Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(olka35 @ 2009 01 28, 00:52)
uz metus praejusius reiks pazyma apie pajamas pristatyti, ir jei nevirsys vidurkis men. 1050 tada toliau mokes metus laiko. kaip bus po metu- dar neaisku. man taip soc. rupyboj sake. ax.gif  4u.gif

Tai čia ir vyrui ir man atskiras pažymas apie pajamas nešt į soc išmokų skyrių, kartu su vaikų gimimo liudijimais reiks? unsure.gif O jei aš dekretinėse atostogose dabar, tai iš sodros reiks pažymos apie pajamas? Idomu, kas kiek laiko reiks tas pažymas nešiot, juk pajamos gali kisti ir nuolat kinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 29, 22:42)
Tai čia ir vyrui ir man atskiras pažymas apie pajamas nešt į soc išmokų skyrių, kartu su vaikų gimimo liudijimais reiks? unsure.gif  O jei aš dekretinėse atostogose dabar, tai iš sodros reiks pažymos apie pajamas? Idomu, kas kiek laiko reiks tas pažymas nešiot, juk pajamos gali kisti ir nuolat kinta g.gif

Taip pažymų apie pajamas reiks ir jūsų ir vyro.O pažymas reiks pristatyti vieną kartą į metus
Atsakyti
as sendiena paklausiau savo miestelio soc. kur rupinasi vaiko pinigais. tai mane ji nuramino ir pasake kad jei vyras niekur nedirba ir nestovi darbo birzoje tai ir nereikia. uzteks mano tik vienos pajamu. svarbiausiai kad nebutu iraso sodroje, nes sake ziures. o jei turi masina tai jos ir neziures. svarbiausia kad tu kitu pajamu neturi. o ta diena kovo 2d. nebusa dideles eiles, nes daug kas netures galimybiu pasiimti pazymu uz vasario pajamas(gal dar bus nepaskaiciuotos) ir gal dar reikia jas kitur uzsakyti. reikalingas visas pilnas menuo.
Atsakyti
Geriausia tai,akd skaičiouja visų metų pajamas...nesvarbu,gakl tu būsi tik netekęs darbo ir pan. blink.gif
Atsakyti
O iki kada tuos popieriukus reikia sutvarkyt? Iki balandžio? g.gif Kiek žinau naujas įstatymas nuo balandžio įsigalioja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 31, 14:06)
O iki kada tuos popieriukus reikia sutvarkyt? Iki balandžio? g.gif  Kiek žinau naujas įstatymas nuo balandžio įsigalioja rolleyes.gif

Įstatymas įsigalios nuo kovo 1d.
Dėl vaikų išmokos iki 3 metų niekas nesikeičia, tai tikiuosi ir naujų prašymų nereiks rašyti nuo kovo 1d.
Atsakyti
Paskaitykit ČIA
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 02 05, 11:43)
Paskaitykit ČIA

cia idomu IR ČIA g.gif

priima istatymus atsaukia..... nu visiskas bardakas......ekperimentai cia kazkokie ar kaip
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 02 11, 15:46)
cia idomu IR ČIA  g.gif
priima istatymus atsaukia..... nu visiskas bardakas......ekperimentai cia kazkokie ar kaip

g.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Tai, bus mokami pinigai visiems? Ar vistiek pazymu reikes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 02 12, 14:24)
Tai, bus mokami pinigai visiems? Ar vistiek pazymu reikes?  g.gif

Taip visiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2009 02 12, 15:31)
Taip visiems thumbup.gif

karsta.gif
Atsakyti