http://www.alfa.lt/s...009-02-12_19-26
Deja
Sveikos
Tikrai nevisiems mokes pinigelius ziures pagal pajams, bet kur gi ta teisybe Praeitais metais dirbom visi ir geresnes pajamos buvo o seis metai tai viskas pasikeite
Tikrai nevisiems mokes pinigelius ziures pagal pajams, bet kur gi ta teisybe Praeitais metais dirbom visi ir geresnes pajamos buvo o seis metai tai viskas pasikeite
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 13, 10:18)
Sveikos
Tai reikia surinkti pazymas nuo tada kai sumazejo
QUOTE(ČIČI @ 2009 02 13, 13:09)
Tai reikia surinkti pazymas nuo tada kai sumazejo
Sumazejo tai siais metais, o ima tai praeitu ? ir kiek suprantu tai nereikia rinkti pajamu, nes jie viska mato ?
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 13, 12:01)
Sumazejo tai siais metais, o ima tai praeitu ? ir kiek suprantu tai nereikia rinkti pajamu, nes jie viska mato ?
Tai, kad ir to nepatvirtino o del to, kad sumazejo pajamos tai butinai reiks irodyti paciam, na tai jei sumazejo nuo sausio 1 d. - pateiksite pazymas 2010 metu sausio men. ir gausite uz praejusius 12 men. pasalpas iskart (na, cia taip suprantu as)
QUOTE(ČIČI @ 2009 02 13, 15:53)
Tai, kad ir to nepatvirtino o del to, kad sumazejo pajamos tai butinai reiks irodyti paciam, na tai jei sumazejo nuo sausio 1 d. - pateiksite pazymas 2010 metu sausio men. ir gausite uz praejusius 12 men. pasalpas iskart (na, cia taip suprantu as)
Kazkodel lanbai abejoju bet reiks pabandyti ir tada zinosim
QUOTE(Nebijoklė @ 2009 02 16, 17:04)
Deja dar niekas neaišku, tikėkimės, kad seimo nariams protas prašviesės.
QUOTE(Nebijoklė @ 2009 02 16, 15:04)
Deja dar niekas neaišku, tikėkimės, kad seimo nariams protas prašviesės.
Tuo irgi abejoju
Gal kurie gauna po 10 tūkst, tai jiems ir maži pinigai. Bet pavyzdžiui mūsų pajamos viršyja limitą, bet kodėl nieks neskaičiuoja paskolų, kurias mes mokam bankui nežmoniškas palūkanas? Ir kodėl ima vidurkį praeitų metų, jei nuo sausio pvz gal sumažėjo alga mano vyro ir man mokama 85 proc dekretinių nuo sausio? Jau pa ajmos sumažėjo. Aš nesuprantu, iš piršto laužti tie skaičiavimai.
Man visai netrukdė 52 Lt. Suruošdavai vaiką į mokyklą.
QUOTE(Ievuze78 @ 2009 02 18, 14:38)
Gal kurie gauna po 10 tūkst, tai jiems ir maži pinigai. Bet pavyzdžiui mūsų pajamos viršyja limitą, bet kodėl nieks neskaičiuoja paskolų, kurias mes mokam bankui nežmoniškas palūkanas? Ir kodėl ima vidurkį praeitų metų, jei nuo sausio pvz gal sumažėjo alga mano vyro ir man mokama 85 proc dekretinių nuo sausio? Jau pa ajmos sumažėjo. Aš nesuprantu, iš piršto laužti tie skaičiavimai.
Tikrai niekam tų pinigų nebuvo per daug. Mes paskaičiavome, jei nuo pradinės mokyklos į vaiko sąskaitą pinigėliai eitų, tai, baigus mokyklą, jam užtektų pinigų studijoms. Galima sakyti, kad valstybė padėtų vaiką išleisti į gyvenimą. Tačiau rytoj Seimo posėdyje, matyt, padės galutinį tašką.