Hmmm, net pamiršusi buvau, reiks ir mums nulėkti susitvarkyti. Galės mergaičiukė kaupti savo pinigėlius toliau
oi prasymo foma yra internete, tik prisiruosti ja nunesti vis laiko nera
aš jau nunešiau vaiko gimimo liudijima ir savo pasa, ten vietoje uzpildziau prasyma. viskas greita truko......
Kažin kiek laiko galima "suvėlinti", na kad nepasakytų kad per vėlai susitvarkėm visus dokumentus? Na aišku bandysiu ilgai netempt Bet ar ir po pusmečio jie privalo išmokėti už praėjusius mėn.?
QUOTE(*Miurielė* @ 2006 12 08, 11:07)
Kažin kiek laiko galima "suvėlinti", na kad nepasakytų kad per vėlai susitvarkėm visus dokumentus? Na aišku bandysiu ilgai netempt Bet ar ir po pusmečio jie privalo išmokėti už praėjusius mėn.?
ismoka uz praejusius 12 menesiu.
Reikia.
QUOTE(Rudenėja @ 2006 12 14, 03:32)
Ar reikia pazymos apie deklaruota gyv. vieta?
Jeigu pase yra įrašas apie gyvenamą vietą, tai nereikia
QUOTE(Rudenėja @ 2006 12 14, 11:27)
Ko dar reikia? Rytoj einu, nesinori n kartu lakstyt..
Kaip jau ir buvo minėta, reikalinga vaiko gimimo liudijimo kopija, asmens dokumentas su įrašu apie gyvenamą vietą (jeigu tokio nėra, tai reikalinga dar pažyma apie gyvenamą vietą), pažyma apie tėvo gyvenamą vietą arba jo pasas, jeigu jame yra įrašas apie gyvenamą vietą. Lyg ir viskas Prašymą bus galima užpildyti vietoje
mano mergaitei iki 9metu liko pora savaiciu....ka cia dabar daryt, gal reikia dar suskubti ar ismokes uz praejusius menesius?
Skambtelk i soc. rupyba tel. 42 44 40 ir viska suzinosi. Turetu ismoket nuo rugsejo 1 d. As susitvarkiau tik lapkricio men. vidury ir gavau uz praejusius menesius.