Nu tikrai visu mamyciu super idejos
Gal kuri ikelsit ta Dzoni paziureti kaip atrodo
QUOTE(uolma @ 2007 04 25, 21:41)
Aš su draugais savo brangiausiam jubiliejaus proga padovanojoms susimetę skrydį oro balionu 2. Tai buvo labai netikėta jam ir patiko. Tad dabar laukiam gero ir šilto oro ir abu skrisim.
O mes vienam zmogui padovanojom toki skrydi pries 4 metus, iki siol nepasinaudojo . Reikia zinot, ar zmogui patinka nematerialios dovanos, ar nebijo aukscio ir ar apskritai jam tai idomu. Man tai super butu tokia dovana
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 22, 08:21)
O mes vienam zmogui padovanojom toki skrydi pries 4 metus, iki siol nepasinaudojo . Reikia zinot, ar zmogui patinka nematerialios dovanos, ar nebijo aukscio ir ar apskritai jam tai idomu. Man tai super butu tokia dovana
zinai,is savo patirties galiu pasakyti,kad tie kurie bijo aukscio kai pakyla oro balionu nebejaucia jokios baimes.Nes mes skraidiname patys balionu zmones,tai visi dreba tik iki pakilimo,bet po to kai plauki per dangu keleiviai pamirsta patys tas baimes ir jauciasi gerai
Papildyta:
QUOTE(Myja @ 2007 06 11, 23:07)
laba.. norėjau pasiklausti, ka patartumėte dovanti moteriai 45 metu proga, bet kuri viska turi nuo A iki Z....? kiekvienais metais ta pati dilema, ir jau smegenys nebeverda ka galima tokio originalaus padovanoti...
nupirk dovanu kupona parduotuveje Gurrmans ar gurmanns....nepamenu kaip tiksliai vadinasi...ten yra labai skanios egzotisko skonio kavos,arbatu...... As savo tetai ,kuriai suejo 50,padovanojau toki.Ji yra didziule kavos megeja,tai pamaniau kad jai patiks.Veliau girdejau atsiliepimus jos ,kad prisipirko visokiu rusiu skanios kavos ir kad kai tik ja geria vis prisimena mane
QUOTE(Dasha @ 2007 06 18, 12:21)
Žmonėms, turintiems jumoro jausmą - puiki dovana, tiekianti teigiamų emocijų ir tiek.. o paniurėliai visada ras prie ko prisikabinti Na, žinoma, jei nelabai pažįstmamas žmogus padovanotų būtų keista, gal net įsižeisčiau, bet kai draugai tai
Tai vat ir sakau - tokia dovana - staigmena - tik humoro jausma turintiems ir gerai pazystamiems, kai tikrai zinai, jog zmogus neisizeis, o priims tai, kaip juoka. Kitu atveju gali baigtis nezinia kuom
Beje, tai buvo ne gimtadienio dovana, o tiesiog - staigmena
Tiesa, buvo dar viena dovana - staigmena isleistuviu proga - draugai padovanojo LT zemelapi, kad zinotume, kur gryzti, jei kartais pamirstumem
Na turintiems jumoro jausmą tinka ir tokia smulkmena- čia svarbu kaip ją pateiksi... Ir naudinga ir gražu . Įteikiant. beveik ir gėlių prie dovanos nebereikia...
O tokia dovanėlė tinka Valentino ,gimtadienio, mergavakario proga.
QUOTE(una-art @ 2007 06 28, 22:18)
Na turintiems jumoro jausmą tinka ir tokia smulkmena- čia svarbu kaip ją pateiksi... Ir naudinga ir gražu . Įteikiant. beveik ir gėlių prie dovanos nebereikia...
Tikrai
Super idejos As savo vaikinui esu kazkada dovanojusi tokia dovana - nupirkau vaikiskus sliauztinius ir parasiau "i lova, tik su sitais ", vaikiska soske - "ciulpk, ir manes neprasyk", fhm zurnala - "Kad turetum ka veikt naktym", seilinuka - (nebeatsimenu ka rasiau). Jei nesuprantanciam humoro, tai gali supykt, bet siaip buvo labai linksma
QUOTE(ZyZle @ 2007 07 02, 18:28)
Super idejos As savo vaikinui esu kazkada dovanojusi tokia dovana - nupirkau vaikiskus sliauztinius ir parasiau "i lova, tik su sitais ", vaikiska soske - "ciulpk, ir manes neprasyk", fhm zurnala - "Kad turetum ka veikt naktym", seilinuka - (nebeatsimenu ka rasiau). Jei nesuprantanciam humoro, tai gali supykt, bet siaip buvo labai linksma
Oi kaip man patinka originalios idejos
Si savaitgali buvom pas pazistama gimtadienyje tai ilgai sukom galva ka cia padovanojus.Tai nupirkom kaljana ir visas butinas tam reikalui priemones. Tad vakarelio metu labai smagiai mes ji ir isbandem. O kadangi jis didelis saldumynu megejas, tai padariau "tingini" ir suvyniojau kaip dideli saldaini. Tai man atrodo jis tuo saldainiu buvo labiau patenkintas
Mes nupirkom dekoratyvini rankinuka ir i vidu idejom keramikine spyga ( SPYGA SARGAS NUO BLOGOS AKIES).
Artėja bendradarbės gimtadienis, mudvi labai gerai sudraugaujam tai norisi simboliškai pasveikinti. Vietoj gėlių sumąsčiau padaryti vaisių puokštę sudėtų į kokią pintą lėkštę. užrašyti : vitaminš ABCkomplektas, ar kaip nors panašiai, bet būtų faina, eigu dar kokią jų vartojimo instrukciją sumąstyčiau, ką ir kokiu gyvenimo atveju vartoti tik kažkaip nesugalvoju linksmo nieko.
Gal galit mestelti linksmų minčių
Beje, jai virš 40, bet ji moteriškė labai prie jumoro
Gal galit mestelti linksmų minčių
Beje, jai virš 40, bet ji moteriškė labai prie jumoro
QUOTE(nes @ 2006 04 25, 19:18)
Esu dovanojusi knygutę- garsiausi pasaulio žmonės, kur viena puslapį atspausdinau pati ( nuo kitų psl. nesiskyrė), prirašiau ten visokių stebuklų apie jubiliatą ir įklijavau pagal abėcėlę, kur turėtų būti. Reakcija per gimtadienį visų buvo ne eilinė, nes ir rado tą pavardę atsitiktinai. Žodžiu- viskas pavyko super.
Lux ideja - kaip tik man tokios reikejo bet vyras sukritikavo, kad lievai atrodys.... alia ne vienodai atspausta... as jam aiskinu, kad tai savaime suprantama, kad idejoj esme... o jis vis tiek savo
Papildyta:
QUOTE(Smailiukas @ 2007 07 13, 16:27)
Lux ideja - kaip tik man tokios reikejo bet vyras sukritikavo, kad lievai atrodys.... alia ne vienodai atspausta... as jam aiskinu, kad tai savaime suprantama, kad idejoj esme... o jis vis tiek savo
Beje, kaip tu ji spausdinau, kad nesiskyre nuo originalu???