Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(Šelma @ 2008 05 06, 12:47)
Odinį botagėli iš sex šopo  biggrin.gif

lotuliukas.gif
paskui mane ir vaikysis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 04 28, 16:32)
šita idėja labai patiko, mano tėčio 50 greit ir mastau ką čia originalaus sugalvojus, o kas tas džokeris? blush2.gif

Na, kadangi ne LT gyvenu, maniau suprasit. Sakykim, tas, kuris i klausima turi atsakyt, bet nezino ar dvejoja del teisingo atsakymo, gali pasirinkti pagalba, tarkim, akm nors paskambint ar is publikos pagalbos paprasyt. Tikiuosi, suprantamai paaiskinau ax.gif
Atsakyti
Na stai, ka tik pervedziau uzstata vyro dovanai ...
Arteja musu 3 metu jubiliejus, tai nutariau padovanoti vyrui suoli su sparno kupolo parasiutu Kaune ... Kaina 240 Lt. Jam tai bus pirmas kartas ... Manau tikrai originali dovana ... smile.gif
Kadangi pati sokau ne karta, tai drasiai galiu rekomenduoti. Ispudziai nerealus ... smile.gif
Atsakyti
padėkit man, organizuojame klasės susitikimą po 10 metų ir reikia kažką auklėtojai nupirkti dovanų, gal kas patartumėte?
Atsakyti
Auklėtojai manau labai faina būtų jūs\ų dabartinių nuotraukų albumiukas biggrin.gif Su prierašu-ačiū, kad padėjote tapti tuo kuo esate wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 05 08, 11:30)
Auklėtojai manau labai faina būtų jūs\ų dabartinių nuotraukų albumiukas  biggrin.gif Su prierašu-ačiū, kad padėjote tapti tuo kuo esate  wub.gif

labai nebloga minti bet mūsųs visų mes nesurankiosime, kadangi visi po pasaulį išsibarstę esam. blink.gif
Atsakyti
Surašyk gramota-Petras, firmos direktorius-turi du vaikus...Saldainia, nuostabi mama, dievinanti keliones....Na tai kas jums rūpi šiandien, kuo esate šiandien..Bus daug nuoširdžiau nei eilinis servizas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2008 04 28, 11:02)

idomu... reikes gal pabandyti sesei padovanoti gimtadienio proga...
Atsakyti
Uošviui 65 metai bus ir kai psupratau darys kavinėje jubiliejų, tai gal kokių minčių turit ką padovanoti (simboliškai), nes tikriausiai vistiek pinigais duosim, bet prie stalo rei kir tosto ir kažkokiso dovanos (labai mėgsta žvejoti).
Atsakyti
na pavyzdžiui mano sesuo jaunesnė padarė mamai tokią dovaną: Turėjom mes tokį butelį labai labai gražų, stiklinį. Tai ji nusipirko tokių stiklui klijų spalvotų, kad piešt ant jo galėtum. Ir išpaišė vos ne visą piešinį ant to butelio. Labai graži dovana... O jai 12m. Tai dabar svetainėj ta vaza stovi ir visada gėlių pilna joje. cool.gif smile.gif
Atsakyti
gal patartumet ir man :ax: bus mano jubiliejus ir tuo pačiu švesim vestuvių savo 10-metį. svečių tarpe bus svočia,ir 2 pamergės iš tų vestuvių.norėčiau ką nors įdomaus simboliškai padovanoti.tik nežinau ką :hm
Atsakyti
mes su vyru irgi planuojam per dukros gimtadieni kazka idomaus padaryti: sumontuosim dukrytes pirmuju gyvenimo metu filmuka ir fotoalbuma, skirta perziurai DVD grotuvu smile.gif kai ateis seneliai, tikiuosi kad visiem patiks ir bus smagu prisiminti kaip dukrele augo thumbup.gif
Atsakyti