Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 21:28)
ypač Valinskas geras buvo , o atrodė, kad jau jis tikrai kažka gal sugebes, bet sugeba tik ir toliau juokint, o kad ant kitų seimo nariu negražiai šneka tai jau nebejuokinga, o banalu, kas Valinskui nebūdinga, buti banaliu. MAŽAS PLIKAS ne melagis O KVAILELIS doh.gif

Turetu ir jam per Auksinius svogunus nominacija kokia buti,kazin ar ateis atsiimti ? biggrin.gif Juk pats is kitu juokes kazkada ,o dabar pats toks gathering.gif
Atsakyti
Aš tai gaunu ir toliau po 52Lt., niekas man jokių mokėjimų nenutraukė, nenešiau jokių dokumentų.
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2009 03 28, 00:35)
Aš tai gaunu ir toliau po 52Lt., niekas man jokių mokėjimų nenutraukė, nenešiau jokių dokumentų.

As taip pat,nes cia jau sodra viska tvarke smile.gif
Atsakyti
As gavau laiska,kad reikia pristatyti dok.,kiek gaunam pajamu. Tai iki kovo mokejo,toliau jau nemokes
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2009 03 28, 11:20)
As gavau laiska,kad reikia pristatyti dok.,kiek gaunam pajamu. Tai iki kovo mokejo,toliau jau nemokes

o ar anksciau tvarketes kokius dokumentus del maisto pvz?
Atsakyti
Ne , nesitvarkem,musu geros pajamos. Ta prasme ne minimumas, aisku ne tokios kaip seimunu ar ministru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijana: 28 kovo 2009 - 11:48
Tai tada jau nebemokes tu 52lt .
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2009 03 27, 23:35)

Balandį nebegausit,nes kovo mėnesį moka už vasarį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina 555: 29 kovo 2009 - 11:32
QUOTE(Kristina 555 @ 2009 03 29, 13:30)
Balandį nebegausit,nes kovo mėnesį moka už vasarį

Jei pajamos mazos ,tai gausim toliau .
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 03 29, 13:01)
Jei pajamos mazos ,tai gausim toliau .

Jei socialinės rūpybos skyriui nepateiksit prašymo išmokai gauti -niekas jums neskirs,nebent gaunat socialinę paramą,tada prašymo pateikti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Kristina 555 @ 2009 03 29, 17:11)
Jei socialinės rūpybos skyriui nepateiksit prašymo išmokai  gauti -niekas jums neskirs,nebent gaunat socialinę paramą,tada prašymo pateikti nereikia.

Jei zmones gauna maisto produktus is raudonojo kryziaus,tai jau ir skaitos socialine parama g.gif
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 29 kovo 2009 - 18:23
QUOTE(delfinarija @ 2009 03 29, 19:22)
Jei zmones gauna maisto produktus is raudonojo kryziaus,tai jau ir skaitos  socialine parama g.gif
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

Tai taip ir parašyta ankstesnėje žinutėje jei gauni socialinę paramą,tada prašymo pateikti nereikia. Ar ne taip? smile.gif
Atsakyti