Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 31, 16:09)
Maniškiui Spalio 15 sukaks 9,kažin nepasijuoks kai aš ten dėl 1 mėn.išmokos nueisiu blush2.gif

Zinoma, kad eik 50 lt nesimeto smile.gif
Atsakyti
As dar ne karto nenuemiau... O mano sunus irgi vis su pertraukomis pinigelius gaudavo... Nuo 3 m. nebegavo iki 6,5 m., po to puse metu gavo, vel nutruko... kazkiek gavo iki 9 m., dabar sutvarkiau dok. iki 12 m., nezinau kaip bus... g.gif
Atsakyti
O nepriėmė viriausybė to nutarimo, kad jau nebemokės vaikam iki 18m, o tik iki 3? Nes skaičiau kažkur, kad nuo balandžio mėn jau kaput, tiems pinigėliams unsure.gif , ar netaip kažką supratau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 26, 21:18)
O nepriėmė viriausybė to nutarimo, kad jau nebemokės vaikam iki 18m, o tik iki 3? Nes skaičiau kažkur, kad nuo balandžio mėn jau kaput, tiems pinigėliams unsure.gif , ar netaip kažką supratau? blink.gif

Paskaityk auksciau ax.gif
Atsakyti
Tai jei pajamos mažesnės nei 1050 žmogui ir toliau gausi? 4u.gif O vaikams iki 3 mokės po 96lt kaip iki šiol, ar po 50? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 27, 11:29)
Tai jei pajamos mažesnės nei 1050 žmogui ir toliau gausi? 4u.gif  O vaikams iki 3 mokės po 96lt kaip iki šiol, ar po 50? ax.gif

Tiksliai nezinau, bet manu ir soc. rupybos darbuotojos dar nezino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 27, 11:29)
Tai jei pajamos mažesnės nei 1050 žmogui ir toliau gausi?

O jei pajamos mažesnės, tai reikia pažymas suruošt ar jie patys per Sodrą pasitikrins? Ir jei pajamos vieną mėnesį padidėja kitą pamažėja , kaip tuomet bus, gal kas susidurėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutė @ 2009 01 25 @ 11:54)

Gal cia nelabai i tema, bet man idomu paklausti.;]]    Jus 52 Lt. duodate savo vaikui {cia jeigu siek tiek vyresnis jau} ar pati isleidziate?

Visus savo merginų pinigėlius sudedu į investicinę sąskaitą.

Kur panaudosim, galvosim kai bus 18 - gal už mokslą reikės sumokėti, o gal (neduok dieve schmoll.gif taip anksti!) už vestuves...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilidin: 27 sausio 2009 - 14:19
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 27, 16:01)
O jei pajamos mažesnės, tai reikia pažymas suruošt ar jie patys per Sodrą pasitikrins? Ir jei pajamos vieną mėnesį padidėja kitą pamažėja , kaip tuomet bus, gal kas susidurėt  g.gif

Aga man ir šitas labai idomu blink.gif
Atsakyti
As tai jau nebegausiu, o 600 lt parama per metus tikrai buvo ne maza, ir ziemai ir pavasariui vaika suruosdavau, gaila ir pikta ant seimunu schmoll.gif
Atsakyti
uz metus praejusius reiks pazyma apie pajamas pristatyti, ir jei nevirsys vidurkis men. 1050 tada toliau mokes metus laiko. kaip bus po metu- dar neaisku. man taip soc. rupyboj sake. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as girdėjau, kad nuo kovo reikia nešti pažymą apie pajamas ir tuomet spręs ar mokėti ar ne, bet absurdas yra tame, kad pajamos viršija tik iki 10lt. ir jau nieko tu žmogelis negausi smile.gif
Atsakyti