Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(Ginija @ 2006 04 24, 13:06)
Marškinėlius su juokingais užrašais...

Kadaise savo ex nuotraukos galvą nukirpau, priklijavau kultūristo kūną ir su tokia nuotrauka marškinėlius pagaminau...

Tai vat tame ir yra bėda kad marškinėlius jau gavo ir ne kartą. O ir jo draugui prieš kelias savaites marškinėlius dovanojom unsure.gif Bet vis tiek ačiū už pasiūlymą biggrin.gif
Atsakyti
Esu dovanojusi knygutę- garsiausi pasaulio žmonės, kur viena puslapį atspausdinau pati ( nuo kitų psl. nesiskyrė), prirašiau ten visokių stebuklų apie jubiliatą ir įklijavau pagal abėcėlę, kur turėtų būti. Reakcija per gimtadienį visų buvo ne eilinė, nes ir rado tą pavardę atsitiktinai. Žodžiu- viskas pavyko super.

Dar savo vyriui per gimtadienį esu su kreida prirašiusi visokių švelnių žodelių ant automobilių aikštelės grindinio prie mūsų namo. Gyvenom tada 7 aukšte. Vyras išėjo parūkyti ir..........aišku labai ir maloniai nustebo. Bet manau dabar jau nedrįsčiau........ tongue.gif

Kai teko kuriam laikui išvažiuoti į užsienį, tai savo draugui padovanojau rajoninio laikraščio prenumeratą...... kuris vadinasi "DRAUGAS", na kad kitą draugą vietoj manęs turėtų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Išteka mano draugė, teisingiau susirašo. Galvoju, kad būtų smagu sugalvoti kokią nors originalią dovanėlę ta proga, kokią nors nedidelę smulkmeną, bet nesugalvoju ką 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos.nu ir man ta pati problemėlė kaip ir daugumai.GREIT mano vaikinuko gimtadienis, nu niekaip nesugalvoju nieko orginalaus doh.gif , help me mega_shok.gif
Atsakyti
gera ideja...bet va mano vyrui tuoj 37...lesos man neleis blink.gif tokios dovanikes padovanoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melagele: 17 gegužės 2006 - 01:35
Dar viena karta esu sveikinusi savo ex. Susiradau 6 skiringu dydziu dezes, kad lystu viena i kita, aisku didziausia buvo kaip teliko..Ten i kieviena priglamziau laikrasciu, prigrudau ju kietai. Jis ima ima, is vienos dezes, is kitos ir tikisi, kad paskutinej ras kazka..Priejo paskutine, isima popierius, o ji tuscia..Nes pasimete zmogus, stovi akis ibedes, o as suvaidinau, kad UPS nejaugi pamirsau ideti..Ir po truputi is rankinuko istraukiu tikra dovana...smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lempute-: 21 gegužės 2006 - 11:04
QUOTE(lempute- @ 2006 05 21, 12:03)
Dar viena karta esu sveikinusi savo ex. Susiradau 6 skiringu dydziu dezes, kad lystu viena i kita, aisku didziausia buvo kaip teliko..Ten i kieviena priglamziau laikrasciu, prigrudau ju kietai. Jis ima ima, is vienos dezes, is kitos ir tikisi, kad paskutinej ras kazka..Priejo paskutine, isima popierius, o ji tuscia..Nes pasimete zmogus, stovi akis ibedes, o as suvaidinau, kad UPS nejaugi pamirsau ideti..Ir po truputi is rankinuko istraukiu tikra dovana...smile.gif biggrin.gif

ui lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras sumanymas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
smagu gerai atsvest gimtadieni gal kas galit patart mano drauges 30 gimtadienis 4u.gif ka reikia sugalvot per baliuka kad butu linksma g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 05 21, 11:51)
ui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geras sumanymas  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
a la Madagascar'iška dovana draugės gimtadienio proga:
begemotke Gloria, kurios pilve (snukis su užtrauktuku) ras siuvinėtą paveiksliuką smile.gif
user posted image user posted image
+ kokoso riešutas, instrukcija kaip naudotis Gloria biggrin.gif
user posted image user posted image
viskas supakuota ir pristatyta bus ryte 7 val., user posted imageuser posted image prie jos durų, va ir pasigyriau user posted image
Atsakyti
Sveikutės, syki aš savo ex dovanojau "širdies lašų",(taip ir vadinasi). Mes pastoviai pykomės ,o jis pasiskundė kad širdelę skauda biggrin.gif . Ant bonkutės užrišau kaspiniuką ir atvirutę su eilėmis ax.gif .
Parodytu dėmesiu vyriškis buvo sužavėtas wub.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes pasigirsiu ir as ax.gif kadangi maniskis krepsinio fanas na kaip visi lietuvaiciai aisku tongue.gif tai nupirkau zalgirio maikona ir per pazystamu pazystamus suorganizavom Sabonio parasa su palinkejimu ax.gif tai brangusis buvo devintam dangui biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti