Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaiko pinigai", mokami vaikams iki 18 metų

QUOTE(coris @ 2008 02 18, 10:02)
man ir pervedė jau pinigėlius nuo rugsėjo mėnesio tai gavau už kelis mėnesius, kaip faina.  4u.gif

o kada dokumentus susitvarkei?
Atsakyti
as ir gavau pinigelius nuo spalio tai irgi galiu daugiau sau leisti apsipirkti ax.gif dukra palepinu labiau bigsmile.gif tai vis geriau negu nieko negaut drinks_cheers.gif dabar dziaugemes mes biggrin.gif
Atsakyti
O kažkaip čia keistai...paraišką padavėm sausio pradžioj, o vasario vidurį gavom tik už vieną mėnesį g.gif t.y., už sausį kaip ir negavom g.gif kažkas negerai..

gal tai ir vaiko pinigai, bet jų nematau biggrin.gif tėvam siūliau taupyti mano studijom, bet sakė kad tie pinigai niekur iš kortelės nedings, tik man kažkodėl atrodo, kad jie išeina "maximiniams" pirkiniams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrelė* @ 2008 03 21, 21:00)
O kažkaip čia keistai...paraišką padavėm sausio pradžioj, o vasario vidurį gavom tik už vieną mėnesį g.gif t.y., už sausį kaip ir negavom g.gif kažkas negerai..

gal tai ir vaiko pinigai, bet jų nematau biggrin.gif tėvam siūliau taupyti mano studijom, bet sakė kad tie pinigai niekur iš kortelės nedings, tik man kažkodėl atrodo, kad jie išeina "maximiniams" pirkiniams lotuliukas.gif

Pinigėliai mokami už praėjusį mėn. mirksiukas.gif taigi vasario mėn. jūs ir gavot už sausio mėn. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrelė* @ 2008 03 21, 20:00)

o kokio amžiaus vaikas? neturėjot gauti už visus mėnesius nuo rugsėjo 1?
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 03 22, 18:21)
o kokio amžiaus vaikas? neturėjot gauti už visus mėnesius nuo rugsėjo 1?

man 17 pačiai, ir ačiū dievui savų vaikų dar neturiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(1975Neringa @ 2008 03 22, 15:05)
Pinigėliai mokami už praėjusį mėn.  mirksiukas.gif  taigi vasario mėn. jūs ir gavot už sausio mėn.  rolleyes.gif

Ačiukas, dabar žinosiu 4u.gif
Atsakyti
*Aušrelė*, o pinigus perveda i tavo saskaita ar tevu?
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 03 28, 21:38)
*Aušrelė*, o pinigus perveda i tavo saskaita ar tevu?

į tėvų smile.gif man dar 18 nėra smile.gif
Atsakyti
mano sunus 17-metis 4u.gif .O tevai perveda tau ar kaip susitaret?
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 03 28, 21:49)
mano sunus 17-metis  4u.gif .O tevai perveda tau ar kaip susitaret?

man taip pat 17 4u.gif na kaip minėjau tėvam siūliau kas mėnesį šią sumą "nuimti" iš bankomato, ir taupyt, nes aš kažkaip esu suinteresuota šiuos gautus pinigus skirti studijom.juk dar kiek kainuos prašymų padavimas į universitetus ir kolegijas doh.gif o šiaip tai, sutartis tokia:praėjus tam laikui, kai gausim visus pinigus, jais bus apmokama pareiškimai, o jei dar liks tai nubyrės ir studijom hihihi.gif manau taip visai gerai mirksiukas.gif

o koks pas jus susitarimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrelė* @ 2008 03 22, 20:47)
man 17 pačiai, ir ačiū dievui savų vaikų dar neturiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ačiukas, dabar žinosiu 4u.gif

na tai jei tau 17 metų, o prašymą nunešėt sausio mėnesį, tai kodėl pinigėlius pervedė tik nuo prašymo pridavimo dienos, o ne nuo rugsėjo 1, kada įsigliojo įstatymas? va kas man nelabai suprantama g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolija: 29 kovo 2008 - 13:54
Istatymas isigaliojo nuo sausio 1
Atsakyti