Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(moksleive @ 2008 04 13, 12:16)
sveikuciai gal galetumete patarti ka draugei padovanoti 16-likto gimtadienio proga
noretusi kazko paprasto,grazaus,orginalaus g.gif

O temą skaitei? daug idėjų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
skaiciau,bet to kazko neradau as g.gif tad pati kibau i darba ir darau dabar
Atsakyti
Tai papasakok ka darai gossip.gif
Atsakyti
labuka, ir as noreciau paprasyti bent jau nukreipti mintis teisingu keliu, po geros sav. svesim drauges gimtadieni, vienos panos. rimta dovana bus, bet va sumastem, kad reikia ir kazko selmisko. Drauge issiskyrusi, turi vaikuti ir juokauja, kad normaliu vyru tikriausiai nera. tai sakau gal kokia knyga jai padaryt, kaip atpazinti gera vyra ar kazka panasaus... norejom berniuka pasikviest, kad pasoktu, bet nzn is kur toki gauti blush2.gif
labai prasau, padekit ka nors sumastyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bauzione @ 2008 04 14, 15:15)
labuka, ir as noreciau paprasyti bent jau nukreipti mintis teisingu keliu, po geros sav. svesim drauges gimtadieni, vienos panos. rimta dovana bus, bet va sumastem, kad reikia ir kazko selmisko. Drauge issiskyrusi, turi vaikuti ir juokauja, kad normaliu vyru tikriausiai nera. tai sakau gal kokia knyga jai padaryt, kaip atpazinti gera vyra ar kazka panasaus... norejom berniuka pasikviest, kad pasoktu, bet nzn is kur toki gauti  blush2.gif
labai prasau, padekit ka nors sumastyt    ax.gif

Sveika. Cia forume kazkada paskaiciau nebloga ideja-padovanoti minksta zaisla asila ir pasakyti-linkime, kad tai butu vienintelis asilas tavo gyvenime thumbup.gif O va kaip tik tiktu, kai neturi vaikino siuo metu 4u.gif Zaislu minkstu siais laikais gausybe ispudingu, o jis po to butu geras zaisliukas vaikuciui mirksiukas.gif Manau toki juokeli ne viena galima padovanoti, labai linksma biggrin.gif

Savaitgali buvo mano drauges gimtadienis, tai prie dovanos nupirkom papuosalu dezute ir idejom lapeli su uzrasu ''Noretume Tau padovanoti visus pasaulio papuosalus, deja, tokios galimybes neturime. Su gimimo diena smile.gif''
Sia ideja irgi is forumo pasigriebiau, oi buvo juoko lotuliukas.gif Nes ji is kitu draugu gavo dovanu grandinele ant kaklo ir apyranke lyg, tai jau kai pamate papuosalu dezute sako oi man papuosalu metai bus... nu sakes, prisijuoke po to biggrin.gif
Atsakyti
as ir perverciau foruma, ideju yra tik labi jau sunku issirinkti tinkamiausia blush2.gif
Atsakyti
Na ideju tikrai cia labai daug geru thumbup.gif Arteja mano drauges jubiliejus,tai jau renkuosi po biski ax.gif net sunku issirinkti is tokios gausybes smile.gif saunuoles mamytes 4u.gif labai isradingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ideju tai tikrai gausu pas jus thumbup.gif

tai vat ir man reikia kazka sumastyti ka padovanojus.neisirenku is ideju ir siaip gal ka idomesnio pasiulysit rolleyes.gif g.gif
kita savaite yra mamos gimtadienis tai norisi kazka originalesnio padovanot (o ne banaliai iteik pvz grandinele) ir jos brolio gimtadienis yra,tarp ju tik dienos skirtumas (aisku metai daugiau skiriasi biggrin.gif ) g.gif
Atsakyti
tinginiuke man primine, kad ir mamos diena arteja smile.gif siaip yra atskira tema tam, bet manau ir cia diskutuot ''i tema'' smile.gif tai mes su broliu isrinkome savo geriausia foto ir siuo metu mus piesia tokia dailininke-megeja. ireminsiu i remeli koki kad prie namu interjero derintusi ir manau tai bus silta dovanele wub.gif bei velgi pasigriebiau ideja is forumo-padovanosim tiek geliu kiek mums metu ir pasakysim - ''Aciu, kad tiek metu esi mano mama'' smile.gif Na sitas forumas yra thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ka originalaus dovanojat teciams gimtadenio proga g.gif Kvepalai, laikrodis, pinigine-man toki nusistoveje dalykai... doh.gif Labai sunku isrinkti kazka saunaus. Mastau apie koki kupona (jei tokiu buna) masinai nuplauti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

šiandien padovanojom uošviui biggrin.gif tik stikliukų nespėjau visų sudėt biggrin.gif
Tas skambutis prikolnas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 14 balandžio 2008 - 21:48
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 14, 21:48)
user posted image

šiandien padovanojom uošviui  biggrin.gif  tik stikliukų nespėjau visų sudėt  biggrin.gif
Tas skambutis prikolnas  lotuliukas.gif

puiki dovana thumbup.gif su vyru irgi esam nešę tokią, tik truputį kitokio stiliaus - tie stikliukai keptuvėj biggrin.gif ir buvo tikrai gera reakcija thumbup.gif
Atsakyti