Sveiki, senokai čia besilankiau, bet aš ir vėl su bėda(na nebėda,o labiau malonumas, bet kėblokas toks). Dvi draugės, jos yra dvynės, pakvietė mane į savo 20 gimtadienį (jos sako, kad jom 40
). Sunkiai sekasi galvoti, kokią dovaną čia joms padarius. Aišku norisi padaryti, ką nors juokingo(prikolno), nes kai jos šypsosi yra pačios gražiausios. Tai vat, sugalvojau daug maž taip: ant tualetinio popieriaus užrašysiu visus žodzius, tekstą, ir viniosiu tą popierių ir jos skaitys kas parašyta. Parašysiu daug maž taip: Kadangi žinau, kad jums mokslai tikrai jau senai pabodę ir labai išvargino jus, tai dovanosių jums 365 dienų ir tiek pat naktų kelionę, bei keliauninkių rinkinukus. Kelionėje tikrai išalksit, tai ... (koks nors produktas, tada aš ta produktą dėsiu į du atskirus maišelius) pravers, ir t.t. ir t.t. na visokių linkmų dalykėlių (linksmų) galiausiai bus sukrauti "kelioniniai krepšeliai" ir galiausiai, jei juoksis, nors taip ir turetu būt: vitaminų pačios prisigaminot, dažniau šypsokitės, ir..beje, dvigubas... tualetinį popierių padedu ant žemės ir įvykdau dvigubą apkabinimą
tada: oooojjj! vos nepamiršau! tai gi bilietai! na ir tada vokelį paduosiu, kurio viduje 4 bilietėliai viešojo transporto, ir dar: beje, kad kelelis nedulkėtų, va jum.. ir šampano bonkę aplipintą saldainėm paduosiu. Toks trumpas aprašymas. Ką manot? Gal ką patartumėt?