Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(Rustė @ 2008 06 13, 11:07)
taigi paskambinkit ir paklauskit kas negerai, gal ten pametė kokį popiergalį ir dėl to stabdo g.gif

As irgi paskambinciau
Atsakyti
tai kad tvarkiausi balandzio vidury,žadėjo ismokėti vasaros gale,sakė nelaukti,greitai nebus.
Atsakyti
Aš susitvarkiau balandžio pradžioje, o gegužės mėn. gale jau buvo pervesti pinigai
Atsakyti
QUOTE(sonsa @ 2008 06 15, 00:03)
tai kad tvarkiausi balandzio vidury,žadėjo ismokėti vasaros gale,sakė nelaukti,greitai nebus.

Nesamone schmoll.gif jau kita menesi privalo pervesti
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 06 17, 09:30)
Nesamone  schmoll.gif  jau kita menesi privalo pervesti

Kovo mėn. gale tvarkiausi tai tik po 3-4 mėn. laukti pinigų, nors jau praėjo 3 mėn. bet pinigų nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2008 06 17, 10:09)
Kovo mėn. gale tvarkiausi tai tik po 3-4 mėn. laukti pinigų, nors jau praėjo 3 mėn. bet pinigų nėra  g.gif

Mes balandžio gale tvarkėm dokumentus, žadėjo birželį jau pervest. Pervedė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2008 06 17, 10:09)
Kovo mėn. gale tvarkiausi tai tik po 3-4 mėn. laukti pinigų, nors jau praėjo 3 mėn. bet pinigų nėra  g.gif

tai gal cia taip tik Kaune?
Atsakyti
Kovo mėn. gale tvarkiausi tai tik po 3-4 mėn. laukti pinigų, nors jau praėjo 3 mėn. bet pinigų nėra
Kazkaip ilgokai 3-4 men. g.gif , as prasyma nunesiau geguzes pabaigoje, sake, kad bus liepos men. Dar atsiuntė rastą, kuriame buvo tai parasyta. Lauksiu biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos, Noriu pasiteirauti-vaikui suejo 7 metai ir sodra nebemoka imoku po 52 lt. Ar reikejo nueiti prasitesti? Gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 06 19, 11:34)
Sveikos, Noriu pasiteirauti-vaikui suejo 7 metai ir sodra nebemoka imoku po 52 lt. Ar reikejo nueiti prasitesti? Gal kas zinote?

Ne sodra, o soc. rupybos skyrius (savivaldybes skyrius), o prasitesti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 06 17, 12:59)
tai gal cia taip tik Kaune?

Tokie dalykai yra tvarkomi per mėnesį, net ir Kaune lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano kolegė Kaune forminosi šią pašalpą sausio mėnesį, bet dar ir dabar nėra gavusi. Nors ir pati dalinai dirbu su pašalpom, bet čia kažkas negerai. Įstatymas vienas, bet man atrodo, kad kiekviena savivaldybė turi savo taktika. Nepregyvenkit, vistiek išmokės. bigsmile.gif
Atsakyti