Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

O daugiavaikems seimoms irgi yra nustatyta kazkokia pajamu riba, ar vaiko pinigus gauni nepriklausomai nuo to kiek uzdirbi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 09 16, 12:40)
O daugiavaikems seimoms irgi yra nustatyta kazkokia pajamu riba, ar vaiko pinigus gauni nepriklausomai nuo to kiek uzdirbi?  g.gif

Atrodo, kad nepriklausomai. 4u.gif

http://www.atn.lt/zymes/Vaiko+pinigai/
Atsakyti
O sakykit kada reikia prašymą rašyti dėl tų 52lt.,mano dičkei sueis spalio 1d. 3 metai,tai tik po spalio 1d.rašyt prašymą,ar jau dabar galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yngaga @ 2009 09 20, 17:46)
O sakykit kada reikia prašymą rašyti dėl tų 52lt.,mano dičkei sueis spalio 1d. 3 metai,tai tik po spalio 1d.rašyt prašymą,ar jau dabar galima? ax.gif

Sito reiktu pasiteiraut soc.rupyboj, bet manyciau - galima ir dabar ax.gif
Atsakyti
Kai dukrelei sueis 2 metai reikia eiti i rupyba rasyti prasyma vaiko pinigams gauti?
Atsakyti
Kiek pamenu ne į rūpybą. Reikia eiti į seniūniją, dabar seniūnijose yra tos darbuotojos kurios tvarko šituos reikalus.
Atsakyti
QUOTE(EimaV @ 2009 10 23, 20:32)
Kiek pamenu ne į rūpybą. Reikia eiti į seniūniją, dabar seniūnijose yra tos darbuotojos kurios tvarko šituos reikalus.

Priklauso nuo to kur gyveni rolleyes.gif
Atsakyti
Gali būti, nesiginčysiu. Bet jau popierizmo tai ką aš žinau, kai tvarkiausi šįmet, tai apie 20 popierių pasirašinėjau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 09 16, 19:55)

tai,kad cia seni bajeriai parasyti.
Atsakyti
QUOTE(EimaV @ 2009 10 26, 19:35)
Gali būti, nesiginčysiu. Bet jau popierizmo tai ką aš žinau, kai tvarkiausi šįmet, tai apie 20 popierių pasirašinėjau.  lotuliukas.gif

O aš tik vieną- prašymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskioke @ 2009 11 01, 07:32)
tai,kad cia seni bajeriai parasyti.

Pateikite naują nuorodą. Man nebereikia. 4u.gif
Atsakyti
Naujienos is seimo del visu ismoku mazinimo... http://www.alfa.lt/straipsnis/10303648
Taigi nuo 2010 planuojama, kad vaiko pinigus gaus tik seimos kuriu seimos pajamos vienam asmeniui nevirsija 525 litu.... doh.gif
Atsakyti