Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

Klaipedos rajone irgi pervede pinigelius ax.gif
Atsakyti
As tai nuo spalio, kai sunui sukako 3 metai, dar negavau perskaiciavus, o kad daug skaiciuoti ph34r.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantuke @ 2009 01 20, 11:37)
As tai nuo spalio, kai sunui sukako 3 metai, dar negavau perskaiciavus, o kad daug skaiciuoti  ph34r.gif  wacko.gif

Gal nauja prasyma reikejo parasyti g.gif
Atsakyti
man tos tokios ismokos tai baisiau negu baisu. reik visoms i anglija vaziuoti vaikus gimdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auguste2 @ 2009 01 22, 21:08)
man tos tokios ismokos tai baisiau negu baisu. reik visoms i anglija vaziuoti vaikus gimdyti smile.gif

Jau nebenuvaziusi - vaikai pagimdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 01 20, 14:10)
Gal nauja prasyma reikejo parasyti  g.gif

Butent. turi nueiti pas soc. darbuotoja ir uzpildyt popieriukus is naujo. net jei ir nebegautum pinigeliu nuo kovo bet tuos nuo spalio vistiek sumokes.
Atsakyti
tai, kai sunui sukako 3 metai buvau, bet tik, tam, kad pasikeite mano bankas, siaip tai nereiketu eiti, nes buvo pasikeites istatymas. Paskambinau i socialini ir pasake, kad nelaukti si menesi blush2.gif
Atsakyti
na as tai pikstu ant valstybes vyru g.gif duoda ir atima. mano vaikai vis persoktavo ir gavau as tuos pinigelius tik nepilnus metus. na kada buvo iki 7metu maniskiui buvo tik sueje2 dienos 7 metai o paskui ir vel tas pats buvo iki 10 ir vel jam buvo virs 10 doh.gif dabar vel katik susitvarkiau poperius nes jam 12, na ir vel kova tvarkytis doh.gif tiesiog kosmaras doh.gif o ka musu vaikai kitokie g.gif nei kurie turi trys ir daugiau vaiku g.gif jiems tai pat reikia valgyti ir apsirenkti. jie tai pat serga ir mokosi. kodel jiems po 92(tiksliai neprisimenu), o mums po 52? kuo mes skiremes nuo ju g.gif kas turi viena ar du vaikus-jie kas gyvuliai! o jau daugiau tai jie jau vaikai. sito as nesuprantu doh.gif jei seima tie vaiku suplanavo tureti tai jie ir turi pagalvoti kaip juos islaikyti(kaip darome ir mes, maziau turincios vaiku) o dar geriausiai gimdo ir gyvena is vaiku pinigu. o del tu pinigeliu as buvau nuejusi i soc. skyriu tai pasake kad dar niekas neaisku. gal dar viskas pasikeis, i gera musu pusele 4u.gif
Atsakyti
Ai, mergaites, ner kalbos, kai pagalvoji, kad netenki per metus uz vaika 600 lt net graudu darosi, vos metu pasidziaugiau, ir se tau...

http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes
Atsakyti
Gal cia nelabai i tema, bet man idomu paklausti.;]] smile.gif Jus 52 Lt. duodate savo vaikui {cia jeigu siek tiek vyresnis jau} ar pati isleidziate?
Atsakyti
QUOTE(Saidutė @ 2009 01 25, 11:54)
Gal cia nelabai i tema, bet man idomu paklausti.;]]  smile.gif  Jus 52 Lt. duodate savo vaikui {cia jeigu siek tiek vyresnis jau} ar pati isleidziate?

Atiduodavau, per savaitę po 12 lt gaudavo. Jei visus duočiau iš karto, tai ir išleistų, nes visai taupyt nemoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutė @ 2009 01 25, 11:54)
Gal cia nelabai i tema, bet man idomu paklausti.;]]  smile.gif  Jus 52 Lt. duodate savo vaikui {cia jeigu siek tiek vyresnis jau} ar pati isleidziate?

o as tai pervesdavau ant jos saskaitos 4u.gif nes dukrai jau lapkriti bus 18metu ir norejo ant vairavimo teisiu taupytis ax.gif ogavo juos irgi tik dabar kaip jai buvo sueje 16.5metu tai pasidziauge neilgai mirksiukas.gif
Atsakyti