aš irgi noriu to įžymaus džonio jonio
leitute@hotmail.com
šiandien pirksiu Džonienę ar kaip ten aš ją pavadinsiu.
.Tai buvo kelione.Na aisku netikra Parasiau teksta,kur kelioniu agentura sveikina pasirinkus sia kelione trumpai apibudinau sali ir ka jie ten pamatys.O gale parasiau su pagarba Vilniaus autobusu parkas ir priklijavau 4 tolonelius.Ir dar,kad kelione skirta 2 zmones ir laukiam lauktuviu.Visi mire is juoko .
Na tokios dovanikės linksmumui nėra lygių. skaičiau ir ipau juokais, o šventės metu linksmumas turėjo būti neišpasakytas.
Auksčiau parašytos mintys ne mano: mano tik komentaras šia žavia tema.
Na tokios dovanikės linksmumui nėra lygių. skaičiau ir ipau juokais, o šventės metu linksmumas turėjo būti neišpasakytas.
QUOTE(una-art @ 2007 06 08, 22:51)
.Tai buvo kelione.Na aisku netikra Parasiau teksta,kur kelioniu agentura sveikina pasirinkus sia kelione trumpai apibudinau sali ir ka jie ten pamatys.O gale parasiau su pagarba Vilniaus autobusu parkas ir priklijavau 4 tolonelius.Ir dar,kad kelione skirta 2 zmones ir laukiam lauktuviu.Visi mire is juoko .
Dziaugiuosi,kad pralinksminau Jo šventes kaltininke pati mire is juoko.Dar iki siol dekoja uz ta kelione,nes sake pranoko ir Turkija ir visas kitas salis Na tikiuosi,kad kazkam praverte mano idejos
QUOTE(Vaidullka @ 2006 12 10, 19:10)
O gal kas nors nori padovanot žvaigždę? Žvaigždė tavo vardu
Manau labai originali dovana
Manau labai originali dovana
ideja tiesiog super labai idomiai sugalvota
QUOTE(Oleja @ 2007 06 11, 16:46)
ideja tiesiog super labai idomiai sugalvota
mano manymu, tai totalus pinigu metymas tuo labiau kad sertifikatas paprastas atprintintas, be jokiu ten originalumo zenklu - tiesiog pats gali viska surasyt, nupiest ta zemelapi (ar nukopint) ir sutaupyt 100-250 lt.
laba.. norėjau pasiklausti, ka patartumėte dovanti moteriai 45 metu proga, bet kuri viska turi nuo A iki Z....? kiekvienais metais ta pati dilema, ir jau smegenys nebeverda ka galima tokio originalaus padovanoti...
Norėčiau paklausti, gal kas žinotear kas nors perkelia nuotraukas ant įvairių daiktų (pvz. vazų). žinau, kad galima ant puodelių, marškinėlių, o ant didesnių daiktų? Ar iš vis įmanoma?
QUOTE(crystal @ 2007 06 13, 20:47)
Norėčiau paklausti, gal kas žinotear kas nors perkelia nuotraukas ant įvairių daiktų (pvz. vazų). žinau, kad galima ant puodelių, marškinėlių, o ant didesnių daiktų? Ar iš vis įmanoma?
Fotofabrikas.lt.As ten dariau delione su draugu foto .DAro netik deliones ieik i internetini puslapi ir pasiziuresi
QUOTE(crystal @ 2007 06 13, 19:47)
Fotofabrikas, rodiklis ir t.t.
Noriu ir as pasidziaugti man skirta staigmena.
Draugai suorganizavo isleistuves i LT. Padovanojo man grazia didele zvake - paskutinei nakciai su vyru. O vyrui - vienkartiniu nosinaiciu dezute, kurioj ant paskutines nosinaites uzrasytas drauges telefono nr. Na tipo, kai baigs lieti asaras del mano isvykimo ir sunaudos visas serveteles, gales skambinti jai Aisku, tai kai kam gali pasirodyti keista tokia dovana, galima suprasti kaip uzuomina ar dar kazka, bet cia tokia dovana skirta manau juoka suprantantiems
Na bet man tai labai patiko ir pralinksmino
Draugai suorganizavo isleistuves i LT. Padovanojo man grazia didele zvake - paskutinei nakciai su vyru. O vyrui - vienkartiniu nosinaiciu dezute, kurioj ant paskutines nosinaites uzrasytas drauges telefono nr. Na tipo, kai baigs lieti asaras del mano isvykimo ir sunaudos visas serveteles, gales skambinti jai Aisku, tai kai kam gali pasirodyti keista tokia dovana, galima suprasti kaip uzuomina ar dar kazka, bet cia tokia dovana skirta manau juoka suprantantiems
QUOTE(Murgita @ 2007 06 16, 14:10)
Noriu ir as pasidziaugti man skirta staigmena.
Žmonėms, turintiems jumoro jausmą - puiki dovana, tiekianti teigiamų emocijų ir tiek.. o paniurėliai visada ras prie ko prisikabinti Na, žinoma, jei nelabai pažįstmamas žmogus padovanotų būtų keista, gal net įsižeisčiau, bet kai draugai tai