nelaime..ir nemok maitinimas skiriamas tik jei pajamos neisnesa vienam  zm 525 lt . vo taip liudna ir nieko cia nepadarysi verysad.gif  cool.gif cia Vilniaus raj savivaldybei pasake..nors kitur zinau atvejus ima tuos 700 lt ir priskaiciuoja nemokama maitinima tai nezinau ir ka galvoti g.gif

nea schmoll.gif man pasakė, kad išimties tvarka galima skirti maitinimą mokykloje jei šeima turi tris ir daugiau vaikų ir jų pajamos yra iki 700lt vienam asmeniui per mėn (į šią sumą dar neisiskaičiuoja vaiko pinigai ). klausiu kas ta išimtis sako tavo 4 vaikai tai jau išimtis smile.gif mes gaunam maitinimą smile.gif
ir dar į tuos 525 lt neisikaičiuoja nei 97,5 lt už vaikiukus kur moka, nei tie 52lt mirksiukas.gif taip kad realiai galima gaut maitinimą ir su didesnėm pajamom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elelele: 05 spalio 2011 - 13:08
sveikos mamytes norejau paklaust,jei seima nedyrba ,ir byrzoj jau ismestas tevelis,as dar stoviu bet pajamu is ten negaunu,ar mums nepriklauso kokia socialine ismoka,seniai jau savivaldybeje buvau,uztat jusu klausiu g.gif g.gif
Atsakyti
Porą postų virš yra tema, sukurta spec. tam reikalui. http://www.supermama...?...110887&st=0
Nesuprantu... doh.gif doh.gif
Atsakyti
norejau paklaust mayciu,ar sais metais moka uz vaika 52lt,as viena vaika turiu jam bus sausi 8metukai,kiek girdejau kad 2011 nemoka,arba moka iki 7metu vaikams,turbut siais metais tokie istatymai lietuveleje,ir pirmokeliams nemoka tu 52lt,ot valzia,paskutines kelnes numaus.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(drabuziuke @ 2011 10 24, 05:18)
norejau paklaust mayciu,ar sais metais moka uz vaika 52lt,as viena vaika turiu jam bus sausi 8metukai,kiek girdejau kad 2011 nemoka,arba moka iki 7metu vaikams,turbut siais metais tokie istatymai lietuveleje,ir pirmokeliams nemoka tu 52lt,ot valzia,paskutines kelnes numaus.. schmoll.gif

kaip supratau Jūsų vaikui 2011 m sausio 8 d suėjo 7 metukai. tai vasarį turėjote gauti už 6 dieneles, kada jam buvo šešeri. Dabar pinigai, kadangi jam yra 7 m nebepriklauso. Priklausytų jeigu būtumėte daugiavaikė mama ir šeimoje vienam nariui pajamos neviršytų 525 lt 4u.gif
Atsakyti
Esu daugiavaikė, žr. avatarą, nieko nagaunu. NIEKO. Išeina tie norminiai litai, reiškia gerai gyvename, jokių nuolaidų ar nemokamų maitinimų. Neegzistuoja pas mus daugiavaikės mamos unsure.gif
Atsakyti
aš tai prieš keletą metų sugalvojau naują šūkį: jeigu nori pasijusti milijoniere, nueik į soc visokius rūpybos skyrius! Vat ten tu sužinosi, kad esi tikrai turtingas žmogus! :-)
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif ateinu pas jus pagalbos smile.gif greit mano mergytei sueis du metukai, kaip suprantu nuo tada turetu gaut 52lt, as pati kai pastojau, nedirbau, tad jokiu ismoku negaudavau(nepaisant 97lt) smile.gif noriu suzinoti kokius dokumentus reikia pristatyti, nes toli vaziuot reikai kur vaikas registruotas smile.gif beje musu su vyru deklaruota gyvenamoji vieta skirias smile.gif
aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2012 01 23, 16:25)
sveikos mamytes smile.gif ateinu pas jus pagalbos smile.gif greit mano mergytei sueis du metukai, kaip suprantu nuo tada turetu gaut 52lt, as pati kai pastojau, nedirbau, tad jokiu ismoku negaudavau(nepaisant 97lt) smile.gif noriu suzinoti kokius dokumentus reikia pristatyti, nes toli vaziuot reikai kur vaikas registruotas smile.gif beje musu su vyru deklaruota gyvenamoji vieta skirias  smile.gif
aciu uz informacija smile.gif

Tvarkosi viskas tas pats kas ir tvarkėsi kad gautumėte po 97 litukus. Išmoka tęsiasi toliau, tik skirsis jos suma.

tiesa, gal dar kas nors nežinojote bet nuo šių metų yra padaryti įstatyme pakeitimai. dabar galima gauti vaiko pinigėlius ir už vaikučius iki dviejų metų jeigu šeimos pajamos vienam žmogui neviršija 525 lt, nepriklausomai nuo to kiek gaunate iš sodros. Žiūrima į bendras šeimos pajamas 4u.gif

Atsakyti
pritariu GerdaP, smile.gif
Mes sy vyru paskaičiavom,išeina tie 525lt.,tai net ir neinam į pašalpų skyrių
nemokamo maitinimo nereikia,vistiek mūsų vyresnėlė nieko nevalgo tongue.gif
vat į darželį mažiukai kai pradės eiti,tai daugiavaikėm 50 proc.nuolaida 4u.gif
Atsakyti
jo geras šūkis tikrai g.gif vis atimineja is zmoniu paskui stebisi kad savizudziu skaiciumi pirmauja Lietuvele,kas zmonem lieka,kai valdzia patys vykdo tylu genocida doh.gif del tu 52lt tai man jau visai neaisku,kazkodel ši men negavom,reikes aiškintis kur kas ir kaip,kaip diena taip naujiena schmoll.gif
Papildyta:
o dar 'kiečiau' pas drauge gaunasi, ji nasle augina tris vaikus,vienas 1grupes invalidas(aklas) invaliduma gauna apie 1tukst.lt ir ji prideda prie seimos pajamu,dabar taip iseina kad invalidas broliukas islaiko savo sesutes nes jiems neiseina anei 53lt,anei nemokamas maitinimas.....kas lieka tam aklajam...tik pasvajoti kada rasymo spec.masinele nusipirks ar kokia kita pagalbine priemone,o kainos siaubingos...pasižiūri aplink,nugi tikri kuriozai verysad.gif
Atsakyti