Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(laimabuz @ 2010 01 19, 12:11)
už gruodį dar 52 litų vilnius šved nėra.ar kam pravedė vilniuje? g.gif

As gavau 20d mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
turiu toki klausimeli - neseniai gime mums vaikutis, tiksliau lapkriti, sausi sudejau dokumentus del vaiko pinigeliu ir dar negavau - tad kada mazdaug perveda? Vienkartine vaiko gimimo pasalpa jau seniai gavau.
Beje as nedirbanti ir niekad nedirbau, esu studente, o vyras dirbantis, taciau musu seimos pajamos tikrai vienam asmeniui nesiekia tu 5oo su virsum.
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2010 02 01, 11:53)
Sveikos mamytes,
turiu toki klausimeli - neseniai gime mums vaikutis, tiksliau lapkriti, sausi sudejau dokumentus del vaiko pinigeliu ir dar negavau - tad kada mazdaug perveda? Vienkartine vaiko gimimo pasalpa jau seniai gavau.
Beje as nedirbanti ir niekad nedirbau, esu studente, o vyras dirbantis, taciau musu seimos pajamos tikrai vienam asmeniui nesiekia tu 5oo  su virsum.

Sveika, sveikinu sulaukus stebuklėlio 4u.gif
jei visus dokumentus pridavei sausį iki25 dienos,tai pinigėlius jau turėtum gauti vasatio maždaug vidury, apie 12-13 dienomis.
Jei jūsų šeimos pajamos neviršija 350 lt vienam asmeniui, jūs galite gauti socialinę pašalpą, dar kompensacijas už šildymą ir vandenį (na lygtais taip) - čia reikia kreiptis į soc. rūpybos skyrių.O jei studijuoji, tai, man rodos, dar irgi gali gauti socialinę stipendiją (jau jau vėl kiekviena mokymo institucija įvertina). Tai tiek težinau, jeigu kas nepasikeitė, o tie įstatymai taip greit keičiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 01, 19:31)
jei visus dokumentus pridavei sausį iki25 dienos,tai pinigėlius jau turėtum gauti vasatio maždaug vidury, apie 12-13 dienomis.
Jei jūsų šeimos pajamos neviršija 350 lt vienam asmeniui, jūs galite gauti socialinę pašalpą, dar kompensacijas už šildymą ir vandenį (na lygtais taip) - čia reikia kreiptis į soc. rūpybos skyrių.O jei studijuoji, tai, man rodos, dar irgi gali gauti socialinę stipendiją (jau jau vėl kiekviena mokymo institucija įvertina). Tai tiek težinau, jeigu kas nepasikeitė, o tie įstatymai  taip greit keičiasi  g.gif

Dekui uz atsakyma, ramiau pasidare smile.gif
Na musu pajamos vienam seimos nariui virsija 350, tad nieko daugiau negausi.
Tikra tiesa, tie istatymai keiciasi vos ne kasdien
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 01, 20:31)
Jei jūsų šeimos pajamos neviršija 350 lt vienam asmeniui, jūs galite gauti socialinę pašalpą, dar kompensacijas už šildymą ir vandenį (na lygtais taip) - čia reikia kreiptis į soc. rūpybos skyrių.O jei studijuoji, tai, man rodos, dar irgi gali gauti socialinę stipendiją (jau jau vėl kiekviena mokymo institucija įvertina). Tai tiek težinau, jeigu kas nepasikeitė, o tie įstatymai  taip greit keičiasi  g.gif

Sveikos!As cia ne i tema isiterpsiu,gal kas zinot kaip daugiavaikem mamom?Ar gali ju vaikai valgyti nemokamai mokykloje?Kur del to kreiptis?Kiek bandziau ieskot info,tai viskas apie mazas pajamas turincias seimas.Esu girdejus,kad daugiavaikem lyg ir priklauso.Siais krizes laikais labai praverstu.Patarkit kas galit blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mokausi @ 2009 12 09, 21:46)
Nu, gal kam ir nieko, bet aš už 4 vaikus gaudavau po 97 lt už kiekvieną. Taigi nėra sunku paskaičiuoti, kiek nuims. Pajamos šeimos truputį didesnės, nei valstybės remiamos (po 525 kiekvienam lygtai) O dar paskola nemaža, maitinimas vaikams irgi nepriklauso nemokamas, nes gyvenam taip, kad remt valstybei nereikia. Taip kad 400 lt per mėnesį pasijus neblogai

Sveika!Kaip supratau jus taip pat daugiavaike seima!Labai smagu rast bendraminciu mirksiukas.gif As vat norejau pasiklaust,gal jus informuota kaip cia dabar su tuo nemokamu maitinimu?Priklauso daugiavaikem seimom ar ne? 2.gif 2.gif 2.gif
buciau labai dekinga uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek aš išsiaiškinau, dabar jau nesvarbu, daugiavaikė šeima ar ne, svarbu kad pajamos būtų valstybės remiamos (iki 525 vienam)kaip supratau, dabar jau nelabai kas ir priklauso už tai, kad esi daugiavaikė biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes paskaitykit http://socialinis.kaunas.lt/. As ejau del daugiavaikiu .Eiles dideles.Tame paciame puslapi radau isankstine registracija.Dabar ja isbandziau,bandysiu eiti 23d. isanksto uzsiregistravusi.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2010 02 17, 14:52)
Mamytes paskaitykit http://socialinis.kaunas.lt/. As ejau del daugiavaikiu .Eiles dideles.Tame paciame puslapi radau isankstine registracija.Dabar ja isbandziau,bandysiu eiti 23d. isanksto uzsiregistravusi.

sveikutes 4u.gif niekam dabar neidomu ar jus daugiavaikes ar ne schmoll.gif . ziuri tik i pajemas seimos, jaigu vienam zmogui nesekia 525 lt -turi teise i "kruopas" ir nemokama maitinima. jaigu 350 lt- i kompensacija uz apsildyma, o taip pat socialinis skyrius damoka iki tu 350lt jai truksta
Atsakyti
man labai idomu ar gavot uz vaikus po 52 lt si enesi ? ar vis del to nueme g.gif
Atsakyti
Nuėmė. Niekas negavo. Labai gaila. verysad.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(VALDORFONE @ 2010 02 20, 16:18)
man labai idomu ar  gavot uz  vaikus po 52 lt si enesi ? ar vis del to nueme g.gif

panaikino mokejimus...valstybei per 'brangu' pasirode moketi po 52 lt kas menesi uz vaika...
sukciai ir kiaules jie
Atsakyti