Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(irulia @ 2008 05 14, 19:43)
mes su vyru irgi planuojam per dukros gimtadieni kazka idomaus padaryti: sumontuosim dukrytes pirmuju gyvenimo metu filmuka ir fotoalbuma, skirta perziurai DVD grotuvu smile.gif kai ateis seneliai, tikiuosi kad visiem patiks ir bus smagu prisiminti kaip dukrele augo  thumbup.gif

Super super super thumbup.gif iš tėvų gauti tokią dovaną yra idealu, norėčiau ir aš tokios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 05 14, 20:08)
Super super super  thumbup.gif  iš tėvų gauti tokią dovaną yra idealu, norėčiau ir aš tokios  bigsmile.gif

4u.gif aciu uz pagyras blush2.gif
jei kas noretu, tai galeciau padaryt kazka panasaus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, senokai čia besilankiau, bet aš ir vėl su bėda(na nebėda,o labiau malonumas, bet kėblokas toks). Dvi draugės, jos yra dvynės, pakvietė mane į savo 20 gimtadienį (jos sako, kad jom 40 biggrin.gif). Sunkiai sekasi galvoti, kokią dovaną čia joms padarius. Aišku norisi padaryti, ką nors juokingo(prikolno), nes kai jos šypsosi yra pačios gražiausios. Tai vat, sugalvojau daug maž taip: ant tualetinio popieriaus užrašysiu visus žodzius, tekstą, ir viniosiu tą popierių ir jos skaitys kas parašyta. Parašysiu daug maž taip: Kadangi žinau, kad jums mokslai tikrai jau senai pabodę ir labai išvargino jus, tai dovanosių jums 365 dienų ir tiek pat naktų kelionę, bei keliauninkių rinkinukus. Kelionėje tikrai išalksit, tai ... (koks nors produktas, tada aš ta produktą dėsiu į du atskirus maišelius) pravers, ir t.t. ir t.t. na visokių linkmų dalykėlių (linksmų) galiausiai bus sukrauti "kelioniniai krepšeliai" ir galiausiai, jei juoksis, nors taip ir turetu būt: vitaminų pačios prisigaminot, dažniau šypsokitės, ir..beje, dvigubas... tualetinį popierių padedu ant žemės ir įvykdau dvigubą apkabinimą biggrin.gif tada: oooojjj! vos nepamiršau! tai gi bilietai! na ir tada vokelį paduosiu, kurio viduje 4 bilietėliai viešojo transporto, ir dar: beje, kad kelelis nedulkėtų, va jum.. ir šampano bonkę aplipintą saldainėm paduosiu. Toks trumpas aprašymas. Ką manot? Gal ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(feusini @ 2008 05 14, 23:22)
Sveiki, senokai čia besilankiau, bet aš ir vėl su bėda(na nebėda,o labiau malonumas, bet kėblokas toks). Dvi draugės, jos yra dvynės, pakvietė mane į savo 20 gimtadienį (jos sako, kad jom 40 biggrin.gif). Sunkiai sekasi galvoti, kokią dovaną čia joms padarius. Aišku norisi padaryti, ką nors juokingo(prikolno), nes kai jos šypsosi yra pačios gražiausios. Tai vat, sugalvojau daug maž taip: ant tualetinio popieriaus užrašysiu visus žodzius, tekstą, ir viniosiu tą popierių ir jos skaitys kas parašyta. Parašysiu daug maž taip: Kadangi žinau, kad jums mokslai tikrai jau senai pabodę ir labai išvargino jus, tai dovanosių jums 365 dienų ir tiek pat naktų kelionę, bei keliauninkių rinkinukus. Kelionėje tikrai išalksit, tai ... (koks nors produktas, tada aš ta produktą dėsiu į du atskirus maišelius) pravers, ir t.t. ir t.t. na visokių linkmų dalykėlių (linksmų) galiausiai bus sukrauti "kelioniniai krepšeliai" ir galiausiai, jei juoksis, nors taip ir turetu būt: vitaminų pačios prisigaminot, dažniau šypsokitės, ir..beje, dvigubas... tualetinį popierių padedu ant žemės ir įvykdau dvigubą apkabinimą biggrin.gif tada: oooojjj! vos nepamiršau! tai gi bilietai! na ir tada vokelį paduosiu, kurio viduje 4 bilietėliai viešojo transporto, ir dar: beje, kad kelelis nedulkėtų, va jum.. ir šampano bonkę aplipintą saldainėm paduosiu. Toks trumpas aprašymas. Ką manot? Gal ką patartumėt?

