Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

Labas, savaitgalį važiuojame į vyro pusbrolio jubiliejų, 30m. Neįsivaizduoju ką padovanot, gal turit minčių?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 04 28, 17:33)
Ką galima simboliškai padovanoti draugei išsilaikius teises, bet kad ir prikolna būtų  g.gif

Galima butelį pienui doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chruste @ 2008 04 30, 17:10)
Galima butelį pienui  doh.gif  lotuliukas.gif

O prie ko cia tas pieno butelys? unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, kaip manot nebutu per kvaila 26 metu merginai padovanoti minksta zaisla asila su uzrasu ''Kad tai butu vienintelis asilas tavo gyvenime''? Na si ideja jau SM daug kartu girdeta. Tikriausiai, kad jaunesnems toki dalykeliai labiau? g.gif Ar jus normaliai i tai sureaguotumet? unsure.gif Man pats sumanymas super, tik galvoju ar jai tas minkstas zaislas po to neuzims tik vieta biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 30, 19:09)
Merginos, kaip manot nebutu per kvaila 26 metu merginai padovanoti minksta zaisla asila su uzrasu ''Kad tai butu vienintelis asilas tavo gyvenime''? Na si ideja jau SM daug kartu girdeta. Tikriausiai, kad jaunesnems toki dalykeliai labiau? g.gif Ar jus normaliai i tai sureaguotumet? unsure.gif Man pats sumanymas super, tik galvoju ar jai tas minkstas zaislas po to neuzims tik vieta biggrin.gif  doh.gif

Aišku, kad tik vietą užims, ką ji su tuo asilu darys doh.gif čia tik prikolas cool.gif o šiaip, mano nuomone, jai nelabai tokia dovana, paaugliška labiau, nebent puikus humoro jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 30, 18:14)
O prie ko cia tas pieno butelys? unsure.gif  lotuliukas.gif

Na aš taip manau su ta mintim, kad reiks vietoj baltos pieną dabar gerti per balius thumbup.gif Reiks taip ir padaryti.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 04 30, 20:34)
Na aš taip manau  su ta mintim, kad reiks vietoj baltos pieną dabar gerti per balius  thumbup.gif Reiks taip ir padaryti.

Nesusipratele mat as biggrin.gif doh.gif Tikrai tuomet sauni ideja bigsmile.gif Nei daug kainuos, nei ieskot nereikia toli, o ir pigu smile.gif juoko irgi uzteks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulevandeny @ 2008 04 30, 20:19)
Aišku, kad tik vietą užims, ką ji su tuo asilu darys  doh.gif  čia tik prikolas  cool.gif  o šiaip, mano nuomone, jai nelabai tokia dovana, paaugliška labiau, nebent puikus humoro jausmas  rolleyes.gif

As ir taip galvoju g.gif O man tie visi maximiniai zaislai visai nepatinka, va zaislu planetose yra toki labai svelnuciai, isvaizdus. Stai tokie padoriai atrodo smile.gif Taciau gal neverta pinigu suplot tik uz keliu minuciu juokeli unsure.gif Geriau ka nors geresnio padovanosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 30, 19:09)
Merginos, kaip manot nebutu per kvaila 26 metu merginai padovanoti minksta zaisla asila su uzrasu ''Kad tai butu vienintelis asilas tavo gyvenime''?

Ir Maximoje ir Cipoline yra mazu asiliuku is Winnie the Pooh serijos, labai mielai atrodo, beje ir kainuoja ~ 10 lt, kaip prieda dovanai, manau idomiai bus mirksiukas.gif
Mano vyras savo darbini automobili asiluku vadina, tai per vasario 14d. padovanojau jam su sirdute toki asiliuka i masina blush2.gif , labai patenkintas liko, ir bendradarbiai poksta iverino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 05 02, 02:33)
Ir Maximoje ir Cipoline yra mazu asiliuku is Winnie the Pooh serijos, labai mielai atrodo, beje ir kainuoja ~ 10 lt, kaip prieda dovanai, manau idomiai bus  mirksiukas.gif
Mano vyras savo darbini automobili asiluku vadina, tai per vasario 14d. padovanojau jam su sirdute toki asiliuka i masina  blush2.gif , labai patenkintas liko, ir bendradarbiai poksta iverino  thumbup.gif

Aciu uz info! bigsmile.gif

Smagiai sugalvojai rolleyes.gif 4u.gif
Papildyta:
Turiu labai linksmuole drauge, tai pagalvojau, kad per gimtadieni reikia jai kazko pokstingo prie dovanos smile.gif Pasigrobiau ideja is SM. Padovanojau 23 (kiek jai metu suejo) tualetinio vienetus ir ipakavau i deze smile.gif Jau kai pamate ta deze..tai kai issisiepe..po to pasakojo, sake mane kad ten KAZKAS ISPUDINGO biggrin.gif taip ir buvo biggrin.gif biggrin.gif gimtadieni sventem jos sode, tai labai praktiska dovana gavosi, uzteks ilgam ten tualetinio biggrin.gif o siaip padovojau viso kuno masaza, nes nieko gerenio nesugalvojau. O jai dabar metas kada isitempus, tai labai tiko ir patiko smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Norejau pasiteiraut ar kas uzsakinejote cekius is http://www.laisvalaikiodovanos.lt/ ? ar laiku pristato ? gal kokiu nesusipratimu buvo? o gal galima 100 % pasitiket.... pasidalinkit ispudziais smile.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkit ka orginalaus padovanoti treju vestuviu metiniu proga?
Zinau,kad reikia dovanoti kazka is odos,bet nenoriu nei dirzo ar pinigines,noriu ko nors orginalaus ax.gif
Atsakyti
Odinį botagėli iš sex šopo biggrin.gif
Atsakyti