Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(Sandruciux @ 2008 02 24, 17:13)
Maciau kaip draugei padovanojo draugas tokia pakankamai originalia dovanele, kuria galima tiesiog ekspromtu padovanoti. I remeli idedami 7 bankotai po 10Lt ir kiekvienas berods perlenkiamas, tai taip gaunasi vaizdas, kad matosi 1 000 000 thumbup.gif Atrodo kaip milijonas, o buna is tikruju 7 bankotai po 10Lt, na manau supratot cool.gif Siaip seniai sia ideja buvau girdejus, gal zinote ir jus. Ir zodziu, taip tikrai gan idomiai atrodo smile.gif Plius pasake tokius zodelius: Del Taves as viska galiu, net milijona pagrobti thumbup.gif

Šitą idėją pasivogiau iš vestuvinių dovanų skyrelio ir nešėm draugams per vestuves. Iš tu dešimtinių sudėtas 1000 000 ir apačioj parašyta "pirmąjį milijoną mes jums dovanojame, o kitus linkime užsidirbti patiems"
Atsakyti
Neprisimenu ar rašiau ar ne. Nešėm vienam draugui dovanų vištą, kuri deda auksinius kiaušinius. Višta buvo pliušinė, o su kiaušiniais padariau taip: pradūriau kiaušinyje dvi skylutes vienam gale ir kitam ir išpūčiau visą jo turinį. tada tuos tuščiavidurius kiaušinius išploviau ir išdžiovinau, ( o iš turinio iškepiau vyrui kiaušinienę) Kai tie kiaušiniai išdžiūvo tada vieną skylutę biškutį padariau didesnę, kad tilptų susukti pinigai. Tuos kiaušinius apipurškiau auksiniais dažais, tokiais iš flakonėlio. Dažai nudžiūvo, juos sudėjau į pintą padėkliuką, taip kad tų didesnių skylučių, pro kurias kišau pinigus nesimatytų, ant kiaušinių uždėjau vištą ir padovanojom.
Atsakyti
Fantastinė idėja su višta. Aš tai taip nesugalvočiau.
Vieno draugo gimtadienis buvo tądien kai Žalgiris žaidė(čia prieš savaitę), tai šalmą jam padovanojo su Žalgirio logotipu(akropolyje sakė, kad pirko) ir į kaboką nusivedė krepšinio žiūrėti, o ten jau visa chebra buvo užsisakiusi staliuką. Sakė, kad labai smagu buvo. Kas svarbiausia Žalgirio fanui - Žalgiris laimėjo. Po to dar jam tortą atnešė su 30 žvakučių. Faina.
Mano vienas draugas labai įdomias dovanas dovanojo - savo rankdarbius, na, bet čia dar ir sugebėti reikia padaryti.
Daug metų su vyru dovanojom vienas kitam nesąmones. Šiemet, galvoju, užsakysiu kruizą Klaipėda - Juodkrantė - Nida. Padarysiu siurprizą. Pasiūlysiu per jo gimtadienį persikelti į smiltynę dviese vyniuko išgerti ir įsisodinsiu į laivelį. Vis bus įdomiau, nei paprastai įNidą nuvažiuoti. Nesu dar mariomis taip plaukusi.

Papildyta:
QUOTE(masumi @ 2007 12 27, 13:54)
Bet juk neidomu kiekviena gimtadieni organizuoti, ir drauges zino, kad jis bus suorganizuotas ir priranti prie to biggrin.gif
Man buvo draugai suorganizave gimtadienio svente, net nenutokiau, kaip nustebau.... blink.gif  ir kaip smagu..
Kazkada organizavau draugui gimtadieni, pas ji pati namie  biggrin.gif  isivaizduojat? ir nieko nesuprato biggrin.gif sukvieciau draugus kuriu nesitikejo, is vaikystes geriausius draugus ir pan, buvo tooooks priblokstas smile.gif

