Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(Loli_judo @ 2008 12 06, 02:35)
Siandien nuejau ir viska susitvarkaiu per 10 minuciu. Labai maloniai aptarnavo (Kaune, Silainiu seniunijoje). Tikejausi daugiau biurokratijos, bet net savo kopijavimo aparata turi, o kai pasakiau, kad as lyg ir turiu kai kurias kopijas, pasake: ka jus, cia mums reikia, mes ir pasidarysim patys bigsmile.gif  tai net issiziojau, nes pamenu pries metus del vienos kopijos laksciau belekiek doh.gif
O del pinigu tai sake teks palaukt, si menesi tikrai ne, kita gal, bet tikriausiai irgi ne, tai sake nepergyvent, jei tik vasario menesi gausim blink.gif
Taip kad kantrybes lieka palinket rolleyes.gif

blink.gif Kantrybės tikrai prireiks doh.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos. smile.gif Ka man daryti? Vakar dukrytei suejo 7 metai. biggrin.gif Tai man dar siemet pabandyti tvarkytis dokumentus? Ar priims? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2008 12 30, 10:10)
Sveikos, mamos. smile.gif  Ka man daryti? Vakar dukrytei suejo 7 metai.  biggrin.gif Tai man dar siemet pabandyti tvarkytis dokumentus? Ar priims? g.gif

Priimt tai turi. Bet aš kokie 2 mėnesiai kaip pridaviau, bet iki šiol dar negavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2008 12 30, 10:17)
Priimt tai turi. Bet aš kokie 2 mėnesiai kaip pridaviau, bet iki šiol dar negavau  verysad.gif

tai už praėjusį periodą tai vistiek turėtų perversti...
man regis nuo dokumentų pridavimo datos g.gif
Atsakyti
Nu va. Buvau seniunijoje. Tai sake, kad man automatiskai turetu pratesti.Tas "turetu" labai keistai skamba. biggrin.gif Sake, kad nuo rugpjucio nereikia papildomo prasymo ir automatiskai turetu pratesti. Reikes stebeti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 12 30, 15:17)
tai už praėjusį periodą tai vistiek turėtų perversti...
man regis nuo dokumentų pridavimo datos  g.gif

Kai pridavinėjau tai taip ir sakė, kad vis tiek perves, bet dar nėra smile.gif Po Naujų jau važiuosiu bent patikrinsiu ar teisingai sąskaitos Nr. užrašiau smile.gif
Atsakyti
Juk nuo šių metų tik soc. remtini tuos pinigėlius gaus - taupo mūsų valdžia vaikų sąskaita lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tau jau baigiu priprast prie to,kai valdžia viena ranka duoda,kita atima..Tegul turi gal kuriam ant pieštuko prireiks tų varganų mano vaiko 52lt.
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 01 05, 16:32)
Aš tau jau baigiu priprast prie to,kai valdžia viena ranka duoda,kita atima..Tegul turi gal kuriam ant pieštuko prireiks tų varganų mano vaiko 52lt.

drinks_cheers.gif .Labai teisingai.
Atsakyti
Sveikos as girdejau kad turi vienam seimos nariui iseiti 1500, sausi ir vasari mokes visiems o kova reiks atnesti visu 2008 m pajamu pazima.
Atsakyti
Šiandien buvau tvarkytis dėl kompensacijų šildymui.Ir galiu pasakyti ,ką sužinojau dėl vaikų pinigų.Soc rūpybos skyrius dar nežino už kurį laikotarpį reikės pristatyti darbo užmokeščio pažymas.Klausiau ar už 2008 metus,jos dar abejoja,gal už 2008 metus iki kovo mėnesio imtinai.Bet gi atgal niekas negrąžins pristačius pavėluotai pažymas.Juk niekas neparašys pažyma už vasario mėnesį į priekį.Vienu žodžiui dar soc rūpybos skyrius nieko dorai nežino.Liepė užeiti vasario mėnesį.Bijau,kad.tada jau durys neatsidarys nuo žmonių daugumos. g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angels008 @ 2009 01 09, 20:54)
Sveikos as girdejau kad turi vienam seimos nariui iseiti 1500, sausi ir vasari mokes visiems o kova reiks atnesti visu 2008 m pajamu pazima.

Ne 1500,o 1050 lt vienam seimos nariui.Taip,kovo men. reiks nesti pazymas apie visu seimos nariu pajamas nuo 2008 kovo iki 2009 vasario imtinai.Taip sake Panevezio soc. skyriuje.
Atsakyti