Merginos reikia patarimo Gera drauge isvaziuoja is US visam laikui Darome jai isleistuves bet nzn ka padovanoti aisku pinigai ir drabuziai atpuola, reikia kazko kad atsimintu mus bet niekas nelenda i galva...Skaiciau foruma ziuriu daugiausiai patarimu gimtadieniam o Isleistuvem nera Gal kas turi originaliu ideju...? Dekoju is anksto
QUOTE(Puikute @ 2006 10 23, 21:02)
Merginos reikia patarimo Gera drauge isvaziuoja is US visam laikui Darome jai isleistuves bet nzn ka padovanoti aisku pinigai ir drabuziai atpuola, reikia kazko kad atsimintu mus bet niekas nelenda i galva...Skaiciau foruma ziuriu daugiausiai patarimu gimtadieniam o Isleistuvem nera Gal kas turi originaliu ideju...? Dekoju is anksto
Mes draugei išvažiuojant ilgam į užsienį pirkom kelias dovanėles, visko neatsimenu bet pagrindinė buvo, gražus suvenyrinis komposas, jis visada svajojo pakeliauti po pasaulį, tai kad visada rastų kelią namo, pas mus dar nupirkom Lietuviškų saldainių jos megstamiausių dėžutę, kad ten kai norės ko nors mėgstamo, ir dar kažka bet nebeprisimenu, tikriausia kažkokią mielą smulkmeną.
QUOTE(Puikute @ 2006 10 23, 21:02)
Aš tai nuotrauką padovanočiau, kur visos kartu esat aišku, gražiai įrėminčiau...
Manau tokia dovana būtų prasminga
QUOTE(asteriksas @ 2006 10 25, 05:04)
Mes draugei išvažiuojant ilgam į užsienį pirkom kelias dovanėles, visko neatsimenu bet pagrindinė buvo, gražus suvenyrinis komposas, jis visada svajojo pakeliauti po pasaulį, tai kad visada rastų kelią namo, pas mus dar nupirkom Lietuviškų saldainių jos megstamiausių dėžutę, kad ten kai norės ko nors mėgstamo, ir dar kažka bet nebeprisimenu, tikriausia kažkokią mielą smulkmeną.
aha kompasas superine ideja
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2006 10 25, 12:51)
Aš tai nuotrauką padovanočiau, kur visos kartu esat aišku, gražiai įrėminčiau...
OOO nuotrauka irgi super ideja reiks taip ir padaryti Labai Labai aciu
O kad nuorauka butu originali padaryk ja puzle.Tures ka veikti ir kai delios jus visas prisimins.Mes su vyru metuku proga gavom tokia puzle su musu nuotrauka.Atrodo ir labai originali dovana.Ir dar jei esate pazystamos nuo vaikystes gali albume suklijuoti visas jusu nuotraukas nuo vaikystes iki dabar ir prie kiek vienos nuotraukos parasyti komentara.
QUOTE(smile_at @ 2006 10 25, 20:51)
Super dovana. Mes nuotrauką darėmes ant maikutės ir ant podelio.
Norėčiau pagalbos ir gal kokių super idėju pateiktumėt...
Vasario menesi vaziuoju pas drauga. Kaip tik bus musu draugystes metines... dabar jau pradejau galvoti, ka jam padovanoti. be saves
Gal kokiu ideju idomiu turit?
Nenoriu brangios dovanos,kiek imanoma minimaliomis islaidomis, ne del to,kad esu skupi, bet tiesiog to nemegstame abu.. Minciu turejau ivairiu, bet kai reikia ko nors konkretaus sugalvoti, ir nebezinau ka galeciau..
Tiktu kas nors sexy, arba juokingo ir pan. Stebinancio
Jei ka, jam 42, afrikietis - galbut ka nors palengvins
Vasario menesi vaziuoju pas drauga. Kaip tik bus musu draugystes metines... dabar jau pradejau galvoti, ka jam padovanoti. be saves
Gal kokiu ideju idomiu turit?
Nenoriu brangios dovanos,kiek imanoma minimaliomis islaidomis, ne del to,kad esu skupi, bet tiesiog to nemegstame abu.. Minciu turejau ivairiu, bet kai reikia ko nors konkretaus sugalvoti, ir nebezinau ka galeciau..
Tiktu kas nors sexy, arba juokingo ir pan. Stebinancio
Jei ka, jam 42, afrikietis - galbut ka nors palengvins
QUOTE(Paradigma @ 2006 11 07, 09:49)
Rankdarbių skyrelyje gali padaryti jam lėlę, jo arba savęs kopiją (arba abu kartu), kokią nors su įdomia mintim Ir kaina nedidelė ir įdomi idėja
nepagalvojau apie tai! aciu..
o be to, dabar dar ir man kilo viena mintis, kai tu pasakei sita
o gal esi atradus ta tema,kur dsro leles pvz. imesk linka na eisiu ieskot, bet jei ka ...
SOS merginos, gelbekit! Jau kad uzpuole mane sventes, tai nezinau nei ka daryt... Negana to, kad Kaledos ant nosies, tai dar esame pakviesti i drauges jubilieju, niekaip nesugalvoju ka galima butu padovanoti 30-mecio proga... Dar kita menesi zadam su vyru daryti savo 30-mecius , viena baliuka darysim, bet niekaip nesugalvojam kur, kaip... norisi kazko originalaus, kad nebutu vien tik pasedejimas prie stalo ir pagerimas... galvojam gal kokioj kaimo sodyboj daryti, gal zinot ka nors, kur ziema siulytu ir kokiu atrakciju? bus apie 30 zmoniu... Ir tai dar ne viskas, labai geri draugai pakviete buti ju vestuviu liudininkais viskas liuks, tik va, jie pageidavo, kad dovanos nedovanotume... tradiciniu lietuvisku vestuviu jie nedarys, susirinks tik labai artimi ir brangus jiems zmones... bet kaip gi taip, kazkaip negrazu, tik parasa padeti ir viskas, norisi kazka ypatingo jiems iteikti, kazka subtilaus ir prasmingo... nu bet niekaip nesumastau ka... gal turit kas kokiu pamastymu, pasiulymu, gal pacios buvote su tokiom maloniom problemom susidure? kaip sprendet? padekite man....
o gal kas patars ka originalaus galima butu padovanoti sidabriniu, auksiniu vestuviu jubiliejaus proga?