Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

[CODE]
QUOTE(AGFA @ 2007 06 05, 08:53)
...pasinaudojau ir aš vienos mamos patarimu ir surengiau labai brangiam žmogui šventę.....Sakė kad jau galvojo kad niekas daugiau nenustebins gyvenime....bet ką pridyrbom su kolektyvu...tai ojojoi.....
Kaip pavyzdį; ....padarėm puošnią dėžę, prikrovėm dovanų, ant viršaus balionu, liepėm pačiai traukti ir skaityti.... doh.gif  Dovanos buvo juokingos ir su prierašu.....pvz. kaliošai- dovanojam tau batus, kad skubėtum pas vaikus.....Saulės skėtis -Labas. Nuvažiavau laimingai. Bučiuoju. Tavo stogas. Pirkom žaislą asilą-kad tai būtų vienintelis asilas tavo gyvenime... Šampo butelis- alkoholis plečia ne tik ryšius, bet ir kraujagysles. Skilandį - liūdesio nepaskandinsi. Liūdesys moka plaukt. Nu žodžiu daug buvo ir labai fainai..... thumbup.gif  thumbup.gif

Labai patiko
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 04 20, 20:09)
sveikos merginos wink.gif aš su tokiu gan įdomiu klausimu,gal žinote iš kur būtų galima gauti tokią šluotą kur kiemus valytojos šluoja? ax.gif  lotuliukas.gif

Manau "Senukuose" tikrai turėtų būti rolleyes.gif
Atsakyti
prisiskaiciau SM ideju, tai ieskau zmogaus, kas galetu atspausdinti mini knygute ar mini zurnaliuka (mazdaug delno dydzio).

Ideja tokia:

Tiesiog noriu surinkti toki rinkinuka Pvz kaip jau buvo mineta " X priezastys del ko tave myliu". tiesiog atverti puslapi - viena priezastis, sekantis puslapis - kita.Is viso butu apie 20-30.kai kuriuose puslapiuose reiketu ideti sumazintas nuotraukeles.

Sito staigmenos-dovanos man reikia iki 05 20

Gal pazistat ka nors kas galetu pagelbeti su siuo uzsakymu. 4u.gif

su konkreciais pasiulymais prasau i az
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2008 04 25, 12:08)
prisiskaiciau SM ideju, tai ieskau zmogaus, kas galetu atspausdinti mini knygute ar mini zurnaliuka (mazdaug delno dydzio).

Ideja tokia:

Tiesiog noriu surinkti toki rinkinuka Pvz kaip jau buvo mineta " X priezastys del ko tave myliu". tiesiog atverti puslapi - viena priezastis, sekantis puslapis - kita.Is viso butu apie 20-30.kai kuriuose puslapiuose reiketu ideti sumazintas nuotraukeles.

