Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(mama_inga @ 2008 04 15, 09:02)
puiki dovana thumbup.gif su vyru irgi esam nešę tokią, tik truputį kitokio stiliaus - tie stikliukai keptuvėj biggrin.gif ir buvo tikrai gera reakcija thumbup.gif

thumbup.gif keptuvė irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2008 04 02, 13:45)
Nepyk, bet galima savo firmą taktiškiau reklamuoti  ax.gif

Teko,Vilniuje tongue.gif

p.s. čia apie smagias dovanas.lt ax.gif (biskį ne tą žinutę nucitavau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayja: 15 balandžio 2008 - 15:07
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 14, 22:48)
user posted image

šiandien padovanojom uošviui  biggrin.gif  tik stikliukų nespėjau visų sudėt  biggrin.gif
Tas skambutis prikolnas  lotuliukas.gif

o mes tai tokią gavom-tik į sodą vežt.nemegstu namų apkraut bezdeliuškem schmoll.gif
Atsakyti
labai originaliu dalyku yra prekybos centre PUPA, cia pilaiteje bigsmile.gif atsidare tokia parduotuve, galvosukiai ar kaip ten g.gif tai manau, kad ten visiems galima rasti gan originalia dovanele biggrin.gif ir maziems ir dideliems, nelabai spejau viska apziureti, nes mazius labai jau kaprizingas buvo, bet kiek maciau tikrai yra geru galvosukiu thumbup.gif viena MB net bande, tai vos isvilkau is parduotuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(posa @ 2006 11 29, 01:40)
radau vietele, kur galima rasti idomiu dovanu ideju !  thumbup.gif
http://www.asmeniska.lt/
gal kam pravers...  4u.gif

Va cia ai suuuuuper bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Ilgai kankinausi, ieskojau sesei dovanos... doh.gif O cia uzejusi - nebezinau kuria ideja rinktis... Liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 14, 22:45)
Ka originalaus dovanojat teciams gimtadenio proga g.gif Kvepalai, laikrodis, pinigine-man toki nusistoveje dalykai... doh.gif Labai sunku isrinkti kazka saunaus. Mastau apie koki kupona (jei tokiu buna) masinai nuplauti biggrin.gif

esam dovanoje pizama, ceki i SPA centra abiems kartu su mama thumbup.gif
Papildyta:
vis mastau ka nupirkti 25 metu bachuriukui? mastau.gif vaikinas, praktiskai turintis viska, ir 100 lt jo nenustebinsi doh.gif todel reiketu kazko originalaus ax.gif
gimtadienis bus svenciamas klube smile.gif

gal patars kas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 14, 23:48)
user posted image

šiandien padovanojom uošviui  biggrin.gif  tik stikliukų nespėjau visų sudėt  biggrin.gif
Tas skambutis prikolnas  lotuliukas.gif

jegine dova manu ypac tinka vyresnio amziaus vyrams zadu pe tevo gimtadieni padovanoti toky yra knyga tokia fleskute ideta ir stoparikas i tokia knyga. bet nmyga tai stoa stora. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(astuškinas @ 2008 04 08, 17:07)
o aš turiu tokią labai galima pavadinti išrankią draugę.. doh.gif  "prikolų" ji nelabai supranta,tai galvojam gal nupirkti kokią grandinėlę ar auskarus o juos įpakuot į lobių skrynelę (paimt skrynelę pripilt smėlio,akmenukų,kriauklių gintarų,litų ir t.t.)
Ar labai banalu?
18-tas gimtadienis,norisi kažko originalaus,bet rizikuot nesinori..gal susidūrėt kuri su tokia problema? verysad.gif

tikria nemanau kad bus banalu. man banalu baltas vokelis ir puokste gelyciu tai ja idovanoji vokely tai bent jau reikai ji isgrazinti graziai. o ne balta atnesu ir paduodu
Atsakyti
As radau dar tokia svetaine http://www.printshop.lt/lt/
ir tokiu sokolado ideju http://www.chocolife.lt/
Gal kam pravers blush2.gif
Atsakyti
Yra tekę draugei dovanoti tokią dovaną.Į išskobtą melioną, padarėm vaisių salotų su jogurtu. Paslepėmė išgraviruotą arbatinį šaukštelį. "Uždarėmė" melioną ir aprišome didžiuliu kaspinu ax.gif atrodė ganėtinai įspūdingai 4u.gif Žinoma galima paslėpti ir ką nors kita,tik gal reikėtų vengti labai smulkių dovanų- dar prarys netyčia g.gif

O šiemet turėjau sumanymą padovanoti spalvotą, linksmą skėti. Idėjos pilnai įgyvendinti nepavyko,nes neradau tokio kokio ieškojau. Na, bet juk svarbiausia geri norai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 14, 21:08)
padovanosim tiek geliu kiek mums metu ir pasakysim - ''Aciu, kad tiek metu esi mano mama'' smile.gif

labai gražu user posted image
Atsakyti
sveikos merginos wink.gif aš su tokiu gan įdomiu klausimu,gal žinote iš kur būtų galima gauti tokią šluotą kur kiemus valytojos šluoja? ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 04 20, 20:09)
sveikos merginos wink.gif aš su tokiu gan įdomiu klausimu,gal žinote iš kur būtų galima gauti tokią šluotą kur kiemus valytojos šluoja? ax.gif  lotuliukas.gif

tikrai tokią mačiau pirkti sodininkų parduotuvėje Eišiškių plente. arba važiuojant link Varėnos kelkraštyje žmonės padavinėja.
Atsakyti