Vyro šeimoje per Kalėdas keičiamės dovanomis. Na, brolis užsiprašė baulingo kamuolio-bet gi kainuoja daug ir gerokai viršija sutartą sumą.Padarėm taip: nupirkau Senukuose patį didžiausią burbulą- žaislą ant eglutės išgrežėm skyles pirštams, pinigus suvyniojom į tūtelę ir įmetėm vidun, kad panašėtų svoris į baulingo kamuolio -prikišom pilną vidų saldainių.Paskui aišku supakavom į dovanų popierių,kad iškart nematytų "padielkės".Oi buvo juoko ir vargo kol jis tuos saldainius apie 3 kg krapštė- kol iki pinigų "dasikasė"
QUOTE(siaubute @ 2007 12 30, 13:10)
Vyro šeimoje per Kalėdas keičiamės dovanomis. Na, brolis užsiprašė baulingo kamuolio-bet gi kainuoja daug ir gerokai viršija sutartą sumą.Padarėm taip: nupirkau Senukuose patį didžiausią burbulą- žaislą ant eglutės išgrežėm skyles pirštams, pinigus suvyniojom į tūtelę ir įmetėm vidun, kad panašėtų svoris į baulingo kamuolio -prikišom pilną vidų saldainių.Paskui aišku supakavom į dovanų popierių,kad iškart nematytų "padielkės".Oi buvo juoko ir vargo kol jis tuos saldainius apie 3 kg krapštė- kol iki pinigų "dasikasė"
o cia tai gera ideja
QUOTE(joge @ 2008 01 02, 17:36)
mano vyrui geriausia dovana- valgoma. Tai gimtadienio proga nupirkau gyvą lydeką ir paleidau į vonią plaukiot. oi, kaip patikoTik aš tos lydekos labai bijojau
Kaip fantazija veikia, originalu
QUOTE(joge @ 2008 01 02, 16:36)
mano vyrui geriausia dovana- valgoma. Tai gimtadienio proga nupirkau gyvą lydeką ir paleidau į vonią plaukiot. oi, kaip patikoTik aš tos lydekos labai bijojau
o kas paskui nutiko su ta lydeka?
zmones, padekit sugalvot - ka padovanot musu mokytojai per abiturientu susitikima, 10 metu praejo po mokyklos baigimo, tai ta proga
QUOTE(siaubute @ 2008 01 07, 12:58)
Nežinau ar labai jau orginalu: mūsų viena iš dovanų buvo marškinėliai su klasės nuotrauka atspausdinta ant krūtinės.
tai kad ir as galvoju kazko reikia prisiminimui tik kad marskineliai nelabai tinka - moteriai virs 60 o ir nuotraukos kad visi butumem nera gal ka isgraviruot bet ka!?
GS tiktu knyga, ji visada tinka protingam zmogui o as daryciau taip, visu klasioku dabartines fotkes surinkciau ir suklijuociau, ar i albuma sumesciau, ir padeka-aciu, kad padejote tapti tokiais
laba diena,
norejau paklausti gal kas zino, koki gera ir nebrangu gimtadienio vedeja????
labai aciu
norejau paklausti gal kas zino, koki gera ir nebrangu gimtadienio vedeja????
labai aciu