Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(Lija @ 2007 01 05, 22:25)
Skambtelk i soc. rupyba  tel. 42 44 40 ir viska suzinosi. Turetu ismoket nuo rugsejo 1 d. As susitvarkiau tik lapkricio men. vidury ir gavau uz praejusius menesius.

aciu... 4u.gif
..pirmadieni nubegsiu i savivaldybe...dokumentus visus turiu.... ax.gif
Atsakyti
o jei uzsieni guvenam, bet vaikas registruotas Lietuvoje ? g.gif Ar galioja kas vaikui 5 metuku
Atsakyti
As taip pat esu sutvarkius dukros dokumentus bet iki siol jokiu pinigeliu dar negavau ir nesuprantu kodel g.gif
Atsakyti
susitvarkiau dokumentus, tai uz pusmeti gausim g.gif manau pinigelius....si menesi nera dar pervesta, bet sekancio vidury turetu jau but g.gif
Atsakyti
Man tai sausio vidury pervedė už keturis mėnesius thumbup.gif Dokumentus susitvarkiau kažkur lapkritį rolleyes.gif Bet man iš karto pasakė, kad bus tik sausį pinigai. unsure.gif
Atsakyti
na kas del pinigeliu mokejimo vaikams, tai lietuva siuo atzvilgiu atsilieka kraupiai. va airijoje vaikai gauna iki 18 metu po 120 eu. kadangi mano vyras ten dirba legaliai, tai mes pristateme isverstus vaiku gimimo liudijimus i anglu kalba, ju mokesciu inspekcijai. ir kai jie patikrins ar tikrai nieko negauname lietuvoje(tikrina net 6 men) tada pradesime gauti uz du vaikus po 120eu kas menesi.smulkmena bet malonu. taip kad jei vaikas iki 18m tai ir moketi reikia iki 18metu.as taip manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 09 vasario 2007 - 18:04
O kokią dieną Jums panašiai moka??
Dokumentus tvarkiausi gruodį, sausį gavau raštą, kad man paskirta išmokėti... bet iki šiol nieko negavau... Gal be reikalo nekentrauju, gal tik mėnesio pabaigoje sumoka??? 4u.gif
Atsakyti
sausio pradzioj susitvarkiau dokumentus, gavau laiska "Atkurtos santaupos* Jums bus pervestos iki š.m. kovo 7 d." ....nu cia aisku...bet pinigu bus pervesta 952lt. is kur cia ju tiek gaunasi????? Dukra gimusi 1998 01 16 ...uz puse metu gaunasi, tik 300lt. g.gif ....kiek i menesi gaunat iki 9metu????
Atsakyti

Man pinigus perveda panasiai nuo 12 iki 18 d. Bet buna ivairiai. O kai dokumentus susitvarkiau, tai nieks man jokio rasto ar laisko nesiunte. Tvarkiau gruodi, sausi jau gavau pinigelius. I menesi gaunasi 52 lt. Na nebent tu nesitvarkei ir negavai nuo 7 metu, tada ir prisikaupe.
Man tos atkurtos santaupos, tai greiciau rubliniu indeliu ismokejimu kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 02 12, 12:54)
sausio pradzioj susitvarkiau dokumentus, gavau laiska "Atkurtos santaupos* Jums bus pervestos iki š.m. kovo 7 d." ....nu cia aisku...bet pinigu bus pervesta 952lt. is kur cia ju tiek gaunasi????? Dukra gimusi 1998 01 16 ...uz puse metu gaunasi, tik 300lt. g.gif ....kiek i menesi gaunat iki 9metu????

Čia laiškas ne už vaiko pinigus, o už atkurtus rublinius indelius.... 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aciu....jau uz pusmeti pervesti dukros pinigeliai ... doh.gif ...net nebuvau pagalvojus, kad kazkur is kazkur atsiras atkuriamosios santaupos.... rolleyes.gif ..na, nepamaisys bigsmile.gif
Atsakyti
Tik nesijuokit, bet pirmą kartą girdžiu, kad vaikam iki 9 metų mokami pinigėliai, o nuo kada...mano sūnus gimęs 1998,11,02
Kai buvo mokami iki 5 metų, buvau susitvarkius...o dabar pirmą kartą girdžiu...
Vasaras praleidžiu užsieny, gal tada buvo nuspręsta?
Atsakyti