Na manau ideja tikrai thumbup.gif . Man tai tikrai patiktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(feusini @ 2008 05 14, 22:22)

pritariu katuliukui drinks_cheers.gif tikrai originalu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(milarika @ 2008 05 15, 09:01)
O tokį fotoalbumą galit atspausti ir įrišti, kaip tikrą knygą. Tada močiutė galės parsinešti namo ir džiaugtis anūkėlės nuotraukomis kiek tik jai patinka. Juk močiutės neturi kompiuterių (dažniausiai) ir negali pasižiūrėti mūsų internetinių nuotraukų. verysad.gif

galima manau biggrin.gif mociutes nuotraukom labai dziaugiasi, o albumelis tikrai nudziugintu ne viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frutela @ 2007 04 20, 14:12)
o ka manot apie dovana 18 to gimtadienio proga 2litrini stiklaini saldainiu ivairiu???  ax.gif  masciau dar apie auksine zuvele. bet zinot kaip su ja... arba lb patix arba labai nepatix tik zinoma neparodys to. kad neuzkrauciau beda po to... juk ir vandeni keist ir sert ir valyt. o dar kox vanduo ten... priedo tam apvaliam nedideliam akvariumeli. nu vidutiniam. juk oro reikia zuvytei...  g.gif  tj vat.Padekit. matau lb kuribingos esat. smile.gif 4u.gif

Kaip tik man teko gauti auksine zuvyte per 18taji gimtadieni smile.gif Beprotiskai dziaugiausi, jau beveik 5 menesiai ji gyvena su manimi wub.gif
Atsakyti
Puikiu ideju pasisemiau is sito skyrelio, visiems originaliems zemai lenkiuosi 4u.gif clap.gif clap_1.gif bye1.gif thumb_yello.gif Prisirinkau nemazai ideju, beliks sudeti i didele deze ir smagiai pateikti drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 05 14, 14:24)
gal patartumet ir man ax.gif bus mano jubiliejus ir tuo pačiu švesim vestuvių savo 10-metį. svečių tarpe bus svočia,ir 2 pamergės iš tų vestuvių.norėčiau ką nors įdomaus simboliškai padovanoti.tik nežinau ką g.gif

nesulaukiau pasiūlymų,tai gal patarsit ar gerai būtų ax.gif svočiai padovanoti dideli dubenį su šaukštu-kad keptų pyragus ir į svečius kviestų,vienai pamergiai kuri gyvena kitam mieste ir nesenai teisės išlaikė-mašinytę-kad dažniau atvažiuotų,o dar kitai-kojines ilgas,kad žiemą būt nešalta ateit į svečius.ką manot,gal dar ką patartumet g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galite kokių įdėjų pasiūlyti. Greitai mano vyro brolio 25 gimtadienis, plius beveik tuo pat metu baigia jis savo magistro mokslus. bigsmile.gif Norisi kažką tokio padovanoti, kad ilgam prisimintų, o įdėjų nulis. blush2.gif Lauksiu pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 05 16, 08:39)
nesulaukiau pasiūlymų,tai gal patarsit ar gerai būtų ax.gif svočiai padovanoti dideli dubenį su šaukštu-kad keptų pyragus ir į svečius kviestų,vienai pamergiai kuri gyvena kitam mieste ir nesenai teisės išlaikė-mašinytę-kad dažniau atvažiuotų,o dar kitai-kojines ilgas,kad žiemą būt nešalta ateit į svečius.ką manot,gal dar ką patartumet g.gif

Man tai čiotkai sugalvojai dovanėles bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Reikia patarimo. Greitai musu "bosui" 32 metai, reikia duovanos suma apie 80lt, ka manot ka padovanoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alis @ 2008 05 17, 16:11)
Sveikutes. Reikia patarimo. Greitai musu "bosui" 32 metai, reikia duovanos suma apie 80lt, ka manot ka padovanoti?  g.gif

Na, manau, siuo atveju labiusiai tiktu gero vyno ar brendzio buteliukas...
Atsakyti