Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

manau tikrai liks nustebintas, nu jo kazkaip jei vyras vyrui geles dovanoja tai nekas. gali vyriskas kolektyvas nesuprasti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 08 spalio 2007 - 12:48
QUOTE(laurat @ 2007 10 08, 13:24)
Ir as galvoju, ka cia draugui tokio gero padovanoti... Noreciau jam geliu nusiusti i darba, bet kad tas geles pristatytu mergina (jis dirba vyru kolektyve), tik nzn ar jam tai patiks...  wub.gif kaip jus manot?

Na nežinau g.gif Vyriškiams akys ant kaktos iššoks, bet aš pati visgi nenorėčiau siųsti kažkokią merginą pasveikinti už mane blink.gif O jei jau tos gėlės, tai geriau jau aš pati su tom gėlėm pasirodyčiau rolleyes.gif ir įteikčiau brangiajam wub.gif
Atsakyti
Labukas. smile.gif
Man reikia sumastyti kokia originalia dovanele 20metei merginai,bet ziuriu,kad laiko jau mazai liko (per uzimtuma viska darau paskutine minute) ir dabar net nelabai sumastau,ka dovanoti...Gal ka patrsit?? smile.gif
Atsakyti
sveikos mergytes, prisiminiau ir as viena originalia dovanele smile.gif . kazkada sveikinom vyro seseri, jos vardas Inga, tai nupirkom 4 daiktus kurie prasideda vardo raidemis. pirkom I- irisiniu saldainiu, N- "nutelos"puslitriuka, G- giros buteliuka, A- alaus pora buteliu. viska supakavom i atskiras dezutes, sudejom viena ant kitos pagal eiliskuma, kad gautusi vardas. kai ispakavo dovaneles, tai dar gavo uzduoti sugalvoti, kuo tie daiktai susije vienas su kitu.zodziu, jubiliate buvo tikrai nustebusi ir dekojo uz originalia dovana. 4u.gif
Atsakyti
O aš vakar mačiau vienoje dovanų pardovkėje Skaistybės diržą biggrin.gif . Padarytas iš metalo ir odos, beveik 500 Lt kaštuoja. Atrodo kaip originalus senovinis biggrin.gif . Nu žiauriai įdomi dovana būtų.
Atsakyti
visai gera ideja kokiam blink.gif ir mergvakariui lotuliukas.gif susimetus ale ne pigiai metalo gabalas g.gif kainuoja . thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ash galvoju padovanoti mamytej dovana tokia(bet cia ajshku rejkia dovanoti tam zhmoguj kuris supras ir nenuvertins) parduotuveje "saldus majai" ir toks aukso puodas pripildytas su ish shokolado padarytom monetom yra 3 dydziu maziausias 17lt didesnis (nepamenu) o didziausias 55lt dar yra pinigu medelis(pinigeliai sokoladiniai) manaw labai idomi dovana
pvz. uz tuos metus, uz atiduota meile ir t.t. dovanoju tau aukso puoda
kaip manot tiktu toks variantas?
Atsakyti
kur ta parduotuve yra?
Atsakyti
tu apie "saldūs majai" ? vilniuje yra seskineje, parduotuveje iki smile.gif
Atsakyti
manau tokia ideja tikrai gera thumbup.gif
Atsakyti
bet zinot belekam nepadovanosi, nes turiu tokia puske, manau pamacius tokia dovana nesupras. Arba dar vienas atvejis:) ejau i gimtadieni(pas puskes sese) ieskojau ko nors grazhaus Akropoly ir sutikau jos vaikina na ir ieskom kartu, einam i ermitaza ir ten yra 3D stikle, sakau jam fajna dovana bet brangi, noreciau kad man padovanotu... Jis sako mano merginos sesuo ishvatytu su tokia dovana, oj kaip mes su juo prisizvengem....lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jai reikia arba pinigeliu arba kokiu kuponu, nu zodziu materialiste, o man geriau kas shirdziai miela nebutinai tai turi buti brangi dovana....
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 11 03, 21:38)
kur ta parduotuve yra?

Selma, si parduotuve yra ir pas mus Kaune.Akropolyje, i aukste.ten tikrai daug ir originaliu ideju smaliziams. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kysa007 @ 2007 11 04, 10:24)
o man geriau kas shirdziai miela nebutinai tai turi buti brangi dovana....

drinks_cheers.gif
Atsakyti