QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 01, 20:31)
Sveika, sveikinu sulaukus stebuklėlio
jei visus dokumentus pridavei sausį iki25 dienos,tai pinigėlius jau turėtum gauti vasatio maždaug vidury, apie 12-13 dienomis.
Jei jūsų šeimos pajamos neviršija 350 lt vienam asmeniui, jūs galite gauti socialinę pašalpą, dar kompensacijas už šildymą ir vandenį (na lygtais taip) - čia reikia kreiptis į soc. rūpybos skyrių.O jei studijuoji, tai, man rodos, dar irgi gali gauti socialinę stipendiją (jau jau vėl kiekviena mokymo institucija įvertina). Tai tiek težinau, jeigu kas nepasikeitė, o tie įstatymai taip greit keičiasi
Sveikos!As cia ne i tema isiterpsiu,gal kas zinot kaip daugiavaikem mamom?Ar gali ju vaikai valgyti nemokamai mokykloje?Kur del to kreiptis?Kiek bandziau ieskot info,tai viskas apie mazas pajamas turincias seimas.Esu girdejus,kad daugiavaikem lyg ir priklauso.Siais krizes laikais labai praverstu.Patarkit kas galit
Papildyta:
QUOTE(mokausi @ 2009 12 09, 21:46)
Nu, gal kam ir nieko, bet aš už 4 vaikus gaudavau po 97 lt už kiekvieną. Taigi nėra sunku paskaičiuoti, kiek nuims. Pajamos šeimos truputį didesnės, nei valstybės remiamos (po 525 kiekvienam lygtai) O dar paskola nemaža, maitinimas vaikams irgi nepriklauso nemokamas, nes gyvenam taip, kad remt valstybei nereikia. Taip kad 400 lt per mėnesį pasijus neblogai
Sveika!Kaip supratau jus taip pat daugiavaike seima!Labai smagu rast bendraminciu
As vat norejau pasiklaust,gal jus informuota kaip cia dabar su tuo nemokamu maitinimu?Priklauso daugiavaikem seimom ar ne?
buciau labai dekinga uz info