ot baika kai ir taip jau puse metu negaunu nedidelis nuostolis
QUOTE(Akasha @ 2009 12 09, 13:12)
Naujienos is seimo del visu ismoku mazinimo... http://www.alfa.lt/straipsnis/10303648
Taigi nuo 2010 planuojama, kad vaiko pinigus gaus tik seimos kuriu seimos pajamos vienam asmeniui nevirsija 525 litu....
Taigi nuo 2010 planuojama, kad vaiko pinigus gaus tik seimos kuriu seimos pajamos vienam asmeniui nevirsija 525 litu....
ot blyn, o as maniau, kad nors uz maze gausiu
QUOTE(Akasha @ 2009 12 09, 13:12)
Naujienos is seimo del visu ismoku mazinimo... http://www.alfa.lt/straipsnis/10303648
Praktiškai, niekas nebegaus vaiko pinigų
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 15:08)
ot baika kai ir taip jau puse metu negaunu nedidelis nuostolis
O jus cia is tu lietuviu, kurie dziaugiasi, kad kaimynui troba sudege?... Jei jums tai nera tragedija, tai nereikia i tai nusispjauti ir sakyti, kad man visvien... galbut jusu kaimynams tie pinigeliai padeda kokia savaite prasimaitinti....
As del tu pinigeliu irgi nenumirsiu... Bet man ne vis vien, kad valstybe, ne padeda zmonems pragyventi sunkmeti, bet stengiasi dar labiau ji apsunkinti....
o Jus iš tu kurie skaito tarp eilučių , jei būčiau parašius , joks man ir taip nuostoli kai prieš puse metu atėmė tos kelis litus būtu lengviau?
P.S aš ne lietuvė ir iki jų man kaip keturiom iki Japonijos
Nu, gal kam ir nieko, bet aš už 4 vaikus gaudavau po 97 lt už kiekvieną. Taigi nėra sunku paskaičiuoti, kiek nuims. Pajamos šeimos truputį didesnės, nei valstybės remiamos (po 525 kiekvienam lygtai) O dar paskola nemaža, maitinimas vaikams irgi nepriklauso nemokamas, nes gyvenam taip, kad remt valstybei nereikia. Taip kad 400 lt per mėnesį pasijus neblogai
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 20:20)
o Jus iš tu kurie skaito tarp eilučių , jei būčiau parašius , joks man ir taip nuostoli kai prieš puse metu atėmė tos kelis litus būtu lengviau?
As neskaitau tarp eiluciu.... Ir atsiprasau jei izeidziau... Tiesiog pabodo ziureti i zmoniu abejinguma... As irgi jau buciau nebegavus tu pinigu, taciau man pikta del kitu zmoniu, kurie dar galejo gauti, o dabar jau tikriausiai nebegaus.... Man pikta, kad valstybe taupo ne ten kur reikia...
Papildyta:
QUOTE(mokausi @ 2009 12 09, 20:46)
Nu, gal kam ir nieko, bet aš už 4 vaikus gaudavau po 97 lt už kiekvieną. Taigi nėra sunku paskaičiuoti, kiek nuims. Pajamos šeimos truputį didesnės, nei valstybės remiamos (po 525 kiekvienam lygtai) O dar paskola nemaža, maitinimas vaikams irgi nepriklauso nemokamas, nes gyvenam taip, kad remt valstybei nereikia. Taip kad 400 lt per mėnesį pasijus neblogai
Na va jus gyvas pavizdys, kad jums tu pinigeliu reikia... O seimunams ne motais...
QUOTE(Akasha @ 2009 12 09, 19:58)
As neskaitau tarp eiluciu.... Ir atsiprasau jei izeidziau... Tiesiog pabodo ziureti i zmoniu abejinguma...
garsiai nusijuoktu apie mano abejingumą visi kad mane pažįsta , bet tiek to gana to offtopiko.
patikėk kaip man buvo pikta ir liūdna kai tu pinigų nuolat trūksta o čia ir tuos centus apkarpę be šanso susigrąžint , bet ką db daryt neverksiu gi nuolat , savo jau atverkiau , db kai pasako kad VĖL kažka nuims ar nukirps tik isterinis jukas prasideda.
Jau nebesuprantu,ar dabar vel reikes eiti tvarkyti dokumentu nuo sausio 1,jei vaikas gauna nemokama maitinima dabar ir pajamos yra mazos ?
Konstitucijos teisėje dėl vaikų teisių yra pabrėžiama 15 straipsnis ,kad vaikai turi teisę i valstybės paramą ir neatsižvelgiant i amžių,lytį,tėvų socialinę padėtį...taigi pašalpa skirti iki 7 metų 52 litus,o kitiems iki 18m neskirti yra vaikų teisių diskriminacija pagal amžių.
http://www.litlex.lt...;Id=17902#15str
http://www.litlex.lt...;Id=17902#15str
už gruodį dar 52 litų vilnius šved nėra.ar kam pravedė vilniuje?
QUOTE(laimabuz @ 2010 01 19, 09:11)
Konstitucijos teisėje dėl vaikų teisių yra pabrėžiama 15 straipsnis ,kad vaikai turi teisę i valstybės paramą ir neatsižvelgiant i amžių,lytį,tėvų socialinę padėtį...taigi pašalpa skirti iki 7 metų 52 litus,o kitiems iki 18m neskirti yra vaikų teisių diskriminacija pagal amžių.
ir ką dabar daryt?