Ar reikėjo prie prašymą pildant rašyti savo šeimos pajamas?
QUOTE(delfinarija @ 2009 04 29, 20:17)
Gal paprasciau taip pasakyti,jei vaikai mokykloj gauna nemokama maitinima tai turi gauti ir 52lt gauti,ir nereikejo jokio prasymo rasyti,taip man paaiskino seniunijoj
Tai kad ne vien tokie gali gauti. Nemokamą maitinimą gauna tie, kurių pajamos vienam nariui yra kažkiek virš 500. O kiek yra tokių, kurių pajamos vienam 500-1050 lt, arba kurių vaikiukai dar į mokyklą neina, bet jau vyresni kaip trejų.
QUOTE(vilma Liu @ 2009 04 29, 21:09)
Ar reikėjo prie prašymą pildant rašyti savo šeimos pajamas?
nereikia, tik reikia pačiai pasiskaičiuot ar neviršija, o prašyme yra toks punktas "tvirtinu, kad mūsų šeimos pajamos vienam šeimos nariui neviršija 1050 Lt"... nepamenu kaip tiksliai ten suformuluota, bet esmė tokia
QUOTE(zinulė @ 2009 04 29, 22:58)
Tai kad ne vien tokie gali gauti. Nemokamą maitinimą gauna tie, kurių pajamos vienam nariui yra kažkiek virš 500. O kiek yra tokių, kurių pajamos vienam 500-1050 lt, arba kurių vaikiukai dar į mokyklą neina, bet jau vyresni kaip trejų.
mano vaikas irgi negauna nemokamo maitinimo, bet as rasiau prasyma ir gaunu tuos 52 lt
kadangi pinigeliu uz vaika 52 iki siandiena dar negavau, tai pasiskambinau paklausti kame cia reikalas, pasirodo reikia perrasyti prasyma ir kiekvienam asmeniui neturi virsyti 1050 tada pinigeliai prillauso. gaila , bet mes ju jau nebegausim
Na va,as Kovo 10 d. rasiau prasyma,tai kai ka tik paskambinau i seniunija,tai man paaiskino,kad duomenys dar nesuvaiksciojo ir gausiu tuos 52 Lt geguzes men.
QUOTE(Loretele @ 2009 04 30, 09:41)
Na va,as Kovo 10 d. rasiau prasyma,tai kai ka tik paskambinau i seniunija,tai man paaiskino,kad duomenys dar nesuvaiksciojo ir gausiu tuos 52 Lt geguzes men.
kazko ten pas Jus, Kaune, labai ilgai viskas vaiksto...
Ir man keista kazkaip.O dar taip nustebo,kad as taip gret tikiuos pinigu.
QUOTE(Loretele @ 2009 04 30, 12:30)
Ir man keista kazkaip.O dar taip nustebo,kad as taip gret tikiuos pinigu.
As prasyma pildziau balandzio pradzioje ir jau seniai pinigus gavau
QUOTE(ČIČI @ 2009 04 30, 07:32)
mano vaikas irgi negauna nemokamo maitinimo, bet as rasiau prasyma ir gaunu tuos 52 lt
Savivaldybėj skaičiau apie šitas išmokas... Pamėginsiu trumpai perteikt. . Žodžiu vaiko pinigai priklauso iki 18m vaikui, jei mokosi iki 24m jei šeimoje vienam asmeniui pajamos neviršija 1050lt.. Rašomas prašymas, pagal kurį metus laiko pinigai mokami bus. Po metų vėl rašyt reiks naują, kadangi pajamos gali kisti.. Bet jei vaikas gauna nemokamą maitinimą ( tuo atveju, kai pajamos šeimoje vienam asmeniui neviršija 535 lt (kažkur tokia suma, tiksliai nepamenu)), tai vaiko pinigai skiriami automatiškai, be papildomo prašymo.
QUOTE(smukstuke @ 2009 05 05, 22:15)
Rašomas prašymas, pagal kurį metus laiko pinigai mokami bus. Po metų vėl rašyt reiks naują
pinigai bus mokami iki 2010 pabaigos, prašyme taip nurodyta, bent tame, kurį aš pildžiau, buvo toks terminas manau prašymo blankas visiems bendras
O pajamas ar jie patys sužiūri, ar reikia atnešti pažymą iš darbovietės?