Sito staigmenos-dovanos man reikia iki 05 20

Gal pazistat ka nors kas galetu pagelbeti su siuo uzsakymu. 4u.gif

su konkreciais pasiulymais prasau i az

Ieskom smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mano draugas yra ikures foto studija kur daro ivairias nuotraukas ant kokio tik nori pavirsiaus.nzn,gal kam patiks,pasiziurekit http://www.in-usu.lt/?Pagrindinis
Atsakyti
Sveikos!
Kazkur temos vidury skaiciau, akd kazkas iesko ideju tevu 30-oms vestuviu metinems. Jos vadinamos perlinem, kaip jau mineta. Neturejau pinigu tikriems perlams, tad isviriau perlines kruopas, kol suminkstejo, suveriau jas ant siulo ir padariau kiekvienam po papuosala.
Kadangi mano tevu ziedai kazkada suejo mamos dantu statymui, nusprendem su seserim padovanoti naujus vestuvinius ziedus; padariau mamai nuometa, teciui juoda skraiste. Mano tevai siaip planavo su mamos seserim ir jos vyru susidet ir svest, bet mes suplanavom siek tiek anksciau jiems surengt baliu, bet prisidengem, kad svenciam sesers vyro gimtadieni. Patalpa jau buvom uzsake su pirtim ir baseinu. Mano tevai nezinojo, kad ir as atvyksiu i ta baliu (gyvenu uzsieny), buvo ir kiti sveciai slapcia sukviesti, bet buvom paslepti.
Sale buvo ispuosta, specialus romantiskas papuosimas buvo paciam baseine - plaukiojancios zvakutes, balionai, ciuzinys su igaubimais, kuriuose buvo istatytos zvakes (tam tikras altorius)
Taigi, tevai is pradziu tikrai mane, kad jie atvyko i zento gimtadieni. Mano teta, kuri padejo viska organizuot, irgi dalyvavo, oficialiai. Ji tevus prikalbejo persirengt, t.y. uzsideti maudymosi kostiumelius. Kol jie persirenginejo, visi VIP sveciai islindo is sleptuves, as irgi biggrin.gif Mano mama, kai mane pamate, is pradziu pagalvojo, kad mato vaiduokli, tetis is karto stvere ir apsuko mane ratu biggrin.gif Kai mama suvoke, kad tai is tikruju as, vos is koju neisvirto, apsiverke. Tada papuosem tevus, ja nuometu, o ji skraiste. Paskui prasidejo oficiali baliaus dalis: mano teta buvo paruosusi sekmingai vykstancio vedybinio gyvenimo "Diplomus", kuriuose tam tikri duoti uzdaviniai, egzaminu rezultatai buvo nuzymeti balais. Pvz.: sumanios zmonos privalumai - visas vyro kiesenes iki paskutinio cento iskrapstyt 10 balu; supratingo vyro privalumai - visa laika i zmonos pasakojima "klausantis" ir negirdeti atsakyti galvos linkciojimu 10 balu; ir t.t.. thumbup.gif
Kai buvo isdalinti diplomai, perskaiciau ir as savo kalba. Papasakojau visiems dalyviams, kokiomis aplinkybemis buvo susituokta, trumpas gyvenimo atpasakojimas iki siu dienu su mano ir mano sesers i ju gyvenima isiterpimu biggrin.gif
Po situ kalbu perejom prie tikros ceremonijos - vestuviniu ziedu iteikimu, bet ne siaip, o jie buvo is naujo "sutuokti". Vestuvinius ziedus pritvirtinom prie vieno is balionu baseine, tetis turejo juos surasti ir atnesti, tuomet, pusiau rimtai, pusiau juokais (na, jiems reikejo nerimtus isakus pazadeti vienas kitam). Mano tetis visa laika turejo mano mama laikyti, nes jai is susijaudinimo keliai linko. Kai buvo suzieduoti, jiems buvo uzdeti antrankiai, kad liktu visa vakara vienas prie kito surakinti lotuliukas.gif O tada jau jiems leista islipti is baseino. JIems buvo iteiktos dovanos nuo jiems kviestu sveciu. Visi liko suzaveti, ypac tie tie,kurie is tikruju atvyko i mano sesers vyro gimtadieni, nes jie aplamai nieko nezinojo.
Kodel jie buvo butent vandeny sutuokti? Tai buvo pagrista, kad vanduo nuo seno laikomas tyrumo ir svaros bei vaisingumo simbolis. Taigi, jie buvo is naujo tyrai sutuokti biggrin.gif

O dabar planuoju tecio 60-meciui kazka planuoti, manau, jau kai ka zinau. Planuoju jam tam tikra kviza padaryti is jo praeities, tipo, patikrint, ar jo atmintis dar gera rolleyes.gif Uz klaidinga atsakyma tures medicina gerti - gaus snapso is saukstelio gerti, pries tai uzrisim seilinuka, ant kurio bus parasyta "60". Taciau, jei per daznai klaidingai atsakys, gales pasirinkti - gerti snapsa ar atlikti tam tikra uzduoti. Jei kokio nors klausimo atsakymo nezinos, gales pasinaudoti bet kuriuo metu dzokeriu. Jei ir dzokeris neteisingai atsakys, jo laukia ta pati "bausme". Taip bus ir sveciai itraukti i si zaidima. Jei tetis teisingai atsakys, sugalvojau smulku paskatinima: smulkias praktiskas dovaneles, kurias jis gales bet kuriuo metu panaudoti, pvz. sokoladas, kad pasaldintu kasdienybe; alaus buteli, kad atsipalaiduotu po sunkios darbo dienos ir t.t..
Mastau ir apie tam tikrus zaidimus, kurie suburtu visus svecius mirksiukas.gif Ziuresim, kaip gausis bigsmile.gif
Atsakyti

