Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

aš irgi noriu to įžymaus džonio jonio biggrin.gif
leitute@hotmail.com
Atsakyti
šiandien pirksiu Džonienę ar kaip ten aš ją pavadinsiu.
Atsakyti
.Tai buvo kelione.Na aisku netikra tongue.gif Parasiau teksta,kur kelioniu agentura sveikina pasirinkus sia kelione trumpai apibudinau sali ir ka jie ten pamatys.O gale parasiau su pagarba Vilniaus autobusu parkas ir priklijavau 4 tolonelius.Ir dar,kad kelione skirta 2 zmones ir laukiam lauktuviu.Visi mire is juoko yahoo.gif .

Na tokios dovanikės linksmumui nėra lygių. skaičiau ir ipau juokais, o šventės metu linksmumas turėjo būti neišpasakytas. thumbup.gif clap_1.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Auksčiau parašytos mintys ne mano: mano tik komentaras šia žavia tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 08 birželio 2007 - 20:53
QUOTE(una-art @ 2007 06 08, 22:51)
.Tai buvo kelione.Na aisku netikra tongue.gif Parasiau teksta,kur kelioniu agentura sveikina pasirinkus sia kelione trumpai apibudinau sali ir ka jie ten pamatys.O gale parasiau su pagarba Vilniaus autobusu parkas ir priklijavau 4 tolonelius.Ir dar,kad kelione skirta 2 zmones ir laukiam lauktuviu.Visi mire is juoko  yahoo.gif .
Na tokios dovanikės linksmumui nėra lygių. skaičiau ir ipau juokais, o šventės metu  linksmumas turėjo būti neišpasakytas. thumbup.gif  clap_1.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
Auksčiau parašytos mintys ne mano: mano tik komentaras šia žavia tema.

Dziaugiuosi,kad pralinksminau lotuliukas.gif Jo šventes kaltininke pati mire is juoko.Dar iki siol dekoja uz ta kelione,nes sake pranoko ir Turkija ir visas kitas salis lotuliukas.gif Na tikiuosi,kad kazkam praverte mano idejos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 12 10, 19:10)
O gal kas nors nori padovanot žvaigždę? Žvaigždė tavo vardu
Manau labai originali dovana  ax.gif

ideja tiesiog super thumbup.gif labai idomiai sugalvota
Atsakyti
QUOTE(Oleja @ 2007 06 11, 16:46)
ideja tiesiog super thumbup.gif labai idomiai sugalvota

mano manymu, tai totalus pinigu metymas schmoll.gif tuo labiau kad sertifikatas paprastas atprintintas, be jokiu ten originalumo zenklu - tiesiog pats gali viska surasyt, nupiest ta zemelapi (ar nukopint) ir sutaupyt 100-250 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 11 birželio 2007 - 19:15
laba.. norėjau pasiklausti, ka patartumėte dovanti moteriai 45 metu proga, bet kuri viska turi nuo A iki Z....? kiekvienais metais ta pati dilema, ir jau smegenys nebeverda ka galima tokio originalaus padovanoti...
Atsakyti
Norėčiau paklausti, gal kas žinotear kas nors perkelia nuotraukas ant įvairių daiktų (pvz. vazų). žinau, kad galima ant puodelių, marškinėlių, o ant didesnių daiktų? Ar iš vis įmanoma? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crystal @ 2007 06 13, 20:47)
Norėčiau paklausti, gal kas žinotear kas nors perkelia nuotraukas ant įvairių daiktų (pvz. vazų). žinau, kad galima ant puodelių, marškinėlių, o ant didesnių daiktų? Ar iš vis įmanoma? unsure.gif  4u.gif

Fotofabrikas.lt.As ten dariau delione su draugu foto thumbup.gif .DAro netik deliones ieik i internetini puslapi ir pasiziuresi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crystal @ 2007 06 13, 19:47)
Norėčiau paklausti, gal kas žinotear kas nors perkelia nuotraukas ant įvairių daiktų (pvz. vazų). žinau, kad galima ant puodelių, marškinėlių, o ant didesnių daiktų? Ar iš vis įmanoma? unsure.gif  4u.gif

Fotofabrikas, rodiklis ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Noriu ir as pasidziaugti man skirta staigmena.
Draugai suorganizavo isleistuves i LT. Padovanojo man grazia didele zvake - paskutinei nakciai su vyru. O vyrui - vienkartiniu nosinaiciu dezute, kurioj ant paskutines nosinaites uzrasytas drauges telefono nr. Na tipo, kai baigs lieti asaras del mano isvykimo ir sunaudos visas serveteles, gales skambinti jai thumbup.gif Aisku, tai kai kam gali pasirodyti keista tokia dovana, galima suprasti kaip uzuomina ar dar kazka, bet cia tokia dovana skirta manau juoka suprantantiems blush2.gif
Na bet man tai labai patiko ir pralinksmino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2007 06 16, 14:10)
Noriu ir as pasidziaugti man skirta staigmena.
Draugai suorganizavo isleistuves i LT. Padovanojo man grazia didele zvake - paskutinei nakciai su vyru. O vyrui - vienkartiniu nosinaiciu dezute, kurioj ant paskutines nosinaites uzrasytas drauges telefono nr.  Na tipo, kai baigs lieti asaras del mano isvykimo ir sunaudos visas serveteles, gales skambinti jai thumbup.gif  Aisku, tai kai kam gali pasirodyti keista tokia dovana, galima suprasti kaip uzuomina ar dar kazka, bet cia tokia dovana skirta manau juoka suprantantiems  blush2.gif 
Na bet man tai labai patiko ir pralinksmino  thumbup.gif

Žmonėms, turintiems jumoro jausmą - puiki dovana, tiekianti teigiamų emocijų ir tiek.. o paniurėliai visada ras prie ko prisikabinti mirksiukas.gif Na, žinoma, jei nelabai pažįstmamas žmogus padovanotų būtų keista, gal net įsižeisčiau, bet kai draugai friends.gif tai good.gif
Atsakyti