Paauglystėje mūsų kompanijose buvo įprasta gimtadieniai - siurprizai, bet tai jau buvo ne siurprizai, ne visivne žinojom, kad draugai kažką darys. Maždaug, pakvies kažkur eiti, tu ateisi, o ten visi susirinkę bus.
Mes savo draugelį sugalvojome apgauti. Iš anksto su mama sutrėme, kad leis mum daryti vakarėlį tokiam mažam namely jų gyvenamojo namo kieme(buvo ten toks nuomojamas), kuriame dažnai tūsavodavome, o kol draugai ruošė stalą, mes pas tą draugą namie sėdėjom(atkreipėm jo dėmesį, kad pro langą nieko nepamatytų). Buvo šiek tiek nusiminęs draugas, kad tik dviese atėjome, tiesa, atnešėme gėlyčių, mažą dovanytę, bet jokio tūso, kaip buvo įprasta, nieko nedarėm. Kažkaip besėdint pasiūliau eiti į tą namelį, atseit parkyti(nes tada dar nuo tėvų tai slėpėme). Būtumėt matę jo veidą, kai įėjus į namelį jis pamatė 100 degančių žvakių, visus visus draugus ir daug senų pažįstamų, taip pat nuklotą stalą. Buvo sužavėtas, nes šikti mane pasiuntė biggrin.gif
Atsakyti
Su vista kazkas fantastisko!
Kur apie Zalgiri rasete irgi super. Isvis manau, kad kai draugai del taves stengiasi, kazka ruosia, bando atrasti originalias idejas, idomu pasveikinimo buda - yra kazkas nuostabaus... wub.gif Juk gimtadienio diena kiekvienam is musu nera siaip sau diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 24 vasario 2008 - 19:20
QUOTE(mylima2007 @ 2008 02 04, 21:39)
aš tai esu jau dovanojus, ir dabar planuoju vėl padovanot dovanėlę. kažkaip pilnametystės proga normaliai...

buvo:
į stiklainį (3 litrų) trečdalį pripyliau smėlio ir įdėjo alaus butelį, kandoną ir centų. Stiklainį užvakavau (na su geležiniu dangteliu) ir dar laikraščiu apklijavau.

dabar planuoju:
į stiklainį pridėti jūros pustos burbuliukų (na putolplastas vadinas kitaip, baltas toks), nes smėlio neturiu. Įdėt alaus butelį, kandoną ir vokelį (nes čia jau prasigyvenom smile.gif ). ir turbūt užteks tik uždaryti plastmasiniu dangteliu smile.gif

esmė, kad pilnametystės proga jau gali gert ir mėgautis suaugusiųjų malonumais..

Man labai patiko sita mintis thumbup.gif Gaila kad artimiausiu metu niekam is pazistamu pilnametyste negresia mirksiukas.gif
O as savo vyrui buvau padovanavusi daug visokiu stiklainiu su ivairiom uogenem (jis pas mane smalyzius essen.gif) o dar kazkokia proga padovanojau labai grazu apatini trikotaza SAU blush2.gif Jam patiko wub.gif
Atsakyti
Saunios idejos su kubilu ir 10 Lt thumbup.gif
Gal kuri galite paaiskinti kaip tuos 10 Lt reikia sulankstyti,kad gautusi tas milijonas? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

va kaip atrodo tas milijonas, tik as ten uzrasiuka retusavau ax.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2008 02 25, 19:24)
user posted image

va kaip atrodo tas milijonas, tik as ten uzrasiuka retusavau  ax.gif

labai originaliai bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai super atrodo biggrin.gif
Siandien buvau parduotuveje dovanos.lt ar kaip ten ji vadinasi ax.gif Tai kiek daug sauniu dovaneliu yra ir tikrai ne siaip, o idomios 4u.gif Patariu uzsukt, kai nesugalvojate kada reikia kazka kazkam padovanoti ax.gif Ypac krepsinio, futbolo fanams visokiu subtilybiu uztektinai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pvz pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
Paskutinė dovana, gana pavykusi (beje idėja gimė lb spontaniškai), nes draugai užsiminė, kad vakarėlis gimtadienio nukeliamas dėl remonto. Tai sumąstėm nusiųst dovaną tikrąją dieną (šešt. buvo). Į senos siuvimo mašinos dėžę įritinom pakuotę alaus skardinėse ir ant to celofano su markeriu užrašinėjau: prieš darbą, per pertraukėlę, pietums, po pietų, po darbo ir. t. t.. Ant viršaus užklijavau dar vieną didelį užrašą Atsargiai! Neperdozuoti!. Toliau dėjom čekį statybinių medžiagų pardės su jos darbo grafiku ir užrašu: greitoji pagalba pritrūkus remonto priemonių. Paskui dar internete pririnkau straipsnių visokių apie dažymą, lakavimą, tapetavimą ir pan. ir atspausdinus padariau knygą "Pasidaryk pats", O viską vainikavo baltos darbinės pirštinaitės ir žinoma mūsų atvirukas su nuoširdžiausiais linkėjimais bei paskatinimais greičiau baigti remontus ir mus pakviest į baliušką. Visą ta gėrį toj siuvimo mašinos dėžėj dar supakavau gražiai į dovanų popierių ir įdavėm taksistui, kad nuvežtų jubiliatui. Paskambinę sakė, kad nerealiai prisijuokė betraukdami viską iš eilės, o pirmas įspūdis buvo "Iš kur čia ta siuvimo mašina? blink.gif nes alus svorio davė. biggrin.gif
Atsakyti