Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(ČIČI @ 2008 04 16, 13:02)
Iki metu vaikai gauna pasalpa is SoDros, o veliau is soc. rupybos, tai visai kt. pasalpa ir kt. istaiga, todel ir dydis skiriasi.

Tai kad vaiko pinigai visada eina iš socrūpybos, o iš sodros - motinystės ( tėvystės) pašalpa, kuri priklauso nuo buvusio atlyginimo.
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2008 04 17, 23:04)
Tai kad vaiko pinigai visada eina iš socrūpybos, o iš sodros - motinystės ( tėvystės) pašalpa, kuri priklauso nuo buvusio atlyginimo.

Butent taip mirksiukas.gif kiek as zinau pasalpa is soc.rupybos mokama tada, kai nebemoka SoDra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 18 balandžio 2008 - 17:55
Ne nu palaukit. Aš už savo mažąją iki metų gavau ir iš soc. rūpybos, ir iš Sodros. Ta prasme, iš Sodros - vadinamoji motinystės pašalpa plg atlyginimą, o iš soc. rūpybos iki 3 metų gausiu 97,5 Lt.
Atsakyti
QUOTE(LinaB @ 2008 04 20, 19:42)
Ne nu palaukit. Aš už savo mažąją iki metų gavau ir iš soc. rūpybos, ir iš Sodros. Ta prasme, iš Sodros - vadinamoji motinystės pašalpa plg atlyginimą, o iš soc. rūpybos iki 3 metų gausiu 97,5 Lt.

Atsiprasau, gal kas ir pasikeite, bet is soc.rupybos as gavau tik nuo 2 m. Na, dar kai gime vaikas gavau vienkartine pasalpa...
Atsakyti
QUOTE(LinaB @ 2008 04 20, 19:42)

VIsiškai teisingai iki dviejų metų(pagal naują įstatymą) moka Sodra. O soc. rūpybanuo 0-3moka po 97,5, o nuo 3 tuos 52lt.
Atsakyti
SoDra moka mamai arba tėčiui, jei jie prieš vaiko atsiradimą dirbo, dabar jau 2 metus. Jei kartais gimdytojai nedirbę, tada jie gauna pašalpas iš socrūpybos. O vaiko pinigai eina savo ruožtu iš socrūpybos, nepriklausomai ką veikė tėvai.
Atsakyti
Reiskia jau atsilikau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrakns @ 2008 04 21, 13:01)
VIsiškai teisingai iki dviejų metų(pagal naują įstatymą) moka Sodra. O soc. rūpybanuo 0-3moka po 97,5, o nuo 3 tuos 52lt.

Dėkui, dabar ir aš supratau , kodėl už du vaikus gaunu 149lt. 4u.gif
Atsakyti
Bet kokia nesamonė su tais pratęsimais, vaikui sukako 7 metai ir nebegaunu pinigų už jį, paskambinau, pasakė, kad turiu užsirašyti, ateiti pas juos nurodytu laiku, pristatyti naujai visus dokumentus doh.gif Jie gi viską turi, nejau negali automatiškai pratęsti ???
Atsakyti
QUOTE(Nimfa* @ 2008 06 10, 11:06)
Bet kokia nesamonė su tais pratęsimais, vaikui sukako 7 metai ir nebegaunu pinigų už jį, paskambinau, pasakė, kad turiu užsirašyti, ateiti pas juos nurodytu laiku, pristatyti naujai visus dokumentus  doh.gif  Jie gi viską turi, nejau negali automatiškai pratęsti ???

Negali, nes savivaldybe skiria pasalpa iki tam tikros datos, o darbuotojos neturi galimybes ziurineti visu bylu kasdien ar kartais kam nesibaige laikas... Turim priprasti, kad patys turim rupintis savimi mirksiukas.gif Del visu dokumentu pateikimo tai sutinku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 10 birželio 2008 - 11:54
mes sutvarkem dokumentus pratesimui kovo men. pradzioje, o pinigu taip ir nera.. lotuliukas.gif zodziu - taupo mano vaiko pinigus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 06 12, 20:05)
mes sutvarkem dokumentus pratesimui kovo men. pradzioje, o pinigu taip ir nera..  lotuliukas.gif  zodziu - taupo mano vaiko pinigus matyt  rolleyes.gif

taigi paskambinkit ir paklauskit kas negerai, gal ten pametė kokį popiergalį ir dėl to stabdo g.gif
Atsakyti