Klaipedos rajone irgi pervede pinigelius
As tai nuo spalio, kai sunui sukako 3 metai, dar negavau perskaiciavus, o kad daug skaiciuoti
QUOTE(rimantuke @ 2009 01 20, 11:37)
As tai nuo spalio, kai sunui sukako 3 metai, dar negavau perskaiciavus, o kad daug skaiciuoti
Gal nauja prasyma reikejo parasyti
man tos tokios ismokos tai baisiau negu baisu. reik visoms i anglija vaziuoti vaikus gimdyti
QUOTE(Auguste2 @ 2009 01 22, 21:08)
man tos tokios ismokos tai baisiau negu baisu. reik visoms i anglija vaziuoti vaikus gimdyti
Jau nebenuvaziusi - vaikai pagimdyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 01 20, 14:10)
Gal nauja prasyma reikejo parasyti
Butent. turi nueiti pas soc. darbuotoja ir uzpildyt popieriukus is naujo. net jei ir nebegautum pinigeliu nuo kovo bet tuos nuo spalio vistiek sumokes.
tai, kai sunui sukako 3 metai buvau, bet tik, tam, kad pasikeite mano bankas, siaip tai nereiketu eiti, nes buvo pasikeites istatymas. Paskambinau i socialini ir pasake, kad nelaukti si menesi
na as tai pikstu ant valstybes vyru duoda ir atima. mano vaikai vis persoktavo ir gavau as tuos pinigelius tik nepilnus metus. na kada buvo iki 7metu maniskiui buvo tik sueje2 dienos 7 metai o paskui ir vel tas pats buvo iki 10 ir vel jam buvo virs 10 dabar vel katik susitvarkiau poperius nes jam 12, na ir vel kova tvarkytis tiesiog kosmaras o ka musu vaikai kitokie nei kurie turi trys ir daugiau vaiku jiems tai pat reikia valgyti ir apsirenkti. jie tai pat serga ir mokosi. kodel jiems po 92(tiksliai neprisimenu), o mums po 52? kuo mes skiremes nuo ju kas turi viena ar du vaikus-jie kas gyvuliai! o jau daugiau tai jie jau vaikai. sito as nesuprantu jei seima tie vaiku suplanavo tureti tai jie ir turi pagalvoti kaip juos islaikyti(kaip darome ir mes, maziau turincios vaiku) o dar geriausiai gimdo ir gyvena is vaiku pinigu. o del tu pinigeliu as buvau nuejusi i soc. skyriu tai pasake kad dar niekas neaisku. gal dar viskas pasikeis, i gera musu pusele
Ai, mergaites, ner kalbos, kai pagalvoji, kad netenki per metus uz vaika 600 lt net graudu darosi, vos metu pasidziaugiau, ir se tau...
http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes
http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes
Gal cia nelabai i tema, bet man idomu paklausti.;]] Jus 52 Lt. duodate savo vaikui {cia jeigu siek tiek vyresnis jau} ar pati isleidziate?
QUOTE(Saidutė @ 2009 01 25, 11:54)
Gal cia nelabai i tema, bet man idomu paklausti.;]] Jus 52 Lt. duodate savo vaikui {cia jeigu siek tiek vyresnis jau} ar pati isleidziate?
Atiduodavau, per savaitę po 12 lt gaudavo. Jei visus duočiau iš karto, tai ir išleistų, nes visai taupyt nemoka
QUOTE(Saidutė @ 2009 01 25, 11:54)
o as tai pervesdavau ant jos saskaitos nes dukrai jau lapkriti bus 18metu ir norejo ant vairavimo teisiu taupytis ogavo juos irgi tik dabar kaip jai buvo sueje 16.5metu tai pasidziauge neilgai