Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

http://www.alfa.lt/s...009-02-12_19-26

Deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2009 02 13, 08:44)

verysad.gif
Atsakyti
Sveikos
Tikrai nevisiems doh.gif mokes pinigelius ziures pagal pajams, bet kur gi ta teisybe doh.gif Praeitais metais dirbom visi ir geresnes pajamos buvo o seis metai tai viskas pasikeite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 13, 10:18)
Sveikos
Tikrai nevisiems  doh.gif mokes pinigelius ziures pagal pajams, bet kur gi ta teisybe  doh.gif Praeitais metais dirbom visi ir geresnes pajamos buvo o seis metai tai viskas pasikeite  doh.gif

Tai reikia surinkti pazymas nuo tada kai sumazejo
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 02 13, 13:09)
Tai reikia surinkti pazymas nuo tada kai sumazejo

Sumazejo tai siais metais, o ima tai praeitu ? ir kiek suprantu tai nereikia rinkti pajamu, nes jie viska mato ?
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 13, 12:01)
Sumazejo tai siais metais, o ima tai praeitu ? ir kiek suprantu tai nereikia rinkti pajamu, nes jie viska mato ?

Tai, kad ir to nepatvirtino doh.gif o del to, kad sumazejo pajamos tai butinai reiks irodyti paciam, na tai jei sumazejo nuo sausio 1 d. - pateiksite pazymas 2010 metu sausio men. ir gausite uz praejusius 12 men. pasalpas iskart (na, cia taip suprantu as)
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 02 13, 15:53)
Tai, kad ir to nepatvirtino  doh.gif  o del to, kad sumazejo pajamos tai butinai reiks irodyti paciam, na tai jei sumazejo nuo sausio 1 d. - pateiksite pazymas 2010 metu sausio men. ir gausite uz praejusius 12 men. pasalpas iskart (na, cia taip suprantu as)

Kazkodel lanbai abejoju blush2.gif bet reiks pabandyti ir tada zinosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Deja dar niekas neaišku, tikėkimės, kad seimo nariams protas prašviesės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2009 02 16, 17:04)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2009 02 16, 15:04)

Tuo irgi abejoju unsure.gif
Atsakyti
Gal kurie gauna po 10 tūkst, tai jiems ir maži pinigai. Bet pavyzdžiui mūsų pajamos viršyja limitą, bet kodėl nieks neskaičiuoja paskolų, kurias mes mokam bankui nežmoniškas palūkanas? Ir kodėl ima vidurkį praeitų metų, jei nuo sausio pvz gal sumažėjo alga mano vyro ir man mokama 85 proc dekretinių nuo sausio? Jau pa ajmos sumažėjo. Aš nesuprantu, iš piršto laužti tie skaičiavimai.
Man visai netrukdė 52 Lt. Suruošdavai vaiką į mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(Ievuze78 @ 2009 02 18, 14:38)
Gal kurie gauna po 10 tūkst, tai jiems ir maži pinigai. Bet pavyzdžiui mūsų pajamos viršyja limitą, bet kodėl nieks neskaičiuoja paskolų, kurias mes mokam bankui nežmoniškas palūkanas? Ir kodėl ima vidurkį praeitų metų, jei nuo sausio pvz gal sumažėjo alga mano vyro ir man mokama 85 proc dekretinių nuo sausio? Jau pa ajmos sumažėjo. Aš nesuprantu, iš piršto laužti tie skaičiavimai.
Man visai netrukdė 52 Lt. Suruošdavai vaiką į mokyklą.

Tikrai niekam tų pinigų nebuvo per daug. blush2.gif Mes paskaičiavome, jei nuo pradinės mokyklos į vaiko sąskaitą pinigėliai eitų, tai, baigus mokyklą, jam užtektų pinigų studijoms. smile.gif Galima sakyti, kad valstybė padėtų vaiką išleisti į gyvenimą. Tačiau rytoj Seimo posėdyje, matyt, padės galutinį tašką. ax.gif
Atsakyti