Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(lempute- @ 2006 04 14, 15:48)
As su draugu, musu bendrai draugei 25 metu jubiliejui nupirkom kojiniu pora, kuriuose i kiekviena idejom po 25 litus. Jie buvo po viena lita... Jei valiuta dar smulkesne, pvz, balti  centai, kojines butu pilnos smile.gif)

liux ideja thumbup.gif reiks kada nusikopint blush2.gif
Atsakyti
mes su vyru jo mamos 50-čiui padovanojom paveikslą, kurį užsakiau reklamos agentūroje ir jame buvo pavaizduotas kelių eismo taisyklėse esantis ženklas "Apribojimo pabaiga", viduriuke padarė skaičių 50 ir apačioje užrašė "Apribojimo pabaiga". Tai linksma dovana. anytai patiko ir sakė, kad jai vaikai suteikė laisvę veikti gyvenime be apribojimo
Atsakyti
Paskutiniu metu dovanoju tokias gan originalias dovanas, pvz. draugei pernai padovanojau kibirą su karpiu, o šiemet planuoju dovanot mažą stiklinį indelį su kokia maža žuvyte ir kabliukais biggrin.gif Teko dovanot ir kibirą (tą tokį didelį ir plastmasinį) ledų, meškiną, prikimštą segtukų, kitokių nesąmonių ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toast: 22 balandžio 2006 - 17:46
QUOTE(Toast @ 2006 04 22, 18:45)
Paskutiniu metu dovanoju tokias gan originalias dovanas, pvz. draugei pernai padovanojau kibirą su karpiu, o šiemet planuoju dovanot mažą stiklinį indelį su kokia maža žuvyte ir kabliukais  biggrin.gif Teko dovanot ir kibirą (tą tokį didelį ir plastmasinį) ledų, meškiną, prikimštą segtukų, kitokių nesąmonių ir pan.  biggrin.gif

Nežinau kaip sureaguočiau į karpį kibire lotuliukas.gif Tikriausiai kibirą pasilikčiau, o karpį išeinant lauktuvių įdėčiau tongue.gif

Iš originalių dovanų pati esu gavusi plakatą- humoreską apie savo gyvenimą, eilėraštį apie mane, gimtadienį-siurprizą gamtoje, paveikslą-nuotraukų popuri.

Dovanojusi - "žydinčią" šluotą, creizy fotosesiją pas fotomenininkę...
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 04 23, 12:58)
Nežinau kaip sureaguočiau į karpį kibire  lotuliukas.gif Tikriausiai kibirą pasilikčiau, o karpį išeinant lauktuvių įdėčiau  tongue.gif

niu jau nea schmoll.gif mano megiamiausia zuvis - karpis essen.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 23, 13:01)
niu jau nea  schmoll.gif  mano megiamiausia zuvis - karpis  essen.gif  tongue.gif

O aš karpio nemėgstu schmoll.gif
Galėčiau tau perleist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 04 23, 13:19)
O aš karpio nemėgstu  schmoll.gif
Galėčiau tau perleist  lotuliukas.gif

davai mesk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 23, 13:51)
davai mesk  lotuliukas.gif

Imk....
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 04 23, 13:59)

vau bigsmile.gif niams niams essen.gif biggrin.gif
Atsakyti
Toliau laukiam originalių dovanų idėjų mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos pasiūlukite ką būtų galima padovanoti juokingo bei originalaus brangiausiajam g.gif . jo gimtadienis ne už kalnų. norėčiau kažką labai prajuokintų. Laukiu jūsų idėjų
Atsakyti
QUOTE(moskute @ 2006 04 24, 12:10)
Merginos pasiūlukite ką būtų galima padovanoti juokingo bei originalaus brangiausiajam g.gif . jo gimtadienis ne už kalnų. norėčiau kažką labai prajuokintų. Laukiu jūsų idėjų

Marškinėlius su juokingais užrašais...

Kadaise savo ex nuotraukos galvą nukirpau, priklijavau kultūristo kūną ir su tokia nuotrauka marškinėlius pagaminau...
Atsakyti