Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(vilke_ziema @ 2009 07 27, 08:37)
jei cia jus apie tuos vaiko pinigeliu iki 18 metu tai aiku kad ne. As pernai susitvarkiau, ir siemet dar moka.

zinoma kad kas metai reikia pildyti prasyma,juk jie moka jei vidurkis mazas,jei dar nera metu kai pildei prasyma ,tai ir gauni blush2.gif
Atsakyti
Daugiavaikems seimoms nereikia kas met tuos prasymus pildyti, kol kas tai taip buvo
Atsakyti
QUOTE(Inesska @ 2009 07 27, 17:05)
Daugiavaikems seimoms nereikia kas met tuos prasymus pildyti, kol kas tai taip buvo

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai pratesiau ir vel pradejo moket,kitais metais vel reikes test sad.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu dabar reikia kasmet pratesti prašymą, kai vaikui būna gimtadienis ar kaip g.gif ? Nesuprantu, kada tas sueina po metų, aš rašiau prašymą kovo pradžioj, bet vaiko gimtadienis vasario pabaigoj, tai kada dabar reiks eit rašyt g.gif ? Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tima1 @ 2009 08 16, 18:16)
Tai kaip suprantu dabar reikia kasmet pratesti prašymą, kai vaikui būna gimtadienis ar kaip    g.gif    ? Nesuprantu, kada tas sueina po metų, aš rašiau prašymą kovo pradžioj, bet vaiko gimtadienis vasario pabaigoj, tai kada dabar reiks eit rašyt    g.gif    ? Iš anksto dėkoju    4u.gif

kiek pamenu prašyme buvo nurodyta "iki 2010 m gruodžio 31 d" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2009 08 16, 18:18)
kiek pamenu prašyme buvo nurodyta "iki 2010 m gruodžio 31 d" smile.gif

o as net nepamenu iki kada buvo nustatytas mokejimas g.gif kai jau nebemokes, vel nueisiu ir uzpildysiu
Atsakyti
o 1050 lt vienam seimos nariui turi buti ant popieriaus ar i rankas?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 08 19, 21:11)
o 1050 lt vienam seimos nariui turi buti ant popieriaus ar i rankas?

į rankas smile.gif
Atsakyti
man irgi toks klausimas iskilo
Atsakyti
daugiavaikes gauna gi po 97,50 lt o ne po 52 lt.
ir gaunam iki 24 m jei mokosi biggrin.gif
Atsakyti
Bet kokia neteisybe,kad daugiavaikeje seimoje augantiems vaikam iki 24 metu mokes,o jau jei seimoje vaikai 2 tai iki 18.
Atsakyti