Fantastinė idėja su višta. Aš tai taip nesugalvočiau.
Vieno draugo gimtadienis buvo tądien kai Žalgiris žaidė(čia prieš savaitę), tai šalmą jam padovanojo su Žalgirio logotipu(akropolyje sakė, kad pirko) ir į kaboką nusivedė krepšinio žiūrėti, o ten jau visa chebra buvo užsisakiusi staliuką. Sakė, kad labai smagu buvo. Kas svarbiausia Žalgirio fanui - Žalgiris laimėjo. Po to dar jam tortą atnešė su 30 žvakučių. Faina.
Mano vienas draugas labai įdomias dovanas dovanojo - savo rankdarbius, na, bet čia dar ir sugebėti reikia padaryti.
Daug metų su vyru dovanojom vienas kitam nesąmones. Šiemet, galvoju, užsakysiu kruizą Klaipėda - Juodkrantė - Nida. Padarysiu siurprizą. Pasiūlysiu per jo gimtadienį persikelti į smiltynę dviese vyniuko išgerti ir įsisodinsiu į laivelį. Vis bus įdomiau, nei paprastai įNidą nuvažiuoti. Nesu dar mariomis taip plaukusi.
Papildyta:
QUOTE(masumi @ 2007 12 27, 13:54)
Bet juk neidomu kiekviena gimtadieni organizuoti, ir drauges zino, kad jis bus suorganizuotas ir priranti prie to
Man buvo draugai suorganizave gimtadienio svente, net nenutokiau, kaip nustebau....
ir kaip smagu..
Kazkada organizavau draugui gimtadieni, pas ji pati namie
isivaizduojat? ir nieko nesuprato
sukvieciau draugus kuriu nesitikejo, is vaikystes geriausius draugus ir pan, buvo tooooks priblokstas
Paauglystėje mūsų kompanijose buvo įprasta gimtadieniai - siurprizai, bet tai jau buvo ne siurprizai, ne visivne žinojom, kad draugai kažką darys. Maždaug, pakvies kažkur eiti, tu ateisi, o ten visi susirinkę bus.
Mes savo draugelį sugalvojome apgauti. Iš anksto su mama sutrėme, kad leis mum daryti vakarėlį tokiam mažam namely jų gyvenamojo namo kieme(buvo ten toks nuomojamas), kuriame dažnai tūsavodavome, o kol draugai ruošė stalą, mes pas tą draugą namie sėdėjom(atkreipėm jo dėmesį, kad pro langą nieko nepamatytų). Buvo šiek tiek nusiminęs draugas, kad tik dviese atėjome, tiesa, atnešėme gėlyčių, mažą dovanytę, bet jokio tūso, kaip buvo įprasta, nieko nedarėm. Kažkaip besėdint pasiūliau eiti į tą namelį, atseit parkyti(nes tada dar nuo tėvų tai slėpėme). Būtumėt matę jo veidą, kai įėjus į namelį jis pamatė 100 degančių žvakių, visus visus draugus ir daug senų pažįstamų, taip pat nuklotą stalą. Buvo sužavėtas, nes šikti mane pasiuntė