O dabar planuoju tecio 60-meciui kazka planuoti, manau, jau kai ka zinau. Planuoju jam tam tikra kviza padaryti is jo praeities, tipo, patikrint, ar jo atmintis dar gera rolleyes.gif Uz klaidinga atsakyma tures medicina gerti - gaus snapso is saukstelio gerti, pries tai uzrisim seilinuka, ant kurio bus parasyta "60". Taciau, jei per daznai klaidingai atsakys, gales pasirinkti - gerti snapsa ar atlikti tam tikra uzduoti. Jei kokio nors klausimo atsakymo nezinos, gales pasinaudoti bet kuriuo metu dzokeriu. Jei ir dzokeris neteisingai atsakys, jo laukia ta pati "bausme". Taip bus ir sveciai itraukti i si zaidima. Jei tetis teisingai atsakys, sugalvojau smulku paskatinima: smulkias praktiskas dovaneles, kurias jis gales bet kuriuo metu panaudoti, pvz. sokoladas, kad pasaldintu kasdienybe; alaus buteli, kad atsipalaiduotu po sunkios darbo dienos ir t.t..
Mastau ir apie tam tikrus zaidimus, kurie suburtu visus svecius mirksiukas.gif Ziuresim, kaip gausis bigsmile.gif
[/quote]

šita idėja labai patiko, mano tėčio 50 greit ir mastau ką čia originalaus sugalvojus, o kas tas džokeris? blush2.gif
Atsakyti
MANO NUOMONE JEI DOVANA ARTIMAM ZMOGUI - TAI JI IR TURI BUTI L.ASMENISKA, "PRIKOLNA", ORIGINALI, JEI SVETIMAM TAI SOLIDI.
Atsakyti
Ką galima simboliškai padovanoti draugei išsilaikius teises, bet kad ir prikolna būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 04 28, 17:33)
Ką galima simboliškai padovanoti draugei išsilaikius teises, bet kad ir prikolna būtų  g.gif

draudima biggrin.gif arba gelbėjimosi ratą tongue.gif
Atsakyti
Na, neseniai mano viena drauge pakviete i gimtadeni ir paprase, kad geriau dovanas gauti pinigais, mat tauposi ir nori pirkti didesni daikta.

Tai visi einantys susimeteme pinigus ir iskeitem juos i monetas po 1 lt. Nupirkom kokoso riesuta ir ji isvale suberem ten monetas, paskui uzklijavom su superglue. Nupurskem auksu ir gavosi smagi dovanele:)

Taip pat turiu pazistama, kuri apneria monetas lininiu siulu ir padaro kolje. Kiek metu, tiek lt. Visai orignalu!:)

thumbup.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti ir as savo ideja, perskaiciau visa foruma ir si bei ta perdarius gavosi visai nieko. buvom vien merginos kadangi tema buvo laisvo elgesio ir gatvines merginos tai visa dovana iviniojom i laikrascius. viduje buvo pliusinis asilas su rasteliu "lai buna tai vienintelis asilas tavo gyvenime", lupdazis, kad butu pati graziausia, naktiniai padeveti, bet silkiniai smile.gif, prezervatyvu pakelis, kad butu saugi, dezute nuo ziedo su rasteliu vidui, kad "deja neturim pinigu ziedams, bet labai ja mylim", cd su erotiniu filmu - "kad aistra neisblestu", po to dar iteikem "moters knyga" kurioje daug patarimu, kaip dresuoti, prijaukinti islaikyti vyrus, kuom moteris pranasesne ir t.t. nu jubiliate tai labai buvo patenkinta

o dabar arteja krikstamotes 50, tai susimetem ant cekio i spa proceduras, bet norisi kazko ir prikolno dar salia, gal kas patarsit???
Atsakyti