Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

Aciu Arvira, imuosi studijuoti kokteiliu mena...
Atsakyti
o ka patartumete jei solinezante nescia, o vakarelis vistiek reikia ruosti? Gal uztektu pateikti sia info o tai ir butu vakaro asis, kokiu kokteiliu po to reiketu???
Atsakyti
tai tada arbuzu baliu daryti reikia.smile.gif)
Papildyta @ [mergetime]1099552604[/mergetime]
O ka manot apie pionieriska tema. Va tik as nelabai ka beprisimenu, kokiu eilerastuku, sukiu.
Atsakyti
Cia dar ziurint kur nori svesti, su kuo, kiek zmoniu. Labai tada skiriasi variantai.
Atsakyti
Svesim darbe, 20 zmoniu.
Atsakyti
QUOTE (ader @ 2004 11 04, 10:21)
Svesim darbe, 20 zmoniu.

darbe abejoju aR busi suprasta garbindama tarybine lietuva ir spaliukus-komjaunuolius, jei taip supratau. Na siuolaikiski pionieriai yra skautai tai gal ka nors skautiskai? dainu keleta zinau daugiau nieko...
Atsakyti
QUOTE (Kalinka @ 2004 11 04, 11:43)
darbe abejoju aR busi suprasta garbindama tarybine lietuva ir spaliukus-komjaunuolius, jei taip supratau. Na siuolaikiski pionieriai yra skautai tai gal ka nors skautiskai? dainu keleta zinau daugiau nieko...

O man visai liuks idėja su pionieriais. Tik gana sunkoka ją įgyvendint. Kaklaraiščiai - daugiau nieks į galvą neateina.

Arbūzų idėja gera. Ir skani wink.gif

Mes kažkada su drauge norėjom keptą mažą paršelį patiekti per savo gimtadienį darbe, bet to dalyko taip ir neįgyvendinom. O būtų visai nieko smile.gif
Atsakyti
Keptas parselis pas mus jau buvo. O pionieriska tema i galva atejo todel, kad gimtadienis per spalio sventes, be to mes su Rusija dirbam, tai pirmadieni beveik ne darbo diena, ten visi revoliucija svencia tai ir as noriu kazko panasaus.
Atsakyti
O, tai tada tikrai nebloga tema vakareliui pasirinkai thumbup.gif
Atsakyti
as tau paieskosiu, kazkur pas mane knygute islikusi apie pionierius, labai liuks sugalvojai... thumbup.gif
Atsakyti
VA PRISIMINIAU, KADANGI MANO TETIS GIMES LAPKRICIO SEPTINTA TAI MES JAM TOKI EILERASTI DEKLAMUODAVOME...

Lapkritis

Klevo lapai krinta
Paneriu pakrante.—
Lapkricio septintа
Svenciam Spalio svente!

Ir tegu lapelis
Nuo sakeles krinta...
Svencia visos salys
Lapkricio septintа!
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 04 lapkričio 2004 - 14:41
o man galvoja sukasi daug ideju kad pvz ir salies tematika!sakykime indija arbateles smilkalai ir t.t
na bet au cia skonio reikalas wink.gif
Atsakyti