Labas, savaitgalį važiuojame į vyro pusbrolio jubiliejų, 30m. Neįsivaizduoju ką padovanot, gal turit minčių?
QUOTE(uolma @ 2008 04 28, 17:33)
Ką galima simboliškai padovanoti draugei išsilaikius teises, bet kad ir prikolna būtų
Galima butelį pienui
QUOTE(chruste @ 2008 04 30, 17:10)
Galima butelį pienui
O prie ko cia tas pieno butelys?
Merginos, kaip manot nebutu per kvaila 26 metu merginai padovanoti minksta zaisla asila su uzrasu ''Kad tai butu vienintelis asilas tavo gyvenime''? Na si ideja jau SM daug kartu girdeta. Tikriausiai, kad jaunesnems toki dalykeliai labiau? Ar jus normaliai i tai sureaguotumet? Man pats sumanymas super, tik galvoju ar jai tas minkstas zaislas po to neuzims tik vieta
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 30, 19:09)
Merginos, kaip manot nebutu per kvaila 26 metu merginai padovanoti minksta zaisla asila su uzrasu ''Kad tai butu vienintelis asilas tavo gyvenime''? Na si ideja jau SM daug kartu girdeta. Tikriausiai, kad jaunesnems toki dalykeliai labiau? Ar jus normaliai i tai sureaguotumet? Man pats sumanymas super, tik galvoju ar jai tas minkstas zaislas po to neuzims tik vieta
Aišku, kad tik vietą užims, ką ji su tuo asilu darys čia tik prikolas o šiaip, mano nuomone, jai nelabai tokia dovana, paaugliška labiau, nebent puikus humoro jausmas
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 30, 18:14)
O prie ko cia tas pieno butelys?
Na aš taip manau su ta mintim, kad reiks vietoj baltos pieną dabar gerti per balius Reiks taip ir padaryti.
QUOTE(uolma @ 2008 04 30, 20:34)
Na aš taip manau su ta mintim, kad reiks vietoj baltos pieną dabar gerti per balius Reiks taip ir padaryti.
Nesusipratele mat as Tikrai tuomet sauni ideja Nei daug kainuos, nei ieskot nereikia toli, o ir pigu juoko irgi uzteks
Papildyta:
QUOTE(saulevandeny @ 2008 04 30, 20:19)
Aišku, kad tik vietą užims, ką ji su tuo asilu darys čia tik prikolas o šiaip, mano nuomone, jai nelabai tokia dovana, paaugliška labiau, nebent puikus humoro jausmas
As ir taip galvoju O man tie visi maximiniai zaislai visai nepatinka, va zaislu planetose yra toki labai svelnuciai, isvaizdus. Stai tokie padoriai atrodo Taciau gal neverta pinigu suplot tik uz keliu minuciu juokeli Geriau ka nors geresnio padovanosiu
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 30, 19:09)
Merginos, kaip manot nebutu per kvaila 26 metu merginai padovanoti minksta zaisla asila su uzrasu ''Kad tai butu vienintelis asilas tavo gyvenime''?
Ir Maximoje ir Cipoline yra mazu asiliuku is Winnie the Pooh serijos, labai mielai atrodo, beje ir kainuoja ~ 10 lt, kaip prieda dovanai, manau idomiai bus
Mano vyras savo darbini automobili asiluku vadina, tai per vasario 14d. padovanojau jam su sirdute toki asiliuka i masina , labai patenkintas liko, ir bendradarbiai poksta iverino
QUOTE(Lamba @ 2008 05 02, 02:33)
Ir Maximoje ir Cipoline yra mazu asiliuku is Winnie the Pooh serijos, labai mielai atrodo, beje ir kainuoja ~ 10 lt, kaip prieda dovanai, manau idomiai bus
Mano vyras savo darbini automobili asiluku vadina, tai per vasario 14d. padovanojau jam su sirdute toki asiliuka i masina , labai patenkintas liko, ir bendradarbiai poksta iverino
Aciu uz info!
Smagiai sugalvojai
Papildyta:
Turiu labai linksmuole drauge, tai pagalvojau, kad per gimtadieni reikia jai kazko pokstingo prie dovanos Pasigrobiau ideja is SM. Padovanojau 23 (kiek jai metu suejo) tualetinio vienetus ir ipakavau i deze Jau kai pamate ta deze..tai kai issisiepe..po to pasakojo, sake mane kad ten KAZKAS ISPUDINGO taip ir buvo gimtadieni sventem jos sode, tai labai praktiska dovana gavosi, uzteks ilgam ten tualetinio o siaip padovojau viso kuno masaza, nes nieko gerenio nesugalvojau. O jai dabar metas kada isitempus, tai labai tiko ir patiko
Norejau pasiteiraut ar kas uzsakinejote cekius is http://www.laisvalaikiodovanos.lt/ ? ar laiku pristato ? gal kokiu nesusipratimu buvo? o gal galima 100 % pasitiket.... pasidalinkit ispudziais
Sveikos, patarkit ka orginalaus padovanoti treju vestuviu metiniu proga?
Zinau,kad reikia dovanoti kazka is odos,bet nenoriu nei dirzo ar pinigines,noriu ko nors orginalaus
Zinau,kad reikia dovanoti kazka is odos,bet nenoriu nei dirzo ar pinigines,noriu ko nors orginalaus
Odinį botagėli iš sex šopo